Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=xVaLeNx;2883984]
    Alıntı TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kendine göre ayarlattırırsın ya iyi anlayan bir tamirciye sor Antalya'da o kadar apaci ybrci var ben 16lıyı beğendim hep uzun yol yapıyorum zaten iyi gidiyor.
    2 haftada 1600 km oldu. Amcaya hiç bulaşmadım kaskı bile çıkarmadım kafamdan

braingulp (Caksaydin iki tane, 60 yasinda adamin oyle sabirsiz olup kufur eetmesi hic guzel degil.
    o gibi durumlar da boynun her hangi bir yerine karete hareketi gibi bir sekilde, elin dis tarafi ile hafif vurursan adam hemen oracikta bayilir, hem onu incitmemis olursun hemde sag salim yoluna devam edersin.)

Usta Arkadaşımın yanında saçma sapan küfür etmesi benimde moralimi bozdu ama yaşlılara el kalkmaz aga. TheAzReaL07'in dediği gibi genç olsa zaten yapılacak hareket çok ''Yop-Chagi'' daha iyi oluyor uzaktan boynuna ayağın üst tarafıyla oturtdummu yıkılıyor bayılmazsa bile cık ustune bağla olay biter biraz Taekwondo yapmışlığım var. Ama bugünkü amca vurmaya kalksaydı izin verecektim zaten üzerimde elbise vardı kollarımla gard aldımmı istediği kadar vursun hep dirsekliklere kum torbası gibi calısır stres atardı :D xD

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Ben yapalı 1.5 hafta oluyor uygulaması gayet kolay ve sağlamda Feyizoğlu'ndan 25 tlye aldım.
    bak fotolar burada var.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-6.html
    güzel olmuş internetten sipariş varsa yarın alacam inşallah düzgünce yapabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    http://www.feyizoglu.com/Sprey-Temiz...me-Yaglama-727 bu sayfadaki ipone dışındaki yağlardan kullanan var mı alıcam ama sıçrarsa boşa almış olurum jant sürekli yağ oluyor jant şeridide alıyorum oda berbat olmasın

xVaLeNx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.feyizoglu.com/Sprey-Temiz...me-Yaglama-727 bu sayfadaki ipone dışındaki yağlardan kullanan var mı alıcam ama sıçrarsa boşa almış olurum jant sürekli yağ oluyor jant şeridide alıyorum oda berbat olmasın
    Oradaki nanobor varya 500 ml servisde ondan sıkıyorlardı ama jant her seferinde yağ oluyordu. Bence 10 lira daha koy ipone 250 ml olanı al ben gecen aydan beridir 3 kere kullandım zamk gibi yapışıyor zincire sıcramıyor rengide beyaz ama baska yerlere sıkınca çıkarması çok zor oluyor o ayrı mesele :D

Alıntı xVaLeNx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oradaki nanobor varya 500 ml servisde ondan sıkıyorlardı ama jant her seferinde yağ oluyordu. Bence 10 lira daha koy ipone 250 ml olanı al ben gecen aydan beridir 3 kere kullandım zamk gibi yapışıyor zincire sıcramıyor rengide beyaz ama baska yerlere sıkınca çıkarması çok zor oluyor o ayrı mesele :D
    siparişi kapıda ödemeli veriyordum ekstra 5 tl daha istedi almıyorum çarşıda arar bulurum artık :D

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    bu sayfadaki ipone dışındaki yağlardan kullanan var mı alıcam ama sıçrarsa boşa almış olurum jant sürekli yağ oluyor jant şeridide alıyorum oda berbat olmasın
    5000 km Wurth kullandım muhteşemdi, sıçrama adına hiçbir şikayetin olmaz, ayrıca zincir ve dişli ısınamıyor bile son derece kaliteli yağ.

Bayram tatili yağsız gezdim (heryer kapalıydı!) ve işgünü Wurth bulamayıp Motul aldım yağladıktan sonra yapışması, fazlasının akması beklendiğinde sıçrama yapmıyor. Fena değil ama kiri tozu topluyor, sakız gibi cıvık bişey.

Wurth kupkuru, tertemizdi zincir hep, sadece sürtünme bölgelerinde etkinleşiyordu kimyasalı, şiddetle tavsiye ederim

Ipone ile ilgili hep şikayet okudum ama kendim kullanmadığım için bişey diyemem.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

xVaLeNx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Bajaj Pulsar 200 NS
    siparişi kapıda ödemeli veriyordum ekstra 5 tl daha istedi almıyorum çarşıda arar bulurum artık :D
    Sen bilirsin artık

Wurth ipone ikisinden birini alıcam birde keiti 3 renk jant şeridi aldım mı tamam :D

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cümleten Selamın Aleyküm...

250-300 liralık bir bütçem var. Kask almayı düşünüyorum. Bir kaç tane kask arasında kararsız kaldım. Kimileri nolan almamı söylüyor. Nolan'ın 3-4 yıldız almış olan kaskları bile 250-500 arasında değişiyor. Aklımda bulunan kasklar bunlar. Fikirlerinizi bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum.

KASKLAR;
    1)- Marushin Shivan Dragon
    2)- Agv K-3, K series ve Airtech
    3)- Nitro Akido
    4)- Nolan n61, n62, n63, n84
    5)- Suomy Trek

Bu kasklar arasında kaldım. Kriterlerimi aşağıda belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim.

*Aradığım Kriterler;
    1)- Rüzgâr sesinin en az olması
    2)- Kask'ın rahat ve konforlu olması.
    3)- Vizörünün buhu yapmaması, yada kolay çizilir bir malzemeden olmaması.
    4)- Vizör ve diğer ihtiyacım olabilicek parçalar konusunda çabuk parça bulunabilmesi.
    Sorumu tekrarlıyorum. Bilgi, fikri olan yokmu?
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Nitro ses alıyormus. Agv iyiymiş. Schubert en sessizi.

Motosikleti
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nitro ses alıyormus. Agv iyiymiş. Schubert en sessizi.
    Maddi durumumu belirttim keşke imkan olsada; Bell, Shoei, Arai bir kask alabilsek.

Motosikleti
    agv vardır o fiyata.

olmadı nitro al ve bir de kulak tıkacı.

bende ls2 moby var. kulak tıkacını şehirler arası yolda kullanıyorum. koçtaşta 2.5 tlye almıştım.

bir de nitronun yedek parça sıkıntısı var diye duydum. sor camı falan var mıymış...

dediğim gibi agv bak.

Motosikleti
    agv vardır o fiyata.

olmadı nitro al ve bir de kulak tıkacı.

bende ls2 moby var. kulak tıkacını şehirler arası yolda kullanıyorum. koçtaşta 2.5 tlye almıştım.

bir de nitronun yedek parça sıkıntısı var diye duydum. sor camı falan var mıymış...

dediğim gibi agv bak.

Hala araştırma durumundayım. İşin içine birde Shark s600 girdi.

Motosikleti
    arkadaşlar:

benim motorun egzozu delikmiş.

bugün nişanlımı beklerken farkettim.

el marşıyla motor çalışmıyor, aküyü de değiştim ama el marşı yemiyor. sanırım kutup başları sorunlu.

bu yüzden motoru açık bıraktım kaldırıma oturdum.

motora bakarken egzozun oradan ip gibi hava çıkıyor... egzoz borusxunun kalınlaşmaya başladığı yerin altından... tam arka alt taraf.

belki de benim motorun bunca zaman hızlı gitmemesinin sebebi bu; geri basma kuvveti yok.. fazla yakması da bundandır belki de. egzozu kaynattıralım...

bu motoru adam edecem arkadaş kafaya taktım. 150 cc, performans ateşleme sistemi, yağ radyatörü...

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    millet eksozu boşaltıyo maxi motor gitsin diye.
    turbo dizelmi bu geri basınç falan ?
    benzinli motorlarda konvertör hariç eksoz performansı etkilemez düşüncesindeyim.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet eksozu boşaltıyo maxi motor gitsin diye.
    turbo dizelmi bu geri basınç falan ?
    benzinli motorlarda konvertör hariç eksoz performansı etkilemez düşüncesindeyim.
    abi egzoza gelmeden borudan kaçıyor. motorun emme basıncı düşüyor...

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    maxı 150 lik yapma pişman olma. Demedi deme.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    arkadaşlar: benim motorun egzozu delikmiş. motoru açık bıraktım kaldırıma oturdum. motora bakarken egzozun oradan ip gibi hava çıkıyor... egzoz borusunun kalınlaşmaya başladığı yerin altından... tam arka alt taraf.
    Maxi o motosikletin çiğ attığı delik olmasın, tam bahsettiğin gibi bi delik oluyo çünkü o

Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Olabilir, bi durup bi duman atıyordu. Ne ise yarıyor bu delik?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O delik tüm içten yanmalı motorlarda olması gereken birşey diye biliyorum ben.Egzoz buhar yapıyor ya içinde su kalıp çürümesini engellemek için koyulmuş tahliye deliği diye biliyorum.

gk070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    İYİ AKŞAMLAR MOTORCU CAMİASI
    Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler