http://www.feyizoglu.com/Sprey-Temiz...me-Yaglama-727 bu sayfadaki ipone dışındaki yağlardan kullanan var mı alıcam ama sıçrarsa boşa almış olurum jant sürekli yağ oluyor jant şeridide alıyorum oda berbat olmasın
Oradaki nanobor varya 500 ml servisde ondan sıkıyorlardı ama jant her seferinde yağ oluyordu. Bence 10 lira daha koy ipone 250 ml olanı al ben gecen aydan beridir 3 kere kullandım zamk gibi yapışıyor zincire sıcramıyor rengide beyaz ama baska yerlere sıkınca çıkarması çok zor oluyor o ayrı mesele :D
5000 km Wurth kullandım muhteşemdi, sıçrama adına hiçbir şikayetin olmaz, ayrıca zincir ve dişli ısınamıyor bile son derece kaliteli yağ.
Bayram tatili yağsız gezdim (heryer kapalıydı!) ve işgünü Wurth bulamayıp Motul aldım yağladıktan sonra yapışması, fazlasının akması beklendiğinde sıçrama yapmıyor. Fena değil ama kiri tozu topluyor, sakız gibi cıvık bişey.
Wurth kupkuru, tertemizdi zincir hep, sadece sürtünme bölgelerinde etkinleşiyordu kimyasalı, şiddetle tavsiye ederim
Ipone ile ilgili hep şikayet okudum ama kendim kullanmadığım için bişey diyemem.
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Wurth ipone ikisinden birini alıcam birde keiti 3 renk jant şeridi aldım mı tamam :D
Nitro ses alıyormus. Agv iyiymiş. Schubert en sessizi.
agv vardır o fiyata.
olmadı nitro al ve bir de kulak tıkacı.
bende ls2 moby var. kulak tıkacını şehirler arası yolda kullanıyorum. koçtaşta 2.5 tlye almıştım.
bir de nitronun yedek parça sıkıntısı var diye duydum. sor camı falan var mıymış...
dediğim gibi agv bak.
arkadaşlar:
benim motorun egzozu delikmiş.
bugün nişanlımı beklerken farkettim.
el marşıyla motor çalışmıyor, aküyü de değiştim ama el marşı yemiyor. sanırım kutup başları sorunlu.
bu yüzden motoru açık bıraktım kaldırıma oturdum.
motora bakarken egzozun oradan ip gibi hava çıkıyor... egzoz borusxunun kalınlaşmaya başladığı yerin altından... tam arka alt taraf.
belki de benim motorun bunca zaman hızlı gitmemesinin sebebi bu; geri basma kuvveti yok.. fazla yakması da bundandır belki de. egzozu kaynattıralım...
bu motoru adam edecem arkadaş kafaya taktım. 150 cc, performans ateşleme sistemi, yağ radyatörü...
millet eksozu boşaltıyo maxi motor gitsin diye.
turbo dizelmi bu geri basınç falan ?
benzinli motorlarda konvertör hariç eksoz performansı etkilemez düşüncesindeyim.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
maxı 150 lik yapma pişman olma. Demedi deme.
Olabilir, bi durup bi duman atıyordu. Ne ise yarıyor bu delik?
O delik tüm içten yanmalı motorlarda olması gereken birşey diye biliyorum ben.Egzoz buhar yapıyor ya içinde su kalıp çürümesini engellemek için koyulmuş tahliye deliği diye biliyorum.
İYİ AKŞAMLAR MOTORCU CAMİASI
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)