Max yeni AKü koy yedeğe
Max yeni AKü koy yedeğe
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaslar ben kullandıgım kaskla ılgılı sıkayetcıyım kaskım Ls2 ff 370 easy ceneden acılır kask yolda gıderken butun ruzgarı ıcerı alıyo sızdede boyle bı problem varmı veya bunun bı cozumu varmıdır yardımcı olursanız sevınırım...
Geri gotur, at saticinin kucagina, al parani gel arkadasim.
[QUOTE=TheAzReaL07;2882504]1. vitesde hafif silkeleme yapıyor. Rampada 2 kişi 3 ile genelde 70-80 le cikiyorum zaten oda 7 bin 8 bin devire tekamül ediyor. Bugün kepez-hayvanat bahcesinin oradan ışıklara kadar 3. vitesde 80 le cıktım virajlar cok sert 60lara düştüğüm de oldu tabi :D Sanayinin ordaki kırmızıda beklerken motor istop etti neden bilmiyorum 5 saniye felan calısmadı arkadaki araç nasıl korna calıyor.. zaten sarı yanmadan başlamıştı calmaya :D :D
tam beni sollayacakken ne var manasında baktım yüzüne kenara cekti bende durdum. Üstume geliyor 50-60 yasında dayı bir küfürler bir küfürler dövecek beni Arkadaş sakinlestirdi allahtan ''Motor çalışmadı amcacım'' felan. Bu devirde kız olmak varmış aga :D:D
[QUOTE=xVaLeNx;2883775]silkeleme yapması iyi olmadı bide rampalarda 2 kişi kullanıyorum zor olcak bana olursa 15 dişli takıcam öne geçmiş olsun amcadan kurtulduysanız iyi bikere başıma geldi öyle aman tanrım gitmek bilmiyo başladı bide küfür etmeye hayır gelmiş 60 yaşına bi ayağı çukurda diğerini de ben ittirecem ama yakışı kalmaz bişey de diyemdik en son ayırdılar da kurtuldum
yaşlıysa artık bulaşmıyorum genç olsa git kavga et çok olsa dayak yersin
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
[QUOTE=TheAzReaL07;2883814]Caksaydin iki tane, 60 yasinda adamin oyle sabirsiz olup kufur eetmesi hic guzel degil.
o gibi durumlar da boynun her hangi bir yerine karete hareketi gibi bir sekilde, elin dis tarafi ile hafif vurursan adam hemen oracikta bayilir, hem onu incitmemis olursun hemde sag salim yoluna devam edersin.
bizim far aynası on numara kesme yapıyor. benim lambanın dibinde bi demir var. oraya bi modifiye yaptım ve ışık dağılmıyor.
çeneden açılırlar hem ses hem rüzgar alır. normal.
ls2 zaten ses alıyor. bende ff384 moby var o da hayvan gibi ses alıyor.
[QUOTE=TheAzReaL07;2883814]Kendine göre ayarlattırırsın ya iyi anlayan bir tamirciye sor Antalya'da o kadar apaci ybrci var ben 16lıyı beğendim hep uzun yol yapıyorum zaten iyi gidiyor.
2 haftada 1600 km oldu. Amcaya hiç bulaşmadım kaskı bile çıkarmadım kafamdan
braingulp (Caksaydin iki tane, 60 yasinda adamin oyle sabirsiz olup kufur eetmesi hic guzel degil.
o gibi durumlar da boynun her hangi bir yerine karete hareketi gibi bir sekilde, elin dis tarafi ile hafif vurursan adam hemen oracikta bayilir, hem onu incitmemis olursun hemde sag salim yoluna devam edersin.)
Usta Arkadaşımın yanında saçma sapan küfür etmesi benimde moralimi bozdu ama yaşlılara el kalkmaz aga. TheAzReaL07'in dediği gibi genç olsa zaten yapılacak hareket çok ''Yop-Chagi'' daha iyi oluyor uzaktan boynuna ayağın üst tarafıyla oturtdummu yıkılıyor bayılmazsa bile cık ustune bağla olay biter biraz Taekwondo yapmışlığım var. Ama bugünkü amca vurmaya kalksaydı izin verecektim zaten üzerimde elbise vardı kollarımla gard aldımmı istediği kadar vursun hep dirsekliklere kum torbası gibi calısır stres atardı :D xD
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Ben yapalı 1.5 hafta oluyor uygulaması gayet kolay ve sağlamda Feyizoğlu'ndan 25 tlye aldım.
bak fotolar burada var.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...basligi-6.html
Herkese Günaydın. ybrye bugün yarın 6 bin k xenon alıcam . Fakat karşıdan geleni rahatsız etmemek için mercekli yapmak-yaptrımak istiyorum. Acaba mercek yapan varmı yada yapan birilerini tanıyor musunuz?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
düzce dadaş ta yapıyorlar 250 tl civarı montaj dahil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Cümleten Selamın Aleyküm...
250-300 liralık bir bütçem var. Kask almayı düşünüyorum. Bir kaç tane kask arasında kararsız kaldım. Kimileri nolan almamı söylüyor. Nolan'ın 3-4 yıldız almış olan kaskları bile 250-500 arasında değişiyor. Aklımda bulunan kasklar bunlar. Fikirlerinizi bilgili kişilerin yorumlarını bekliyorum.
KASKLAR;
1)- Marushin Shivan Dragon
2)- Agv K-3, K series ve Airtech
3)- Nitro Akido
4)- Nolan n61, n62, n63, n84
5)- Suomy Trek
Bu kasklar arasında kaldım. Kriterlerimi aşağıda belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim.
*Aradığım Kriterler;
1)- Rüzgâr sesinin en az olması
2)- Kask'ın rahat ve konforlu olması.
3)- Vizörünün buhu yapmaması, yada kolay çizilir bir malzemeden olmaması.
4)- Vizör ve diğer ihtiyacım olabilicek parçalar konusunda çabuk parça bulunabilmesi.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)