honda innova 125cc olabilir.
ölümsüz bir motor.
honda innova 125cc olabilir.
ölümsüz bir motor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Bir Honda klasiği "Yağ yakma"
Bence Honda Titan'dan sonra adam gibi motor yapamıyor.Nerde o ölümsüz titanlar.
Hocam hem de 100.000 devirse ne olacak.Benim motosikletim 88.000 de ve bir 88.000 daha devirir.
Bizim burda motorcuda var 130.000 de ybr motorla yapmadıkları apaçilik yok.Motora daha silindir piston atılmamış.
300.000 de ybrler var 2 kere silindir pistomn atılmış.
Bende elbise var ama Antalyalı arkadas arkamda biraz usuyecek galiba :S
Evet ustam değerler düz yolda tek kişi tabi 4. viteste yatmadan 123 yaptı yattım 128 e cıktı ve kesiciye girdi.
5. vites yok degil uzun yol ekonomi vitesi o. __@hmet kardeşin dedigi gibi '' yuksek vites-dusuk devir ''. Ben zaten bunu sırf gıcık UAG'cinin biri yüzünden yaptım diyordu ''hicbir ybr beni gecemez ne olursa olsun'' diye eline su dokuverdim mort oldu. Yaptigimin yanlıs oldugunu biliyorum aslında ama insan bazen dayanamıyor
Napiyorsunuz motorcu gencler nasil gidiyor motorlar var sikinti
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Senin motora digital sayacla bi hava ayari yaptir sikinti kalmaz ama soguk havalarda bi sure elin gazda kalmasi kotu birsey degil
arkadaşlar az önce karlı toroslara doğru vurdum kendimi motosiklet özgürlük gerçekten ya araba sürmekle bunun arasındaki fark bir uçurum, ama çalıştırma esnasında baya bi uğraştım jikleyi açtım motor biraz çalıştı sonra stop etti ya uğraşırım uğraşırım çalışmaz ayak marşınıda denedim olmadı burdada okuyup güldüydüm bazı arkadaşlar yapmış bnm yaptığımı benzini kapamışım bu arada bana bi yardım edin ben resim yükleyemiyorum forumda anlatmışlar filan ama bnm nette dedkleri gibi olmuyor bi yardım edinde bi kaç toros manzarası atayım
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Vay be tamda almak istediğim motor aslında SUZUKİ İNAZUMA GW250 ..
Cok cok felaket bir göruntusu var zaten.. Siyahı cok güzel kırmızı sahibinden.com da var Koray Ağabi liste fiyatından yazmışlar birde Şubat ayına sıra yazdırmak için acele edin falan diyorlar ilanda bakarsan görürsün...ellerinde 1 tane kırmızı GW250 İNAZUMA var bir tane...liste fiyatından koymuşlar fiyatını henüz TR'de yok sanırım tek o var.. ama 2013 beklemeye değer bu motor için..Bence İNAZUMA ybr nin gelişmiş halii ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
Ben tam olarak bilmiyorum fotoğraf yuklemeyi..Ama "A" işareti var yukarıda ve sağ tarafta çerçeve gibi bir simge var o olsa gerek üzerine mouseyi getirince"Insert Image" diyor o olsa gerek...
İNŞALLAH motosiklet karın içindeyken olan bir kaç fotoğrafın vardır..
ENDURO
arkadaslar ben su vıtes ısını anlamadım 5. vıtes motorumu rahatlatıyo hız yaptırmıyomu yanı son hızı arkadaslar 100-120yı 4. vıtesdemı yapıyolar ben 5. vıtesde bıle 90ı gecemıyorum motorum 3900km de sızce normal bıseymı benım boyum 185cm kılom 100 buda etkılermı...
vay be kımse soruma cevap vermemıs :D arkadaslar motorumda sadece iki parca degismis yan sanayi parcalar takilmis. ikisi de kirildi. cant ve arka camurluk sinyal takilan yerden. sizce yan sanayileri ile mi degistirsem orjinalleriyle mi? ama jant fiyatlari cok yuksek orjinallerin. ne onerirsiniz? (arka)
ben cevaplıyım imkan veriyosa hiç düşünmeyin orjinal parça takın özellikle de jant gibi önemli bi parçada sonuç olarak motor onun üzerinde gidiyor jantın orjinalini alırsanız çok daha iyi olur önemli bi parça dediğim gibi ama arka çamurluk demişsiz bir de onda da orjinal kullanın uzun ömürlü olur kesinlikle ama para meselesi o çok ta önemli değil sonuçta plastik bişey sürüşe etkisi yok jantın orjinali olsun çamurluk önemli değil sağlıcakla kalın ....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
ah su para ah su imkan varya :D orjinal dediginiz hangisi bumu http://www.rialli.com/urunler/yamaha...8-arka-ms2307/ yoksa fabrika cikisi gelen cant mi ?
Antalya'ya çok geliyorum ben Mazıdağında ev var, zaten motoru da Nebioğullarından aldım bir ara görüşürüz kardeş. Dişli meselesinde birşey diyemem __@hmet bilirsin arkayı 37 yaptık iyi oldu diyordu. Orjinal dişli bulsam bende yapacaktım ama nasip değilmiş. Bizde önü 16 yaptık oldu düz yolda biz iki kişi Mondiş Driftci tek arkasından gelip yetiştim ve 5-6 metre fark açıp bıraktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Boy kilo etki eder ama o kadar da değil benim kilom 77 boy 1.84. İki kişi 100-105 ile gidiyordum düz yolda bakımlarını yaptırırken soyle bence bu motor yavas gidiyor diye zinciri kasıyordur hava filtresi, yağı felan değişecektir belki. 4. vitesle 115, 5. vites de eğimli yollarda gayet güzel iş görüyor orjinal haliyle 135 yapmıştım ben.
onu bilmiyorum ama red line var leventte onlara bi telefon ac sor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
yaparsin ufak ufak idare et simdilik..benn herseyi yaptim sonra da sattim ;) eski kasa ybr alayim dedim saga sola gitmeye sonra bi teknosa magazasina girdim su note 2ye baktim ulen dedim bosver motoru zaten havalar soguk binmeden duramam telefonu alayim bari en azindan sogukta binip hasta olmam..sonra cikarken hanim gonul koyar dedim ona da s3 aldim..bi baktim yeni kasa ybr parasi harcayip cikmisim artik bi kaç ay bekleyecegim motor almak icin;-)
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)