evet ybr alamadık ama 96 mod fiat uno 70s aldım 6900 e cuma devir olucak..varmı banada yer
evet ybr alamadık ama 96 mod fiat uno 70s aldım 6900 e cuma devir olucak..varmı banada yer
40 tl yetkili servis ücreti gayet normal en ucuz çinli markalar da dahi yetkili servis ücretleri böyle
ama ben würth koydum 30 tl petrol ofisi koydum 15 tl aynı bi fark göremedim
ve karar verdim 4000 tl lik motora litresi 30 veya 40 tl olan yağ bence biraz lüks hatta 20 tl lik yağ bile çok
---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
izzet hadi abicim sen tofaş forum a
burası kanatlı hayvanları yaşatma derneği değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ne tofası fiat aldk.. Keske uno da mt gbi,aktif olsa
izzet abcim gerçekten aralarında çok fark var fiat la tofaşın
biri mercedes biri reno
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yamalube hıc denemedım. Benım sorunum duraklayınca vıtes takamamak degıl ya 1 den 2 ye atıyorum hafıf gazlayınca bosa gecıyor vıtes.
Servisde Castrol 10w/40 GTX koyuyolardı piyasa fıyatı 20 lira diye biliyorum ama ben az once Castrol power1 10w/40 siparıs ettım kargosuyla 26 tl :D
abi öyle zaten önden cekiş istiyordum.. Uno denk geldi.. 6000 e sahin alcagıma uno alırım dedim..
Twin dur abi yaslanmadık 17 yim daha..sagolasın abi ALLAH olmayanlara nasip etsin.
Hayırlı olsun yalnız 2 yıl ehliyetsiz mi gezeceksin bende araba almak için satacaktım motoru ama sonra comfortline olacağına mıdline plus olsun dedim motor kaldı ocak sonunda hem b sınıfı ehliyet hemde geçen ay sipariş verdiğimiz golf 7'm 8-)
Cuma saat 15.00 gibi Ankaradan Bileciğe gideceğim yol ortalama 310 km biraz tırsıyorum ama kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ?
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
hava yağmurlu değilse git. Hava durumunu kontrol et, zinciri yağla, yağına bak, lastik havalarını kontrol et, duanı oku, motora üfle çık yola. 300 km çerez kalır. Mümkünse gündüz çık yola.hayırlı yolculuk.
kar yağıyo anasını satim.
yarın 9da sınav var.
mişlinlere güvenip karda gitsem mi?
---------- Post added at 03:36 ---------- Previous post was at 03:18 ----------
benim ybr city modeli biliyorsunuz kafa karenajı var. rialliden yedek ön cam siparişi verdim. 10 lira. eski scooter cam demirleri de ön kafaya bağlı biliyorsunuz. yeni camı bu demirlerin üstüne takıp uzun cam yapacağım. resimleri atarım.
Twin
evet abi 17 yim
Reizzz
2 yıl deyil subatta yazılıom,haziranda giricem amma,, erken yazılıom,ama ondan önce yani 3 ay var daha özel ders alıcam,ücretiyle akrabalar ögretiriz dedi ama bir sürücü kursu ögretmeni.gibi olmaz..
Araba lazım valla su arabadan sonrada yanına.en kötü.breton istiyorum..
ben erken kayıtla haziranda giriyom
mayısta girsem agustosda olucak o yüzden
Dün akşam zincir attı motoru ittire ittire eve getirdim acaipde korktum yolda bu zincir dişlilerin rulmanları dağılmaya başlamış galiba çünki geçen baktığımda zincir bi bollaşıyobi geriliyo bisikletciden bozma motosiklet servisciside aynı şeyi sölemişti şimdi ben sanayiden bu rulmanları alıcamda nasıl alıcam ölçüleri neler bilmiyorum internette de arıyorum bileniniz varsa bi yardım edebilirmi
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
arkadaşlar sirkecide 15t ön dişli nereden bulabilirim
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)