Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Kasım 2012, 16:15
ya ben anlamadım bu ybr yi nasıl çok yakar arkadaş valla 50tlik bi benzin aldıydım taa bayramda sıfır olduğundan çok düzenli kullandım ısındığında dinlendirdim filan 380 km den fazla gitti, sıkıldım benzin aldım bide zengin karışım kullanmışım sanırım buna rağmen böyle yaktıda bide jikle kapalı olaydı hiç yakmayacaktı sanırım
bu arada ybr 125 esd de jikle yukarı çekilnce açık aşağıda kapalı oluyor değilmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
ya ben anlamadım bu ybr yi nasıl çok yakar arkadaş valla 50tlik bi benzin aldıydım taa bayramda sıfır olduğundan çok düzenli kullandım ısındığında dinlendirdim filan 380 km den fazla gitti, sıkıldım benzin aldım bide zengin karışım kullanmışım sanırım buna rağmen böyle yaktıda bide jikle kapalı olaydı hiç yakmayacaktı sanırım
bu arada ybr 125 esd de jikle yukarı çekilnce açık aşağıda kapalı oluyor değilmi
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Reklamlar
-
27 Kasım 2012, 16:28
Yok tam tersi aşağıda açık yukarda kapalı
-
27 Kasım 2012, 19:07
F54 adlı üyeden alıntı
ampül kesmiş armut ampül sanırım yani yuvarlak far var sende galiba
SİMSON kardeşim ince teklifin için çok tşk ederim belki başka bi sefer gelirim inş.
yok benımkı kare kardeş
-
27 Kasım 2012, 19:46
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Behçet Abi benim göstediğim daha bir şekil duruyor sanki. Senin link olarak gönderdiklerini gördüm ama onlar benim link olarak gönderdiğim mavi ybr ilanındakine göre daha yapmacık duruyor gibi geldi. Diğeri daha çok hoşuma gitti. Senin tercihin hangisi olurdu abi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
Birde motosikletime ampul alıcam ama ampul mü alsam, xenon mu alsam bilemedim. Sizce ne yapayım? Birisi çin malı. Diğerlerinin adı sanı belli.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1047526/detay/
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...06032728/detay
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04888072/detay
-
27 Kasım 2012, 20:29
En iyisi ampul almak hem orjinal oluyor hemde aküyle ilgili sorun olmuyor
-
27 Kasım 2012, 20:46
Benim konjuktor sizlere ömür. Akü şarj olmuyor.
-
27 Kasım 2012, 21:19
maxi97 adlı üyeden alıntı
allah rahmet eylesin sahibinede sabır versin inşallah pahalı değildir
-
27 Kasım 2012, 21:33
Geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
Ben bu ampullerin linklerini paylaştım ama nette sadece 2 tane 35 watt bulabildim. Bizim motosikletlerde 35 watt olanlardan mı kullanıcaz? Yoksa 55 watt olan ampullerden de kullanabilirmiyiz? 55 watt ampulün far aynasını eritmesinden korkuyorum.
Birde ilanını gönderdiğim xenon'umu alsam, Philips yada Osram marka beyaz ampul mü alsam karar veremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
27 Kasım 2012, 22:30
Twin adlı üyeden alıntı
Behçet Abi benim göstediğim daha bir şekil duruyor sanki. Senin link olarak gönderdiklerini gördüm ama onlar benim link olarak gönderdiğim mavi
ybr ilanındakine göre daha yapmacık duruyor gibi geldi. Diğeri daha çok hoşuma gitti. Senin tercihin hangisi olurdu abi?
[COLOR="Silver"]
Benim için şeklinden çok düzgün durması önemli, yani monte edilince alt tarafının yere tam paralel olması lazım. Yoksa birbirlerinden çok farklı değiller.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
27 Kasım 2012, 22:31
Twin sana bi önceki sayfadaki benim yazımı oku sana cevap yazmıştım.
-
27 Kasım 2012, 22:37
Twin adlı üyeden alıntı
55 watt ampulün far aynasını eritmesinden korkuyorum.
Kullanan arkadaşlar vardı, sorun yaşamadıklarını söylemişlerdi, sorun olmaz, tek bulabilsem bende philips 55 60 w beyaz takacam ama tek yok.
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
55 watt ampulün far aynasını eritmesinden korkuyorum.
Kullanan arkadaşlar vardı, sorun yaşamadıklarını söylemişlerdi, sorun olmaz, tek bulabilsem bende philips 55 60 w beyaz takacam ama tek yok.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
27 Kasım 2012, 22:52
Benim için şeklinden çok düzgün durması önemli, yani monte edilince alt tarafının yere tam paralel olması lazım. Yoksa birbirlerinden çok farklı değiller.
Ne biliyim abi bana mavi esd'de takılı olan daha sivri hatlara sahip olduğundan daha hoş geldi gözüme. Birde senin dediğinede dikkat ettim ben çok önceden o 35 lira olanlar öyle pek paralel durmuyor. Ucu yukarıya bakıyor. Peki abi sence mavi esd'ye mavi jant şeridi nasıl olmuş? Benim jantlar boş Mavi mi çeksem, beyaz mı karar veremedim. Tabi bu şerit işi en son iş ama yeri gelmişken onuda bir sorıyım dedim.
Twin sana bi önceki sayfadaki benim yazımı oku sana cevap yazmıştım.
Hocam sizin yazınızı bir önceki sayfada okudum. Teşekkür ederim nightbreaker önermişsiniz en kısa zamanda vakit bulabilirsem media market'e gidip bakıcam. Ama 35 watt mı yoksa 55 watt mı kullanmalıyım o konuda bir bilgim yok. 55 watt apmulun daha çok ısınacağından far aynasını eritmesinden korkuyorum. Başımıza birde o gelmesin durduk yere. Öğrenci halimizde iliğimizi eteğimizi kuruttu bu ybr
Kullanan arkadaşlar vardı, sorun yaşamadıklarını söylemişlerdi, sorun olmaz, tek bulabilsem bende philips 55 60 w beyaz takacam ama tek yok.[COLOR="Silver"]
Abi çift al dursun ne olucak sanki? Şu 55 watt ampul kullananlardan kişilerden keşke birini yakalayabilsemde fikir alsam. Ben şahsen 55 watt ampulün daha çok ısınacağı için far aynasına zarar vereceğini düşünüyorum. Kesin bir bilgi alabilsem çok iyi olucak.
-
28 Kasım 2012, 01:27
beyler 55 veya 60 wat ampül bizim motorların farının tasını eritir takıp deneme bile yapmayın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
28 Kasım 2012, 03:09
benim anlamadığım bu amplun duyu bizim ybr lere uyumlumu ben mi yanlış biliyorum yada eksik biliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04888072/detay
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
28 Kasım 2012, 09:47
F54 adlı üyeden alıntı
beyler 55 veya 60 wat ampül bizim motorların farının tasını eritir takıp deneme bile yapmayın
Fatih abi bende öyle düşünüyorum ama Behçet abi kullananların olduğunu söyledi.
-
28 Kasım 2012, 13:01
behçet bakıyorsun vatandaş çıkmış boğaz köprüsünden atlıyor
ne yani çıkıp bizde mi atlayalım
-
28 Kasım 2012, 15:35
s.a arkadaşlar motorun yağ ve hava filtre değişim zamanı geldi de geçiyor bile ama kendi kendime bir kararsızlığa düştüm acaba artık servise gitmesem mi her gidişimde 10-15 lira atıyor cebe ki yaptığı seyler gayet basit bir anahtar takımı alıp bakımlarını kendim yapmayı düşünüyorum ama yağ konusunda karasızım sizce hangisi daha iyi ? veya daha iyi uygun bir performans yağı tavsiyeniz varsa
http://www.hepsiburada.com/liste/cas...tegoryId=26005
http://www.turkoilmarket.com/Castrol...L,PR-2352.html
http://www.madeniyag.net/Castrol-Pow...Lt,PR-134.html
şimdiye kadar hep gtx koydu servis viteslerde bazen uyuz oluyorum 2 ye atıp hafif gazladığımda boşa geçiyor. Motorun sesi de diğer ybr lere göre biraz fazla gibi.
-
28 Kasım 2012, 16:19
Bence son seçenek uygun diğerleri motosiklet yağı değil galiba
Ben petrol ofisi kullanıyorum sıkıntı yok bence 10 40 sentetik marka fark etmez hepsi aynı standartta zaten ben böyle düşünüyorum
Yetkili servis işi ise bana oldum olası ters geliyor adam gibi ustam var ama yağ değişimi ni kendimde yapabilirim ustanın dükkanı ayakta Dursun hem muhabbet olsun diye gidiyorum 5 tl alıyor Tmm
-
28 Kasım 2012, 16:42
F54 adlı üyeden alıntı
Bence son seçenek uygun diğerleri motosiklet yağı değil galiba
Ben petrol ofisi kullanıyorum sıkıntı yok bence 10 40 sentetik marka fark etmez hepsi aynı standartta zaten ben böyle düşünüyorum
Yetkili servis işi ise bana oldum olası ters geliyor adam gibi ustam var ama yağ değişimi ni kendimde yapabilirim ustanın dükkanı ayakta Dursun hem muhabbet olsun diye gidiyorum 5 tl alıyor Tmm
Teşekkür ederim fark eder diye düşünüyordum ben ama bakalım deneyeceğiz. ;) en son yağ değişiminde 25 lira yağ + 15 lira işcilik aldı normalde yağ da 20 lira zaten. Bundan sonra yapamadığım birşey olursa öyle giderim artık yetti yediğimiz kazık sökmesini dökmesini öğrendik iyi kötü
-
28 Kasım 2012, 21:21
xVaLeNx adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim fark eder diye düşünüyordum ben ama bakalım deneyeceğiz. ;) en son yağ değişiminde 25 lira yağ + 15 lira işcilik aldı normalde yağ da 20 lira zaten. Bundan sonra yapamadığım birşey olursa öyle giderim artık yetti yediğimiz kazık sökmesini dökmesini öğrendik iyi kötü
Yamalube öneriyorlar ama kullanmadım nasıl bir yağdır bilmiyorum.
Ben mobil 10w40 aldım 15 lira. Sen hangi yağ için 25 lira verdin. Costrol 10w40 20 lira. Aralarında bir fark olmaz diye ben mobil almıştım. Kullanıyorum idare eder. Bazen ışıklarda boşa yada 1. vitese geçmiyor. Az ileri iteliyorum yada gaz veriyorum o şekilde geçiyor. Oda çoğu motosiklette var zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)
Bu Konudaki Etiketler