aga ben siyah ı hiç sevmezdim ama bundan sonra mötür alırsam ilk sırada kırmızı 2 sırada siyah var bi cila çektin mi on numara oluyor
şekilll yani birde siyah vizör lü kask
aga ben siyah ı hiç sevmezdim ama bundan sonra mötür alırsam ilk sırada kırmızı 2 sırada siyah var bi cila çektin mi on numara oluyor
şekilll yani birde siyah vizör lü kask
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Siyah güzeldir yaa
Hadi ben kaçtım iyi geceler Fatih.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
h4 duy lazım. uzun kısadan +ları alıp -yi şaseye vereceğim. osram nightbreaker h4 lambam var. onu takarım.
yalnız benim motur komple tadilatlı. çantalar, xenon, sis farları, müzik sistemi, çakmaklık var. xenon ve sislerin düğmesini sağ ve sol kütüğe koydum. orijinal gibi duruyor ama "tadilat" diye geri çevirirler mi?
çantalar neden sökülüyor yahu?!?
Allah hepimizin işini gücünü rasgetirsin...
ben bırakacam da o beni bırakmıyor . yok abi yakıt konusu benim hatammış. şu an motordan memnunum. sadece hızı yetmiyor gibi o da zaten 125 ccden anca bu kadar olur. yakıtı güzel. normal bakım zamanı geldi, ayda 1200 km yaptığımdan 1.5 ayda bi bakıma sokmam gerekiyor.
bir de bunu satarsam bi daha 125-150cc almam. 250ccye geçiş yaparım. hatta abartıp bi honda nc 700x patlatıp ömür boyunca bi daha motosiklet almamayı düşünüyorum. yalnız evlilik durumum da olduğundan o iş de biraz nanay.
bi yerden para bekliyorum. lütfedip de paramı verirse önce öğrenim kredisini kapatırım, gerisine de bi cbr 250 alıp 3lü çanta, xenon, mişlin lastik takarım. ybryi de satıp bi tane skoda favorit alırım artık.
İRC lastikler nasıldır? Kullananınız varmı?
Sadece arka lastik fiyatı ne Pirelle Duraction'un? Ben internette tek olarak bulamadım.
Tamam buldum 85'liraymış.
İRC'yi ben 55 lira civarında alıcam. Maddi durumda biraz sıkıntılı. Şuanda Mt65 var üzerinde ama servis değişmesi gerektiğini söyledi birde patlak zaten arka lastiğim şişirip durmaya bıktım. Oda ayrı bir dert.
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Bir Er insan bile ne kadar bilse de bazen bir deliden bile ögrenecek cok seyi olur.Öğrenmenin yaşı yoktur.
Ve haklısın Tahsin ağabey konusunda.Benım hatam özür dilerim tahsins.fakat başta yaşını başını bilmıyordum.
Burada ki tartışma bi motosiklet yuzunden basladı ve bir kac kısıde buna karsın bu olayda kı bı kac kısıde işi farklı yerlere saptırınca bende biraz haddimi aştım.Saygımı bozmak İstemem Özür Dilerim Tahsin Ağabey.Böyle gereksiz etten puften meselelere giripte bir daha birbirimizi kırmayalım.Saygılar..
ENDURO
mehmetim nbr ne yapyıno bugun görüşşelim dedim sesin cıkmadı
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
Motosikletime osram ampül almayı düşünüyorum. Kullanan varmı? Birde tam olarak bizim modellere osram'ın uyumlu olan ampulünün marka modeli nedir? Ben baktım ama bulamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Farlar hiç göstermiyor neredeyse. Arkamdan gelen arabanın farlarıyla idare ediyorum.
bı yılda güzel bi rota planım var sanırım akdeniz sahillerine gideceğim eğer yıllık izinim ağustos ayında olursa ver elini akdeniz olmadı balıkesir veya izmirde olabilir bakalım kısmet
İnş. abi bende yıllık iznimde gidicem rota hazır bursa-izmir sonrasında da akdeniz tarafı ama ybr'yle nasıl gidicem orası düşündürüyor tabi tek korkum o, yolda sıkılmak
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
o kadar yolda sıkılmazsın korkmana gerek yok
inş. fatih abi bakıcaz artık :D hem güzel bi tecrübe hem güzel bir anı hayallerim depreşti yine
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Havaların soğuması 1. etkendir diye tahmin ediyorum.Birde ayak marşı ile çalıştırmanın kolay yöntemini okumuştum bir yerde onu uyguluyorum.2-3 pedalda çalışıyor: Kontağı çevirmeden 2-3 defa ayak marşına basıp daha sonra kontağı açıp ayak marşı ile çalıştırıyorum.
Birde benzin anahtarını kapatıp uzun süre motor çalışmadan beklemişse benzin musluğunu açtıktan sonra çalıştırmadan önce birkaç dakika beklemenin çalışmasını kolaylaştırdığını tecrübe ettim.
Motoru stop ettiğimde yakıt musluğunu kapatma gibi bir alışkanlığım var.Bu yüzden kaç defa yola çıkıp motor stop ettiğinde panik yaşadım hatırlamıyorum
gökhan kısmet diyelim yengen yollama taraftarı değildi ama nasıl olduysa takıl kafana göre dedi
şimdi kıvırmaya çalışsa da imkanı yok söz ağızdan bi kere çıkar yani
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:54 ----------
bu alışkanlık bende de vardı ybr yi ilk aldığımda kapatıyordum bi gün sonra bi tanıdıkta kaldık bebeğim yeni oldu diye orda kalıyorduk güzel bi evi var garaj lı vs neyse gece işe gideceğim biraz da alkol aldım başladım ayak marşına basmaya yok arkadaş çalışmıyor 3 km rampa aşşağıya ittim gene yok gene yok en son aklıma geldi benzin kapalı olduğu ama kıçımdan ter aktı yani
o gün bu gündür benzin açıp kapama ile hiç oynamam anca yedeğe düşerse yukarı çeviririm
sa beyler benim bir sorum olacak. akşam işden çıktım şişliden bağcılara geldim 17 km lik bir yolculuktan sonra motoru eve parkettim bi eczaneye gideyim dedim ama birde baktım farın lambası kısada yanmıyor ama uzunda yanıyor sebebı nedır acaba
Şu an bu konu içerisinde 162 kullanıcı var. (0 üye ve 162 misafir)