arkadaşlar merhaba , 1000 km bakımında ne kadar bir ücret alıyorlar acaba ?
arkadaşlar merhaba , 1000 km bakımında ne kadar bir ücret alıyorlar acaba ?
Sevgili Murat gezi ve uçuşla ilgili yorumlarını,fotolarını hayranlıkla izledim.Herbiri ayrı ayrı muhteşem.
Paylaşım için çook teşekkürler.
gardaslar bu ybr 125 benimde baya kafama yatti-almayi dusunuorm-ama kurye motoru fln dıolar ınsanın havasını bozuolar-bence gayet sekıllı klas bı motor-ole pıdecı-kurye motoru gıbı bı tıpı yok! ne dıyorsunuz-alayımmı? bıde ben daha once vıteslı motor hıc kullanmadım hıc-zorluk yasarmıyım-kolay mıdır?alıstık scooter lara-zor gelırmı acaba dıe dusunuorum!
İstanbul'da motosiklet kullanıcısı gördüğüm kadarıyla çok az.Akşama kadar en fazla 20 motosiklet görmüşümdür.
kardes sen pek gezme firsatı bulamamıssın galıba. e-5 e cık-fazla deıl sole bı sırınevler-mecıdıyekoy arası gıt gel-bak kac tane motor goruosun-ıstanbulda cok arttı ve devam edıo motor sayısı! ben gecen sene ATİNA ya gıttım-nerdeyse arabadan cok motor vardı desem abartı olmaz-motorların da buyuk cogunlugu scooterdı-arabaların da buyuk cogunlugu smart tı-bızde kı dogan sahın gıbı bısı heralde yunanıstanda bu smart lar! trafık sorunu dıe bısıde yoktu!
walla bilenlerin cvplamasi lazimdi-goren olmadı heralde-kusura bakma gardas!
Antalya ya oranla çok az ama.Antalyada en ücra köşede bile motosiklet görmek mümkün.
gerçi İstanbul trafiğinde kasap çok.Bir yandan Antalya'ya oranla daha çok çok tehlikeli trafiği..
arkadaşlar motorumu hala yaptıramadım ama sizi uzaktan uzaktan izliyorum ybr nin hakkını verin yolara dewam
sen antalyadan gelipte az buldun, normaldir, ben antalya serik'e gitmiştim 2000 yılında, bence serikte veya antalyanın tamamında olan motosiklet sayısı amerika veya avrupanın hiçbir eyaletinde olamaz, hatta uzakdoğuda bile olamaz.
ama bu arabaların olmasından daha iyidir.
antalyalılar bu işi iyice abartmış, aklınıza gelen her çeşit insan motosiklete biniyor burada. motosiklet sesinden dolayı usantı gelmişti bana orada
15.000 demeye az kaldı.
Maşallah sonix Allah nazardan saklasın.Daha nice uzun km.lere.
ben 2.el ybr 125 almak istiyorum fakat rodajı iyi yapılmamış olmasından endişem var eğer rodajı iyi yapılmamışsa motoru nasıl acıcaz? nasıl etki eder?Bu motorun max hızı nedir?ayrıca alt viteslerde devri iyice yükseltip motoru bir güzel sıkıştır ve öyle vites büyüt demiş sitede bi arkadaş bu nedir motoru açar mı? son olarakta motorun hız yapması için motor ömründen yemeden yapılacak işlemler nelerdir ve fiyatı.belki biraz uzun oldu ama hepsini merak ettiğimden yazdım.yardımcı olan herkese teşekkürler.
rodajı iyi yapılmamışsa ki bundan benim anladığım , rodaj süresince kullanım kılavuzunda yazılanlara dikkat edilmediğidir , motoru açmak için yapabileceğin birşeyin olduğunu zannetmiyorum. iş işten geçmiş yani.
yüksek devirde vites atmak hız yapmana yardımcı olur ama tabi ki rodajı kötü yapılmış bir motorda ne yaparsan yap istediğin hızlara çıkamazsın.
Şu an bu konu içerisinde 76 kullanıcı var. (0 üye ve 76 misafir)