Hani derler yaa her eve lazım diye, bizim usülde her kapıya lazım.
Gt250R hastalığı bende de var kısmet olursa bir sonra ki motosikletim o olur inşallah.
Bu arada Selamın Aleyküm. Nasılsınız bakalım?
Hani derler yaa her eve lazım diye, bizim usülde her kapıya lazım.
Gt250R hastalığı bende de var kısmet olursa bir sonra ki motosikletim o olur inşallah.
Bu arada Selamın Aleyküm. Nasılsınız bakalım?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Arkadaşlar merhaba;
6-7 yaşında temiz kullanılmış ybrlerin maksimum ederi nedir ?
Sahibinden.com'u 1 aydır inceliyorum,2004-2005 ybrlere bile 3000 ve üzeri fiyat çeken var.
Benim bütçe max 2600.
Bu bütçeye temizi bulunur mu ?
Yoksa 6-7 senelik geçmişini bilmediğim motorlar yerine ybr muadili salcano wolf mu alayım?
Daha çok şehiriçi ve
okula giderken kullanacağım. "Kocaeli-Sakarya arası (110 Km)"
Yılda maksimum 15,000 km yol yaparım tahminimce.
Sizler ne dersiniz?
İyi aksamlar arkadaslar
Ybr den sonraki adım ne olur naked olsa 250 mi 600 mü ne dersiniz 250 az fark 600 de yakıt lemoni
İyi akşamlar
Bence 125 ten sonra 600 olmalı zaten piştik yeterince 125 te biraz adrenalin istiyor insan :D
Benim bundan sonraki motorum R6 başkası olmaz insallah super sport hastasıyım bende
arkadaşlar yedek depo aşağıya bakan kısım mı yukarı bakan kısım mıydı ve yağ değiştircem bu havalar için hangi yağı tavsiye edersiniz
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
repsol 10 40 castrolden iyimidir
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Atatürk oto sanayi sitesi Maslakta yamahanın yetkili serevisi varmıydı?
herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar az kaldı yarın ehliyet sınavına giriyorum kurs tahminen sınavdan sonra 1 hafta sonra elinde olur ehliyetin dedi kursa baskı yapıyorum bkaalım işlallah bi kaç gün içnerisinde ehliyetimi alırımda ybr nin tadına doya doya bakarım
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
arkadaşlar ybr ile 100-110 km ile sabit gidilebiliyor mu?bayırlarda,yokuşlarda tıkanma oluyor mu hızı ne kadar düşüyor acaba?
var..ama adı aklıma gelmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
düz yolda 110,120 arası sabit olarak gidebilirsin..rampalarda eğime,motorun üstündeki yüke ve rüzgara göre hızın 80e ve 90a kadar düşebilir
Ciddi anlamda düz yolda 110-120 ile sabi gitmek mümkünmü yahu ? Ben mi yanlış motora biniyorum yada kullanmayı bilmiyorum benim sabitim 90 biraz zorlarsam 95 100 üse ciddi anlamda sabit gitmek stabil olarak çok zor 120 ile sabit gitmek bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası yada ne bilimi bir takım modifikasyon mu yapıyorsunuz nedir bunun olayı
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
hiçbirsey yapmadım motora 110,120 ile gidiyordum ama devir çok yükseliyordu ben de ön dişliyi 15 yaptım düz yolda 110(+- 5) civarında gayet rahat gidiyordu..olay tamamen kullanma tarzı ve rodaj ile alakalı..
ağzına kadar dolu depo ile 410 km gittim ve bence az size nasıl
Şu an bu konu içerisinde 302 kullanıcı var. (0 üye ve 302 misafir)