Bütçe açığı çok. O yüzden. Geçmiş olsun.
Bütçe açığı çok. O yüzden. Geçmiş olsun.
sağolun. Şans işte yapacak birşey yok ödeyeceğiz.
motorum suan 400. km sinde ama bazen debriyaj sanki ayrılmıyor gibi. boşa alamıyorum. ve bazende stop ettiğimde debriyaja bassamda arka teker zor dönüyor. bu sorunmudur yoksa rodajdan sonra düzelir mi?
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
merhaba arkadaşlar uzun süren araştırmalar ve sıfır mı ikinci el mi tartışmalarından sonra az önce aldığım 2011 ybr ile mutlu sona ulaştım.Henüz sürmedim çünkü daha kullanmayı bilmiyorum.scooter sürdüm bu güne kadar..
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
bendede aynı sıkıntı oldu ama rodajdan sonra bu tarz sıkıntılar biraz daha azaldı,rodaj zamanında çok tat vermiyor bence ybr ama bi 2000 km den sonra herşey yerine oturuyor ve bağlanıyorsun tamamen ,arkadaşların dediği gibi o siyah plastiği açıp gevşediyse ordaki ayar kısmı onu sık bi dene,mesala diğer bir sorunda bir çok kişide okudum kırmızı ışıklarda falan boşa attığın zaman 1 e geçmiyor gaz vermen yada ileri doğru motoru hareket ettirmen gerekiyor bu tarz özellikle 0-1 arası vites değişiminde sıkıntı var.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Selam arkadaşlar
Dün akşam farkettim benim far ampülüm patlamış neden ve nasıl patladığını anlamadım neyse ki uzun far çalışıyordu onla işimi gördüm bu gün de gittim tamircimde değiştirttim, beyaz yanan ampülden taktı 10 lira ya. değerlerine baktım aynı 12volt 35/35W ve civalı olduğunu söyledi
Dün alabalık avına çaya gitmiştik iki arkadaş benim motorla yollar bozuktu ve yüksek tepelere çıktık ustamda titreşimden dolayı olmuş olabilir dedi yani anlamış değilim neden olduğunu...
kul yapısı ampul patlar mı patlar ama bozuk yoldan kaynaklanan titreşimden ve motoru çalıştırdıktan sonra otomatik olarak sürekli yanmasından dolayı ampul ömrünü erken bitirmiş olabilir..bi xenon alıp motoruna bağla esdnin far tası çok dengeli,xenonu da bağlayınca önün uzun yıllar güneş gibi aydınlanır..
Xzenon hiç takmayı düşünmedim güzel olabilir tabi.
Bu arada bugün depomu yine fulledim değerleri yazmak istedim
Benzin litre fiyatı:4.64krş
Toplam alınan litre:11.4 lt
Toplam tutar :53TL
Toplamda yapılan km: 514 km 471 km de yedeğe düştü
Bu ölçümümün yarısı şehir içinde geçti
Yaklaşık 150 kmsi artçıyla beraber gezildi
ybryi 120km ve üzeri hızda biraz kullanmayı basarabilirsen anca benzin yaktı dersin..diğer hallerde,artçılı da artçısız da yakmıyor, kokluyor vicdansiz
333 kmde yedeğe düştü. 2.95 litre 100 km. Sakin surup 6 bin deviri geçmeyip 70i gecmezsem 2.6 litre.
Siz depoyu taşacak kadar mi dolduruyorsunuz anlamadım ki
Motoru ilana verdim. Üstünde ne varsa sök 3100e ver dedi.
Malatyada 3750ye 2012 ybr var.
Benimkini satıp model mi yenilesem ne dersiniz bi akıl verin
al olum esd..kasa çok daha güzel..motorun üstüne ıvır zıvır da doldurma ağırlık yapıyorsun
arkdaşlar nasılız..
geçen ilkdefa 650 cc bir motor kullandım....arkadaşımın motoru aprillia pegaso 650 i...
aklım ve bedenim hala o motorun üzerinde...
nasıl bir ivmelenme!.....nasıl bir tork!...nasıl bir yola tutuş!...
ahh!! para sen nelere kadirsin...1000 cc - 1300 cc motorları düşünemiyorum bile....biricik ybr em bir bisiklet gibi gelsede sonrasında genede sarıldım motoruma
çünkü o benim motorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
motorun elektronik aksamını çok takma...çabuk ve hızlı bir şekilde tamiri olan , ve ucuza mal edilen bir aksam elektrik aksam.... motorun giderinde bir sıkıntı olmadığı sürece.... yola devam
geçen bende arkadaşın gt250 r'ını kullandım ve inemedim üstünden abarttım biraz 250 cc şart 650yi düşünemiyorum bile
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
:D okuyunca yorumunu gülümsedim,geçenlerde yolu polis kapatmış araçları durdurmuş hepsini en öne geçtim yanıma bir bmwgs650 geldi yanyanayız selamlaştık polis yolu açtı 1-2 dakka bekleden sonra,bmw ci hadi gidelim dedi baktım bmw 200 metre fark atmış gidiyo artçılı benim Ybr kalkabilmek için kendini zorluyo ama kalktı ah dedim bende ybrciğim zorlama okadar D:arkdaşlar nasılız..
geçen ilkdefa 650 cc bir motor kullandım....arkadaşımın motoru aprillia pegaso 650 i...
aklım ve bedenim hala o motorun üzerinde...
nasıl bir ivmelenme!.....nasıl bir tork!...nasıl bir yola tutuş!...
ahh!! para sen nelere kadirsin...1000 cc - 1300 cc motorları düşünemiyorum bile....biricik ybr em bir bisiklet gibi gelsede sonrasında genede sarıldım motoruma
çünkü o benim motorum
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)