saol hacı dikkatli okursan 10000devirde 115 demiyorum hiç zorlanmadan 115 i görüyor boştayken yada vitesteyken 10000 devire gelse bile titreme zırıldama diye bişey yok kaldıki 5.vites 10000 devirde 115i geçecektir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Maşallah ... bana göre de ybr'nin en güzeli en eski modelleri 2005 ve sonrası güzel gelmiyo.
DarkSeleCT93 duygulandırdın beni senin motoru gördüm benim eski ybr aklıma geldi.birebir aynısıydı mübarek gittiiiii... bu arada motorun hayırlı olsun
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
nasılsınız beyler...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Motoru satarsam hyosung 250 comet, sym wolf ya da cbr 250 alacağım. Ybrden sıkıldım.
Cümleten selamın aleyküm.
Motosikletimi dün daytona motora bakımları ve sübap ayarı yapılması için götürdüm sübap ayarı yapıldıktan sonrada motosiklette şıkırtı vardı. Babam bugün tekrar kendisi gitti yine avans ayarı felan yaptıklarını söyledi diğer motosikletleride çalıştırıp baktığını aynı olduğunu söylemiş.
Şahsen benim içime sinmedi bu ses. Tanıdık bir usta vardı ona götürdüm. Dükkana soktuk motosikleti. Elamane çalıştır motosikleti dedi, elaman daha çalıştırır çalıştırmaz sübap ayarını yapamadıklarını ve pek belli olmaması açısından rölantiyi yükselttiklerini söyledi. Rölanti 1.500 1.600 devirde. Dedim valla abi babam götürdü 2 kere serviste yapmışlar. Oda dedi koçum bizde servisten çıkmayız, 24 senedir bu işi yapıyoruz ben ne insanlar tanıyorum serviste durupta motor sökmeyi bile bilmeyen dedi. Adamlar elinden geldiğince gelen kişiyi çabuk bir şekilde başından atmaya bakıyor dedi. Muhabbetin devamı var ama benim sormak anlatmak istediğim bu kadar. Sizce tekrar sübap ayarımı yapılması gerekir? Benim bildiğim ybr çalışırken sadece egzoz sesi duyulur oda dikkatimizi verip dinlersek.
Motosikleti bu pazar kısmetse bırakıcam ustaya akşam yatıcak p.tesi günüde gerekenleri yapıcak. Bilgisi olan kişiler yardımcı olur, fikirlerini beyan ederlerse çok sevinirim. Sağlıcakla kalın.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
slm arkadaşlar arkadaşta drift var onla açık yolda bi yarış yapcaz en hızlı gitmek için 1.vitesten itibaren kesiciye kadar sokmalımıyım yoksa kaç devirde vites atmalıyım
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bende genç bir motor tutkunuyum ve aynen senin durumunu yaşadım. Bir abimde drift var. Gel kapışalım seni geçemezsem motosikletimi satıcam dedi. Bende aynen şunu söyledim. Abi için rahat olsun sen beni geçersin ben acemiyim, motosiklet ayağımı yerden kessin sağa sola gitmek için yeter dedim. Sonra bir cevap vermedi. Arkadaşının gazına gelipte;
İşte ben seni geçerim, sen eziksin, korktun, motosikletin şöyle böyle demesine hiç bir şekilde aldırış etme. Forumda arkadaşların ve abilerin dediklerini gördün ve okudun. En güzel motosikletin sende olduğunu söylediler. Bence burada yazılan bunca yazıya, söylenene kulak asmamazlık yapma! Söylenenleri dikkata al güzelim motosikletini üzme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Mustafa reiz sanada yakıştıramadım dediklerini. Birde adaş olacağız Benimde adım Mustafa Can ama ben Can'ı kullanıyorum neyse konumuza dönelim.
Bizim motosikletlerimizin ederi gideri belli. Yarışmak, bu egomuzu tatmin etme hevesi, hırsı nedir böyle? Sen geçersin kardeşim veya abim diyip, sallamalısınız böyle durumları. Olurda 300 km'lik bir yolculuk yaparsın, 100 km gitmiş motorunun ısısı vs kıvamına gelmiş olur acaba kaç km hız yapabilirim diye denemek isteyebilirsin "uzun ve güzel bir yolda" ama yarış vs egolarımızı tatmin etmek için yaptığımız bu gösteriş amaçlı işler boş işler.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
evet yarıştım drift yedi beni 4 km yolda 50 m fln fark attı oda normaldir zaten gecceni biliyodum
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)