Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Kasım 2012, 21:28
eyv ilk kapladığım sıkıntılı oldu biraz ama ikincisinde tam oldu
Reklamlar
-
06 Kasım 2012, 22:52
Twin adlı üyeden alıntı
sağolun bende Mobil 10w40 koydum. Kullanan oldumu aranızda? Sizce nasıldır? Benim vites geçişlerinde sorun vardı. Bazen boşa çekiyordum 1. vitese geçireceğim zaman geçmiyordu, gaz veriyordum yada motosikleti ayağımla biraz itikleyip o şekilde geçiriyordum. Bu sorun yağdan dolayımı kaynaklanır? Birde Esd'nin normal vites geçişleri şıkır şıkır sessiz mi yoksa ufakta olsa 1'e atarken tak, 2'ye çekerken çat vs gibi sesler duyarmıyız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Bu arada yeni buji alıcam. Bizim esd'lerin buji kodu nedir ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
Birde bu benzin filitresi değişiyormuş galiba, öyle birşey varmıdır?
mobil kullandım daha önce bence en iyisi kullandıklarımın içinde castrol de kullandım ama mobil kadar iyi değil bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
vites geçişlerinin hepsi aynı sert geçiyor 1. vitese geçerken itekleyip geçiyorum bende aynı sorun bendede var yağdan kaynaklandığını sanmıyorum, bazen biniyorum vites geçişlerinde hiç ses çıkarmıyor bazen biniyorum çok sesli geçiyor ne ayak bende anlamadım. Yamalube yada castrol tercih ediyorum ben mobili hiç demedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
arka basacakları folyo kapladım
http://<a href="http://imageshack.us...geShack.us</a>
emeğinize sağlık güzel çalışma ama egsoz ve ayaklıklar hepsi karbon olunca boğuluyor sanki daha önce ben de yaptım hem ayaklık hem egsoz daha sonra ayaklıktakileri söktüm boğuyo diye
seçim sizin kolay gelsin tabi başarılı olduğunuzu da söyliyim
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
07 Kasım 2012, 00:14
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
mobil kullandım daha önce bence en iyisi kullandıklarımın içinde castrol de kullandım ama mobil kadar iyi değil bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49 ----------
emeğinize sağlık güzel çalışma ama egsoz ve ayaklıklar hepsi karbon olunca boğuluyor sanki daha önce ben de yaptım hem ayaklık hem egsoz daha sonra ayaklıktakileri söktüm boğuyo diye
seçim sizin kolay gelsin
tabi başarılı olduğunuzu da söyliyim
bakalım ya olmadı sökeriz aklımdaydı uzun zamandır deniyeyim dedim
-
07 Kasım 2012, 01:36
Arkadaşlar öncelikle hepinizi saygı ile selamlıyorum bir hevestir bende gidiyor motor sevdası kısa mesafelerde kullanmak için bir motor almak istiyorum günlerdir araştırıyorum fakat kafam hala karışık 2. el bir motor düşünüyorum 2 seçim yaptım biri mondial drift 2011 model 2275 lira diğeri ise 2006 model km. si hakkında bilgim yok ama fiyatı 2200 lira bu 2 arasında kararsızım öncelikle yakıt tüketimi az olsun istiyorum şehir içi kullanıcam genelde, daha ehliyetimi yenileticem a2 yazdırıcam yani siz ne hangi motoru önerirsiniz bana fikirlerinizi almak istiyorum saygılar...
-
07 Kasım 2012, 02:32
satacağım abinin baldızı felç olmuş. bana vereceği 2 altından birini baldızına veriğinden benim moturu almaya anca haftaya gelebilirmiş. fantastik bi cayma cümlesi gibi geldi. inşallah doğru değildir de beni kandırmıştır. yazık kadına. gerçekse Allah şifa versin de pek inandırıcı gelmedi...
maxi97 adlı üyeden alıntı
motoru bu depoda sakin sürmeye karar verdim.
6000 deviri geçirmeden 60 kmyi geçmeden sürmeye çalışıyorum. gaz elciğini çok az açıyorum.
dur kalk yapacağım yolda 60ı geçmiyorum. sadece uzun yolda 5. viteste 70 km yapıyorum ve 5-6 kere araç sollarken gazı açtım biraz.
şu an tripmetrede 149 kmdeyim ve benzin göstergesi 3/4ten bir milim üstte. benzini ise deponun agız kısmındaki boğazına kadar dolduruyorum.
yani 3/5 depo daha benzinim var gibi. bu depoda 375 kmyi görebilirim. 100 kmde 2.5 litre eder.
gene de motorun çekişinde sorun var.
debriyajın kavrama anında accayip titreşim oluyor.
3.11de yazmışım bugün 7.11
4 günde 180 km günde 45 km küsür. evliya çelebi misin mübarek ...
depoyu fulledik. 9.5 litre 330 km. son 30-40 km kapattım gazı dayanamadım.
100 kmde 2.88 litre.
eğer bugün sakin kullansaydım 2.6 litre yakardı ve 365 km giderdim.
gene fazlaa gene fazla. şehir içi 60 uzun yol 70le gittim. gaz elciğini neredeyse hiç tam açmadım. fitifiti minnacık açtım gazı. çekişten düşürecek biçimde de sürmedim. normal gittim.
benim motorun sorununu buldum gibi.
1. çantalar çok rüzgar tutuyor. 2. zincir. 3. iridyum buji.
millet silindir piston sekman gitmiş dese de ben öyle düşünmüyorum. diz örtüsü taktım takalı son hızım arttı. düzde 90 üstünü görmeye başladım; rüzgarı az da olsa yarmaya yarıyor çünkü. çantaları çıkarırsam tüketim 2.2 litreye bile düşer. son hız niye böyle hala anlamadım. belki iridyum buji bizim motura gitmiyor.
şeytan diyor çanta manta ne varsa çıkar gene yakıtı dene. yarın tüm çantaları çıkarıyorum. bi diz örtüm olacak.
-
07 Kasım 2012, 04:24
-
07 Kasım 2012, 09:41
anladım ama sıcakken fazla red line yapmanı tavsiye etmem
-
07 Kasım 2012, 10:46
Esd'nin buji kodunu söyleyebilicek kimse yokmu?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
07 Kasım 2012, 11:13
sa bende 2004 model bir ybr aldım 2.sahibiyim çok ıyi bakmış motora motorda paslanma denen bişey yok dünden beri üstünden inmiyom motor neymiş anladım sonunda
-
07 Kasım 2012, 11:25
Twin adlı üyeden alıntı
hiç bakmadım aga ben ya googlede felan arattın mı
DarkSeleCT93 sa bende 2004 model bir
ybr aldım 2.sahibiyim çok ıyi bakmış motora motorda paslanma denen bişey yok dünden beri üstünden inmiyom motor neymiş anladım sonunda
hayırlıs olsun Allah kaza bela vermesin
-
07 Kasım 2012, 11:35
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
sa bende 2004 model bir ybr aldım 2.sahibiyim çok ıyi bakmış motora motorda paslanma denen bişey yok dünden beri üstünden inmiyom motor neymiş anladım sonunda
hayırlı olsun, yalnız senin aldığın ybr ile şimdiki ybr ler arasında karlı dağlar var.. kalitenin ağbabası sende.. 2012 ybr gibi 10 tane eskitirsin
---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:32 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
NGK/CR6HSA
-
07 Kasım 2012, 11:50
K o r @ y adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, yalnız senin aldığın ybr ile şimdiki ybr ler arasında karlı dağlar var.. kalitenin ağbabası sende.. 2012 ybr gibi 10 tane eskitirsin
NGK/CR6HSA
eywallah abicim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
hiç bakmadım aga ben ya googlede felan arattın mı
hayırlıs olsun Allah kaza bela vermesin
eywallah saolun
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
-
07 Kasım 2012, 15:27
K o r @ y adlı üyeden alıntı
NGK/CRHSA
Teşekkür ederim Koray abi. Çok sağol
-
07 Kasım 2012, 22:20
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
07 Kasım 2012, 22:27
hayırlı uğurlu olsun tosunum. allah kaza bela vermesin.
-
07 Kasım 2012, 23:52
Hayırlı olsun güle güle kullan
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
08 Kasım 2012, 00:14
beyler depoyu ağzına kadar doldurdum hatta taşıyordu 300 km oldu motor yedeğe düşecek çok az kaldı benim motor çok mu yakıyor yav
-
08 Kasım 2012, 00:19
Düşmez merak etme E nin çizgisinin tam dış kenarına gelince yedeğe geçiyor, bekle yedeğe düşene kadar.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
08 Kasım 2012, 00:22
sabırla bekliyorum zaten ama 400 km yi görmesse hava filtersi felan hepsine bakacam herşeyi kontrol edecem
-
08 Kasım 2012, 00:51
Allah razı olsun hepinizden hayırımı da yaptım Allah nazardan saklasın zorlanmadan 115 i görüyor ve 10000devirde bile titremiyor kıtap gibi motor çevır çevir oku otur başında bi 70lik iç xD
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler