Motoru isteyen var:
Aksesuarlar hoşuna gitmiş. Ben 3.5 dedim o 3.250 dedi.
Satıp 250 cc alacağım.
Ne dersiniz?
Motoru isteyen var:
Aksesuarlar hoşuna gitmiş. Ben 3.5 dedim o 3.250 dedi.
Satıp 250 cc alacağım.
Ne dersiniz?
S.a beyler hayırlı akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
benden 1 -2 resim
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
arkadaşlar mercekli nasıl oluyor?
09 B(y) k(opuq) 789
By Kopuq
Forumdan yaptıran bir arkadaş vardı, kaçıncı sayfada bilmiyorum, mercekli hem karşıdakinin gözünü almıyor hemde ışığı dağıtmadan bir yere odaklayıp daha iyi aydınlatıyor.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
mercek içinde oluyor ışığı tek bir yöne dağıtmak için zaten gerçek xenon o oluyor diğerleri ışığı her tarafa dağıtıp göz alıyor merceklide mercek bir noktaya yoğunlaştırıyor ışık fazla dağılmıyor aydınlatması gereken yeri aydınlatıyor
resimdekiler mercekli
http://www.sahibinden.com/index.php?...=1&list_type=1
yedek parça da eksik bişeyler olursa yada muadil bu firmada bulunuyor haberiniz olsun
1. vites 45, 2-65, 3-90, 4-115, 5-135 km/h den fazla gidebilen varmı
daha önce denedim ama hatırlamıyorum şimdi 135 km/h yi nasıl yaptın dişli felan mı değiştirdin
arka basacakları söktüm carbon folyo kaplıcam becerebilirsem
Ybr 125 Esd'ye tam olarak kaç lt yağ koyuyoruz? Acil yardımcı olun şuanda motorumun yağını boşaltıyorum. Birazdan yeni yağı koyucam.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
sağolun bende Mobil 10w40 koydum. Kullanan oldumu aranızda? Sizce nasıldır? Benim vites geçişlerinde sorun vardı. Bazen boşa çekiyordum 1. vitese geçireceğim zaman geçmiyordu, gaz veriyordum yada motosikleti ayağımla biraz itikleyip o şekilde geçiriyordum. Bu sorun yağdan dolayımı kaynaklanır? Birde Esd'nin normal vites geçişleri şıkır şıkır sessiz mi yoksa ufakta olsa 1'e atarken tak, 2'ye çekerken çat vs gibi sesler duyarmıyız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Bu arada yeni buji alıcam. Bizim esd'lerin buji kodu nedir ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz iyi olur.
Birde bu benzin filitresi değişiyormuş galiba, öyle birşey varmıdır?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
vites geçişlerinin hepsi aynı sert geçiyor 1. vitese geçerken itekleyip geçiyorum bende aynı sorun bendede var yağdan kaynaklandığını sanmıyorum, bazen biniyorum vites geçişlerinde hiç ses çıkarmıyor bazen biniyorum çok sesli geçiyor ne ayak bende anlamadım. Yamalube yada castrol tercih ediyorum ben mobili hiç demedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
arka basacakları folyo kapladım
slm arkadaşlar.90-120 km. hız aralığında 125 cc ile 250 cc motor arasında, frenleme mesafesi ve hakimiyet olarak ne gibi farklar bulunur.
necati eline sağlık güzel olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)