paso boş vaktimde geziyorum. Ayda bin km falan. Kışın biraz daha düşer ama yazın ekleriz eksıkleri
paso boş vaktimde geziyorum. Ayda bin km falan. Kışın biraz daha düşer ama yazın ekleriz eksıkleri
merhaba arkadaslar ben 2, el ybr almak istiyorum ybr de nelere dikkat etmem lazım .(daha önce scooter kullnaıcısıydım) maximum 2500 tl ye kadar bursa cıvarında böyle arakadaslar varsa görüsebiliriz.
Öncelikle servis bakımlı olup olmadığını kontrol et mümkünse hala garantisi devam eden modellere yönel onun dışında kesinlikle motor mekaniği özellikle ybr 125 konusunda tecrübeli bir arkadaşınla beraber git çünkü bazem tek kişi her şeyi farkedemiyor 2.bir kişi her zaman senin göremediğini görebilir,özellikle motor sesine dikkat et gaza tepkisi nasıl,vites geçişleri ve de sıktır motorun içinde öten rulman varmı yokmu en güzel yoluda motoru kompresöre sokarak bunu anlayabilirsin.Km olayına çok takılma onun dışında ufak tefek sinyal far elektrik aksamı gibi yerleri kontrol edebilirsin en önemliside satıcının tipine şöyle bir bak er motorcu duruşundan konuşmasından belli eder kendini,aynaları falan yoksa hç bakmaya dahi tenezzül etme.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
abi zamanında bana burda çok rüzgar yaptı ne yapayım bende gittim silivride cübbeli ahmet hoca üflettim motoru aslında kendim üflesemde geçerdim o taka titanları ama ne yapayım işte hem hocamı gördüm hem motoru okuttum yani ramazan bayramında elini öptüm üfleme parası almadı benden
yanlız ona dedim bir daha gelirsen seni 5 e atmadan geçeceğim adem diye gene bana harikiri yapmaya çalışacak ama rezil olmaktan korkuyor
---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:13 ----------
len çin malı yumurta ayda 1000 km ne ki ben onu bakkala gidip gelirken yapıyom
abisi 9 günde 2700 km
eğer o çin malı motoruna güveniyorsan atla gel bu tarafa bakalım kaç km gezecen
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:15 ----------
fatih abicim o bindiğin motorlara dikkat et bak zamanında adem abinin profilinde yazan motorlar sende
önümüzdeki yaz da gelirim senin aklını alırım motorlarını satacak adam ararsın
bak adem abinin nasıl fabrika ayarları ile oynadım
motorda arıza konusuna gelince de şöyle söyleyeyim bodrum da bi vida düşmüştü onu taktırmak için motorcuya gittim
ondan önce ise arıza için motorcuya gittiğimde yıl daha 2011 di gerisini ne sen sor ne ben söyleyeyim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
biliyorum abicim bende yavaş gidiyordum da bu made in prc adem beni de yoldan çıkardı
fatih döktürüyon gene sen yoldan çıkmaya müsaitsen ben ne yapayim?
len apache adem ben oralarda kaybolmayayım diye senin gibi bastım yoksa basmazdım
yok len ne dedikodusu senin yazdıklarına cvp verdiydik
2 tane fatih bi araya gelmiş, kafasımdan f54 fatih asılmış, ayağından fat280 asılmış, ademin boyu 2.5 metreye ulaşmış
Dur ben salcanonun bi tozunu attırıp gelem. Bekleyin beni canlar.
Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım...
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim gibi bugün lastiklerimi değiştirdim,yağıda değişti 2000 bakımı oldu fakat aklıma birşey takıldı.
Lastik değişim ücreti 40tl alındı,gerçekten şok oldum bilmiyorum izmirde 20 lira max alırlar 10 lira alırlar.Ankara'da aşırı uçuk geldi bu normal mi?
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Cümleten Selamın Aleyküm. Memleketten döndüm çok şükür. Yarın motoruma kavuşacağım. Şimdilik garajda beklemede hergele
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
a.slm.... nasılsınız bakem..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 168 kullanıcı var. (0 üye ve 168 misafir)