kanka bursa da cenaze vardı o yüzden nasıl gittiğimi ben bile bilmiyom
yoksa ayıpsın yani ben gitmez motoru sana verirdim
sen ybr yi sattığına bi gün pişman olacaksın ama o gün bugün değil
sattın gül gibi motoru şimdi yaya takıl sana az bile
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:18 ----------
max ybr bazen böyle antikalıklar yapıyor bi defasında yedeğe geçtiğinde tiripmetrede 480 km yazıyordu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar Pirelli Dura Traction aldım daha taktırmadım ankarada asvaltta kullanacağım doğru seçim mi ? Biri forumda o dağ köy lastiği falan demişte.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
ben kullanıyorum. Mükemmel bi lastik. Dağ, toprak, asfalt, yol tutuşu mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmama garantisi verebilirim. Düşünmeden taktırabilirsin.
Toplamda 180' e geldi,taktırmada dahildi ama ben izmirden memleketten aldım,şuanda ankaradayım orda taktırıcam birde onun parası var tabi ,nette 160 a falan var ama kargoyla aynısını buluyor.Üstündeki leş lastikleri biran önce çıkartmak istiyorum.
aynen senin gibi yaptım geçen ay çok fark etti bi ara mishelın mi alsam filan dedim ama takınca kararım değişti tabi mişlen de güzel ama bunu beğenmiştim
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Ya aynısını bende yaşadım michelin alıym almayım arada 50-60 lira oynuyor ama michelin tabiki kalitelidir de gözüme çok düz geliyor sanki hemen kaycakmış gibi,bunu deneyim bi dedim bakalım,araba lastiği değil sonuçta 1000 lira tutmuyor,memnun olıyım da markası önemli değil.Michelin birde çok yumuşak olduğu için çabuk eriyormuş.
dene ve gör. Memnun kalacaksın. Yanlız sıfır lastikte ilk kullanımda dikkat etmek lazım. Mumlu tabaka vardır. Bi 100 km kadar dikkat et, sonra yatır yatır kaldır motoru (virajlarda)
nasılsınız ybr tayfası..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sağol ramazan. Sen nasılsın? Bayram nasıl geçti?
Çok dikkat ederim yatırmamaya ya da zeminde sıkıntı olduğunda dikkatli fren yapmaya ama bu üstündeki lastiklerle 3 kere çok ciddi kaydım önde arkada kaydı sabırsızlıkla yarını bekliyorum,100 km sonrada sanırım tam anlamıyla farkını hissettirir..Bilgiler için teşekkürler..
Buda benim Ybr
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2846060
ben sadece asfaltta kullanıyorum mt 65 hiç sıkıntı çekmedim dişli lastikle gidilecek yollara senede bir kaç defa gittiğim için o yüzden asfalt lastiği takmıştım.
mt 65 ilk fena değil. Ama çabuk sertleşiyor. Bide ısıtmadan fazla yatıramıyorum. 3 ten 2 ye indirdiğimde bile arkayı sallıyor. 2005 titanda var. Salcoda dura var.
swallow da iyi diyorlar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
prelli dura ve michelın sport iyi. Duro dişli arka da iyi.
aga ne var bunda bende yatağı ısıtmadan yatamıyom
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)