valla işin ilginç yanı bu aralar benim motorda sanki çok fazla yakmaya başladı... geçen kurtköyden çıktım sonlardaydı ibre, 5 liralık bezin attım dedim bu beni kadıköye kadar idare eder..
e-5 de benzin bitti... allahtan yedek depoya aldım hemen o attı beni kadıköye..birazda tam güç kullandım bastım herhalde ondan çabuk bitti... ama bitmemesi gerekiyordu... neyse..
motorumdan çok memnunum... ama herşeyin ötesinde şu yol tutuşu çok kötü... birgün harbi bir virajda kalıdırıp atacak beni...param olmadığı için lastikleri değiştiremiyorum...
bugün kardeşime motor bakmaya gidecektik..kardeşimi arkama aldım (kardeşim 80 kg ben 84 )..ikimizde ağırız bakalaım nasıl gidecek dedim... baktım motorun amortisör azıcık bir tümsek ve çukurda son haddede tak diye vuruyor böyle sanki bir anda sert bir zemine oturuyor gibi... dedim böyle olmayacak geri döndük
amortisör tartmadı yani.... bu ybr ler kesinlikle tek kişi randıman alınacak motorlar....arkanıza binen kişi bence çok zayıf olmalıki adam gibi gitsin
bugün motorumu biraz eleştireyim dedim ama sanırım beklentilerim fazla ondan
sonuçta limitleri olan bir motor... artık bilmiyorum ama büyük cc li bir motor ufukda görünüyor inşallah alırım... bikaçtane kafamda model var...