arkadaşlar ortalama 80km hızla 2-3 saat asfalt yolda durmadan gidebilirmiyiz bu motorla
arkadaşlar ortalama 80km hızla 2-3 saat asfalt yolda durmadan gidebilirmiyiz bu motorla
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Sahibinden de bir ilan görmüştüm, katlanır plakalık ybr 125 için yazıyordu.
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:06 ----------
Buldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96574091/detay
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
kanka aslında ben bu dünyaya çivi çakmayı düşünüyorumda bakalım artık
bende düşünüyorum len dünya ya bir defa geldik imkan da var al bi 250 cc şimdilik bak keyfine
ilerde de patlat bi fz 8 dursun zaman
satma işine gelince ben şahsen geri gitmeyi sevmem yani cc büyüttük çe daha da büyütürüm büyütürüm en son hayabusa ya kadar gider i var yani bu işler neden böyle anlamadım gitti
sana da hayırlı olsun demek isterdim ama suzuki o motoru zor getirir sen bi sezon yaya gezersin sanki
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:56 ----------
görken aklın yolu bir ybr yi seçtiğine hiç pişma olmayacan
---------- Post added 19-10-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 18-10-2012 at 23:58 ----------
evet adem o iş te var ama bütçeler farklı zaten evin yarısı kredi olacak ve o kredi bitene kadar motor değiştirme imkanı olmayabilir yani benim sağ cebimdeki para başka sol cebimdeki para başka
şimdi ceket cebinde para varken boşa gitmesin istiyom
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Merhaba arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun lakin kaç gündür kafamı karıştıran bi olay var yakıt konusu forumda okuduğum kadarı ile 100km de 2.5 lt yakıyor ybr fakat ben 3lt ile anca 95km yapıyorum motoru çok sıkıştırmıyorumda toplasan bikere veya ikikere 100 yapmışımdır onun haricinde genelde 60 km hızla seyhir halindeyim sizce çok mu yakıyor motor boy 1.70 kilo 75 benzini shell den alırım hep hava filtresi yeni acaba karbürütörde mi sıkıntı var yani üstlimitlerde kullansam 250 lik makina gibi yakacak canımı sıktı baya :(
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
evet ybr şehir içinde 2.5 lt den fazla yakmaz senin kullandığın biçimde
bence buji ne de bir bak ama sorun senin zannettiğin gibi hava filtresinde değil
bayii ile konuştum ..normalde 1 kasımda burada ama tüketiciye 15 kasım diyorlarmış..uzak doğuda ihracat azalmış.. bu yüzden rötar yapar bizde rezil oluruz diye 15 kasım diyorlarmış..
zaten biliyorsun bi ağustos dediler bide eylül.. bu sefer kesin olacak.. inş. bende tork canavarıma kavuşurum
sen sakın kapora adı altında para verme sonra gelmez falan boşuna beklersin
hayallerin suya düşerse üzülürsün
yok kanka bende kapora falan olayı olmaz..
motoru kendi gözümle görüp ,dokunmam lazım.. bunca yıl tecrübeyi orada kullanmam lazım..
her ne kadar adı suzuki olsada burası türkiye... dünyanın 5. sınıf ülkesi.. belki avrupaya satılanla buraya satılan ayrı olabilir..
kendim bi bakmam lazım.. olmazsa alırım bi ybr 2013 bakarım keyfime..
Arkadaşlar hepinize günaydın rodajda 0-150Km motorsikleti 5000devir üzerinde uzunsüre kullanmaktan kaçının yazıyor ya, şimdi ben 7000 de vites değiştirsem bu zararlımı olur, kitapçıkta uzun süre 5000 devir gitme diyor ben 7000 de vites değiştirsem mesela bi zararı olurmu bunun
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
bu teller kopmasına yakın belli edermi kendini...yolda kalmasak iyidir. hiç başına geldimi diğer ybrlerde.
Arkadaşlar selam,
Bugün 1.000 km bakımına gidicem. Ne kadar ücret alırlar tahmini?
Şu an bu konu içerisinde 110 kullanıcı var. (0 üye ve 110 misafir)