ybr ci insanlar yiy akşamlar..
ybr ci insanlar yiy akşamlar..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşlar benim motorda fren yaparken saçma bir sarsıntı oluyo motor sağa sola kaçmaya çalışıyor her an arka lastik kaycakmış gibi geliyor.Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
beyler bu aralar acayip bi ikilemde kalıyorum dşün düşün işin içinden çıkamıyorum
bi yanda 13000 kmdir gezdiğim bana 70 tl masraf çıkaran ybr em var severek bindiğim
bi tarafta da aklımı kurcalayan motosiklet hacim büyütme sevdası
ne yapacağım bilmiyorum
gv 250 veya cbr 250 aklımı kurcalıyor
gv tam tarz motosikleti
cbr ise honda olması sıkıştığında çok kolay satabilinmesi yedek parça servis kolaylığı ama tarz yok ne ss nede tuning yani arada kalmış bi tasarım ama anlamayan lara göre 10 numara şekil
gelelim ybr ye az yakıt sıkıntı yok yedek parça lazım olsa bile beleşten biraz pahalı ve işin garip tarafı artçı artık çok nadir oluyor yani güç e ihtiyaç yok
bana 2700km de hiçbir sıkıntı çıkarmamış bi motosiklet
şimdi alacağım motor ya ybr kadar sağlam olmazsa
diğer eksileri ni say say bitmez fazla benzin yakacak parça pahalı lastik pahalı servis masrafı çok
ama güçlü hatta ybr den 3 kat kadar güçlüler hem 2 sinin de görüntüsü yerinde
ne yapacağım a hala karar veremedim
işin maddi kısmı aslında kafamı hiç kurcalamıyor yani bu modelleri yaz başı alabilirim fakat düşündüren sonra sı !
Fatih iş arıyon herhalde başına bin işte ybrne macera arama
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ne motoru yav fatih? Ybr yeterde artar bile. Büyük motorun derdi büyük olur. Bi ara bende düşündüm 250 lik. Ama 100-110 km/h neyime yetmiyor? Zaten benzin fiyatları malum. Bence alma.
beyler almayı bende düşünmüyorum ama para biriktirmeyi de aksatmıyorum
ne olur ne olmaz yani
fatih ev alacaktın unutma. Sonra düşün motör işini
fatih ybr nin üstünde mi mezara girecen... aldığın gibi uymazsa satmasınıda bilirsin..
bende inazuma alıyorum kanka..
Fatih kaşınma derim. Bak bana 1000 likten 125 liğe geçiyorum
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Merhaba arkadaşlar. Forumda epey aradım mamafih bulamadım.
YBR 125 Esd için uygun katlanır plakalık arıyorum. Nereden bulabilirim. İstanbul'dayım ama il dışından kargo filan da olur.
Bir de geçenlerde şapşallığımdan gece vakti kaldırımda motoru düşürdüm. Depo üstünde serçe parmak tırnağı kadar bir boya sürtmesi oldu. İstanbul'da tercihen Avrupa yakasında lokal boya-cila için temiz iş yapan usta tavsiye edecek biri varsa çok makbule geçer. Selamlar
günaydın arkadaşlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 446 kullanıcı var. (0 üye ve 446 misafir)