Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ağustos 2007, 20:38
insane adlı üyeden alıntı
Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...
Babaçi, ısıdan dolayı kararma olduğunu duymuştum, akü ise sorun olmaz gibi geliyor, eski ybr'ler de 55'lik ampül kullanıyor yanlış bilmiyorsam.
ampülü alıp takmak problem değilde duyda değişeceği için iç tasta düzeltme yapılması gerekirse işte ozaman sıkıntı olur kesip biçmek istemiyorum ama fardanda memnun değilim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
26 Ağustos 2007, 20:40
babaçi adlı üyeden alıntı
benim sol furş komple değişti karıncalanma vardı ve keçelerden yağ kaçırıyordu servis garantiden değişti
hafta içi servise göstereceğim.
sorun çıkarırlarsa, yardımını isteyeceğim. (belge olarak)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
26 Ağustos 2007, 21:06
Gültekin adlı üyeden alıntı
hafta içi servise göstereceğim.
sorun çıkarırlarsa, yardımını isteyeceğim. (belge olarak)
yıldız ticarete gittim ben hiç problem çıkarmadılar,garanti forumu kestiler 15 gün sonra arayıp randevü verdiler gidip değiştim ne evrak ne bir imza aldılar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
27 Ağustos 2007, 01:49
sonix adlı üyeden alıntı
benimki 13.000 km de geçenlerde marş basmıyordu.Akünün suyu eksildiği için marş basmakta zorlanıyordu.suyu tamamlayınca düzeldi.sanırım bir 10.000 km daha götürür.
hmmm anladım. Saolasın dostum yardımın için.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
28 Ağustos 2007, 01:34
arka lastiği sökmek zormudur?özel alete ihtiyaç varmı?
-
28 Ağustos 2007, 16:03
[QUOTE=insane;786186]Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...
yaw iyide ben manisadaym arştırdım orjinali yok dediler. inşaallah dediğin gibidir.sen böyle dediğin için biraz daha aricam. bide izmire gidip bakiyim.
-
28 Ağustos 2007, 22:08
[QUOTE=tifosired;788373]
insane adlı üyeden alıntı
Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...
yaw iyide ben manisadaym arştırdım orjinali yok dediler. inşaallah dediğin gibidir.sen böyle dediğin için biraz daha aricam. bide izmire gidip bakiyim.
Kalkıp niye gidiyorsun, bir telefon etsene...
Babaçi, eğer tornavida vs kullanırsan hem janta hem de iç ve dış lastiğe zarar vrebilirsin , özel bir aleti var ama komplike birşey değil... Yassı bir parça...
-
29 Ağustos 2007, 14:59
[QUOTE=insane;788841]
tifosired adlı üyeden alıntı
Kalkıp niye gidiyorsun, bir telefon etsene...
Babaçi, eğer tornavida vs kullanırsan hem janta hem de iç ve dış lastiğe zarar vrebilirsin , özel bir aleti var ama komplike birşey değil... Yassı bir parça...
murat, o yassı parça levye mi? lastiği sökmek değilde jantı sökmeyi istiyorum,kış lastiğim var balatalarıda lastiğide oturup değiştireyim diyorum
-
29 Ağustos 2007, 15:44
merhaba arkadaşlar , motorum 1000 km ye geldi , lastiklerim çok kaydığı için bakıma gittiğimde lastiklerimi metzeler me 22 ile değiştirmeyi düşünüyorum. iki lastik 90 ytl civarı tutuyor.fakat sormak istediğim ayrıca jant almam gerekiyor mu yoksa aynı jant üstüne takılıyor mu.bi arkadaşım ayrıca jant almam gerektiğini söyledi , ne kadar doğrudur.bu işlemi daha önce yaptıran varsa bana kaça patlar , teşekkürler...
-
29 Ağustos 2007, 17:21
SilentScream adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar , motorum 1000 km ye geldi , lastiklerim çok kaydığı için bakıma gittiğimde lastiklerimi metzeler me 22 ile değiştirmeyi düşünüyorum. iki lastik 90 ytl civarı tutuyor.fakat sormak istediğim ayrıca jant almam gerekiyor mu yoksa aynı jant üstüne takılıyor mu.bi arkadaşım ayrıca jant almam gerektiğini söyledi , ne kadar doğrudur.bu işlemi daha önce yaptıran varsa bana kaça patlar , teşekkürler...
duyduğum kadarıyla jantı değiştirmiyorlar sadece sibob deliğini büyütüp değişltiriyorlarmış aynı dertteyiz
-
30 Ağustos 2007, 11:30
SilentScream´isimli üyeden Alıntı
duyduğum kadarıyla jantı değiştirmiyorlar sadece sibob deliğini büyütüp değişltiriyorlarmış aynı dertteyiz
metzeller me 22 iç lastikli kullanıma uygun olduğu için ilave hiçbir işlem yapmak gerekmez yani metzeller tubeless değildir.dış lastiği sök ,onun yerine metzelleri tak yani.sibop deliğini büyültme işlemi ise pirelli veya duro marka tubeless lastik takarsanız o zaman janta sibop takmak gerekiyo.sibop deliği küçük geliyo ve matkapla deliği biraz genişletip janta sabit bi tane sibop takılıyo.gerçi bunlar daha önce forumda çok konuşulmuştu. ikinizde benden daha eski üyesiniz, görmüş olmanız büyük bi ihtimal,ama yinede geçmiş sayfaları incelerseniz diğer yorumlarıda görebilirsiniz.kolay gelsin ikinizede
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
-
30 Ağustos 2007, 20:46
SilentScream adlı üyeden alıntı
Jantını değiştirmen gerekmiyor.Sadece uygun bir sibop bulman yeterli.Ancak hemen belirteyim uygun sibop bulmak biraz zor oluyor.Sakın başka bir işlem yapma.Bana da bir sürü öneri sunan oldu.Ancak uzun aramalardan sonra uygun sibop buldum ve lastiğimi tubiles yaptım.Maliyeti de son derece düşük.2-3 YTL.
-
30 Ağustos 2007, 21:34
bütün cevaplar için teşekkürler ...
-
30 Ağustos 2007, 21:57
arkadaşlar bugün yolum sirkeciye düştü.bende ybr'ye ait bir kaç parçanın fiyatlarını sordum belki işinize yarar.
arka balata:10 ytl
sinyal tek :12,5 ytl
ön disk balatası:5,10 ve orjinali 15 ytl
ayna takım :15 ytl
zincir.........:10 ytl
ön- arka dişli takım:35 ytl
piston sekman:25 ytl
grank kolu :25 ytl
www.aydinmotor.com
-
30 Ağustos 2007, 23:40
Ybr 125 E Yeni Kullanici
Selam iyi muhabbetlere diyelim ben de 2007 siyah bir ybr125 aldım. 100 km yi devirdim kısa sürede işlerim olmasa dahada yapardım.
Bir sorum var siz deneyimli arkadaşlara, motorum ne kadar ısnırsa ısnsın ışıklarda ve ya durduğumda stop ediyor. Motorum yeni olduğundanmıdır acaba?
Bir de hafta sonu izmire gidicem 160 kmlik yola çıkıcam. Yeni bir motor için sizce problrm olurmu servisim olmaz dedi ama sizinde görüşlerinize ihtiyacım var.
Yeni ybr için sorularınız varsa cevaplayabilirm iyi sürüşler herkese
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
-
30 Ağustos 2007, 23:49
Bence rölanti ayarlarını yaptırmalısın.Rölantide devir ortalama 1400 de olması gerekir.
-
31 Ağustos 2007, 00:10
hayati adlı üyeden alıntı
Bence rölanti ayarlarını yaptırmalısın.Rölantide devir ortalama 1400 de olması gerekir.
kendim yapabilirmiyim şimdi motorda yanımdayken hemen
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
-
31 Ağustos 2007, 00:44
tavsanolusu adlı üyeden alıntı
kendim yapabilirmiyim şimdi motorda yanımdayken hemen
yapabilirsin tabi karbüratörün üzerinde hafiften içeri gömülü bir vida var jikle olmayan tarafta yani motorun sağında sağ alt vida
-
31 Ağustos 2007, 00:51
Babaçi sağol karanlıkta olmuyor ama yarın sabah yapıcam.
-
31 Ağustos 2007, 13:29
arkadaşlar bugün yolum sirkeciye düştü.bende
ybr'ye ait bir kaç parçanın fiyatlarını sordum belki işinize yarar.
arka balata:10 ytl
sinyal tek :12,5 ytl
ön disk balatası:5,10 ve orjinali 15 ytl
ayna takım :15 ytl
zincir.........:10 ytl
ön- arka dişli takım:35 ytl
piston sekman:25 ytl
grank kolu :25 ytl
www.aydinmotor.com
Zincir 10ytl olmamalı... Yani illa ki vardır 10 liraya zincir ama en kalitesizi her gün gerdime isteyeni vardır, normal yani orjinal YBR zinciri 100 YTL civarında diye biliyorum.
Arka balata da aynen normalde orjinali daha pahalı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 326 kullanıcı var. (0 üye ve 326 misafir)
Bu Konudaki Etiketler