Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Ekim 2012, 16:37
sinan08 adlı üyeden alıntı
Sinan diz örtüsü olmazsa kişi zor geçirirsin. Hem yağmur almazsin hem rüzgar. 2 gün önce sadece yağmurlukla yarım saat yağmur altında kaldım. Pacam ve baldirim islandi. Diz örtüm olsa islanmazdim.
saol maxi; en kısa zamanda bi tane alıcam.[/QUOTE]
diz örtüsüyle uğraşacağına motosiklet pantolonu al işi kökten çöz..diz örtüsünü en fazla 2 sezon kulanırsın pantolonu yırtılana kadar..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
11 Ekim 2012, 19:58
Cümleten Selamın Aleyküm.
Hayırlısıylı bugün motorun satış işlemlerini hallettik ve motoru yarım 1 saat önce kapının önüne getirdim. İçime sinmediği için bakım yaptırmayı düşünüyorum fakat motorumun garanti kağıdı kaybolmuş her hangi bir şekilde motorumu garantiye sokma ihtimalim varmıdır? Motorum 2011 model 7.500 km'de. En son bakımı 2012'nin 2.ayında yapılmış. Nelerin değişmesi gerekir maliyeti tam olarak ne olur yardımcı olursanız sevinirim.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
11 Ekim 2012, 20:03
Twin adlı üyeden alıntı
Hayırlısıylı bugün motorun satış işlemlerini hallettik ve motoru yarım 1 saat önce kapının önüne getirdim. İçime sinmediği için bakım yaptırmayı düşünüyorum fakat motorumun garanti kağıdı kaybolmuş her hangi bir şekilde motorumu garantiye sokma ihtimalim varmıdır? Motorum 2011 model 7.500 km'de. En son bakımı 2012'nin 2.ayında yapılmış. Nelerin değişmesi gerekir maliyeti tam olarak ne olur yardımcı olursanız sevinirim.
benim motorda 2011 model garantisi varmı yok mu kaç kere gitti hiç bilmiyorum..bakım vs kendim yaparım arıza vs olursa o ayrı tabi hayırlı olsun kaça anlaştınız..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
11 Ekim 2012, 20:07
Teşekkür ederim Sedat abi. 3.500'e aldık.
-
11 Ekim 2012, 20:28
sedat_57 adlı üyeden alıntı
saol maxi; en kısa zamanda bi tane alıcam.
diz örtüsüyle uğraşacağına motosiklet pantolonu al işi kökten çöz..diz örtüsünü en fazla 2 sezon kulanırsın pantolonu yırtılana kadar..[/QUOTE]
diz örtüsü pantolondan daha kullanışlı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ekim 2012, 20:52
İyi akşamlar 2011 model ybrem acil satılık 3800 kmde kaza devrilme yok servis bakımlı 3700 tl ye verecem
-
11 Ekim 2012, 20:54
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ekim 2012, 21:09
Twin adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Yağını değiştir, bujiyi 10 binde değiştir. Hava filtresini kontrol et. Zincirini yağla yeter.
Selam arkadaşlar. 2 titandan birini satıp ybr formatında bi salcano alıyorum. Fat280 fatihin salcanoyu alıyorum. Yarın gelecek inş. Alım satım yapacaz. Bikaç günde misafirim olacak.kazasız belasız sürüşler.
-
11 Ekim 2012, 21:19
adem80 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Yağını değiştir, bujiyi 10 binde değiştir. Hava filtresini kontrol et. Zincirini yağla yeter.
Selam arkadaşlar. 2 titandan birini satıp ybr formatında bi salcano alıyorum. Fat280 fatihin salcanoyu alıyorum. Yarın gelecek inş. Alım satım yapacaz. Bikaç günde misafirim olacak.kazasız belasız sürüşler.
Teşekkür ederim adem abi. Senin içinde hakkında hayırlısını dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Yağ değiştirme olayını vs serviste yaptırmayı planlıyorum. Aşağı yukarı serviste bakım fiyatlarını bilen kimseler yokmu?
-
11 Ekim 2012, 21:19
Twin adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim adem abi.
Senin içinde hakkında hayırlısını dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Yağ değiştirme olayını vs serviste yaptırmayı planlıyorum. Aşağı yukarı serviste bakım fiyatlarını bilen kimseler yokmu?
30 lira falandı en son..
-
11 Ekim 2012, 21:23
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
30 lira falandı en son..
Sağol Ramazan abi teşekkür ederim
-
11 Ekim 2012, 21:25
Twin adlı üyeden alıntı
Sağol Ramazan abi teşekkür ederim
ne demek...
-
12 Ekim 2012, 00:30
Twin adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim adem abi.
Senin içinde hakkında hayırlısını dilerim.
ybr ci adamam servis parası vermek ters aga
rutin bakımları veya değişecek sarf malzemelerini kendin değişebilirsin
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
12 Ekim 2012, 02:29
F54 adlı üyeden alıntı
ybr ci adamam servis parası vermek ters aga
rutin bakımları veya değişecek sarf malzemelerini kendin değişebilirsin
yağını filtresini bujisini kendim hallediyorum ama baskı balatayı kendim değişemem sanırım.
en azından bu sefer
iyice izleyeyim:
motur çekmiyor artık. biraz dik bi yokuşta 2. viteste 5 bin devirde zor çıkıyor. yakıt 3.4 litre.
-
12 Ekim 2012, 05:57
Merhabalar 2012 Model 2bin km.de ybr esd aldım.Daha önce cbf 150 vardı.Birkaç sorum olacaktı.Öncelikle hondadaki tork ve gücü ybr de bulamadım.Epey bir fark var sanırım yada benimkinde olan bir sorun mu bilemiyorum.Çevremde ybr si olan biride olmadığı için karşılaştıramıyorum.Ayrıca honda çok sessizde fakt bundan epey ses geliyor ve motordan şakır şakır ses geliyor sorun mu var yoksa genel hepsi aynı mı?
Bir de 5bin devirden sonra titreşim hissediliyor 8-9 bin devirde normal karşılanır ama bu biraz tuhaf geldi.Bunlar bir sorunmudur yoksa hepsi aynı mı?
-
12 Ekim 2012, 07:32
günaydınlar.gününüz hayırlı olsun.
-
12 Ekim 2012, 07:40
günaydın saat 6.40 güneş dogmadı..
-
12 Ekim 2012, 07:48
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
günaydın
saat 6.40 güneş dogmadı..
doğuyor be paşam.. denizli şuan aydınlanıyor...
-
12 Ekim 2012, 12:46
S.a beyler hayırlı cumalar
-
12 Ekim 2012, 16:40
SmileForMe adlı üyeden alıntı
Merhabalar 2012 Model 2bin km.de ybr esd aldım.Daha önce cbf 150 vardı.Birkaç sorum olacaktı.Öncelikle hondadaki tork ve gücü ybr de bulamadım.Epey bir fark var sanırım yada benimkinde olan bir sorun mu bilemiyorum.Çevremde ybr si olan biride olmadığı için karşılaştıramıyorum.Ayrıca honda çok sessizde fakt bundan epey ses geliyor ve motordan şakır şakır ses geliyor sorun mu var yoksa genel hepsi aynı mı?
Bir de 5bin devirden sonra titreşim hissediliyor 8-9 bin devirde normal karşılanır ama bu biraz tuhaf geldi.Bunlar bir sorunmudur yoksa hepsi aynı mı?
Bende 2012 kullanıyorum,ses konusu 7 bini geçtikten sonra evet biraz yırtıyor kendini ama şakır şukur ses gelmiyor.Titreşim ise 7-8 arası oluyor ama rahatısız edici değil.Kendi motorum adına konuşmak gerekirse
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler