michelin aldım ray üzerinde virajları alıyorum. elimi gazdan çekmiyorum.
michelin aldım ray üzerinde virajları alıyorum. elimi gazdan çekmiyorum.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sağolun
günaydın arkadaşlar :D
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Yamahanın sitesinden gri renkli YBRyi kaldırmışlar nihayet.. Onun yerine gümüş gri ya da şöyle beyaz getirseler amma iyi olur haa...
Herkese merhaba. Ben Can BİNGÜL (schmarık) diğer üyeliğimin ismini kendime pek yakıştırmadığımdan iptal ettirdim. Onu çok eski zamanlarda açmıştım pek kullanmadım o zamanlar bunu yeni olarak açtım. Cümleten Selamın Aleyküm. Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım güzel ilişkiler, güzel arkadaşlar, güzel kardeşlikler içinde olacağım sizlerle. Beni aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
beyaz değişik olur ybr için..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
beyler selam benim motorun zinciri uzamış ustanın dediğine göre.kaça mal olur.yada değiştirmesem ne olur.marka model bilgisi verirseniz güzel olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
[QUOTE=actros1;2829941]beyler selam benim motorun zinciri uzamış ustanın dediğine göre.kaça mal olur.yada değiştirmesem ne olur.marka model bilgisi verirseniz güzel olur.bizim zincirler oring mi.ve oringli olsa ne olur.olmasa ne olur.saygılar
Selamın Aleyküm nasılsınız?
Aleykum selam.
Orijinal zincir dışlı seti 65 tl idi.
Beyaz güzelmiş...
Geçen gün bana bakarak ara gaz verip geçen mondial mcxi virajda madara ettim. Virajı alırken artık o eleman nasıl gaza gelmişse kendini motordan sarkıtıyordu. Ben gayet güzel dönerken elemanın süratini görmek isterdim.
Michelinle 60la döndüğüm virajı eski lastikle 40la alırken arka kayiyordu.
ayak marsı yok furdurun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
koray abi ybr yi satmıs.. Cbf 150 alıcakmıs cbf formunda yazıyor..
Cümleten Günaydın.
günaydın...
günaydın ramo.. forum sessiz kalmış beya...
izzet ne cbf si boğlum... ybr satım yine ybr gibi bi motor neden alayım.. biraz bekleyip naked alacağım..
bu ara evlilik işleri var.. çok yoğunum çoookkk
selam beyler; bişey sorucam, havalar serinledi kış gelmekte motoruma diz örtüsü almayı düşünüyorum; kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. nedir nasıldır faydası falan biraz bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.
Koray abi hayırlı olsun.
Sinan diz örtüsü olmazsa kişi zor geçirirsin. Hem yağmur almazsin hem rüzgar. 2 gün önce sadece yağmurlukla yarım saat yağmur altında kaldım. Pacam ve baldirim islandi. Diz örtüm olsa islanmazdim.
tünaydın koray...
Sinan diz örtüsü olmazsa kişi zor geçirirsin. Hem yağmur almazsin hem rüzgar. 2 gün önce sadece yağmurlukla yarım saat yağmur altında kaldım. Pacam ve baldirim islandi. Diz örtüm olsa islanmazdim.[/QUOTE]
saol maxi; en kısa zamanda bi tane alıcam.
Şu an bu konu içerisinde 86 kullanıcı var. (0 üye ve 86 misafir)