''yan cehennem yan geliyorum yan yan'' diyor bizim arkadaş burda... şahinci kendisi..
''yan cehennem yan geliyorum yan yan'' diyor bizim arkadaş burda... şahinci kendisi..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ne kadar çok yakıyor yahu. Bendeki 2005 150 lik titan artçıyla birlikte dip gaz 10 litre ile 380 km yol yapıyor.
Bu arada salcano fatih in (fat280) salcanoyu satın alıyorum. Bi hafta içinde hallederiz inş. Ybr motoru varya salcanoda, inş. Artık buralara bişey yazar, paylaşırsam kızmazsınız, titancının ne işi var burda demezsiniz.
adem motorun ne olduğu fark etmez sen arada gel yaz selam ver o yeter
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
eskimişte ondan şaka şaka. Ticaret yapıyoruz. Bilmiyom canım birden ybr çekti. F54 fatihi görünce ybr bilindiği üzere çok pahalı. O kadar para veremem. Bende bayadır salcano arıyodum. Fatihin motora kısmetmiş. Ybr nin amca oğlu zaten salcano. Fatih askere gidecek galiba ondan satıyo.
F54 fatih teşekürler
maxi;
elciği çıkarmaya gerek yok, sadece elciklerin ucunu kes topuzları tak ve vidayı çevir o kadar.
günaydın beyler..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın cümleten. Yağışlar başladı burada. Motora binemedim işe giderken . suratım bir karış
Born to ride, Ride to born
mustafa benim okul bitti askerlik geliyor anlayacağın dedim satayım adem abi talip oldu motoruyla takas ettik maksat onun işi görünsün ben titanı iyi kötü burada satarım dedim işte yoksa motorumu hiç satasım yok açıkcası kara kızım o benim ama yabancıda değil allahtan arada hatrını sorarım
günaydın ramazan abi
Dün gene benzin aldım. 9.52 litre 278 km. Motor gaz yemiyor bu kadar içmesine rağmen.
16930 kmde benim ybr hayvanı.
18500 de 2400 km bakımını yaparken debriyaj balatalarini değişeceğim.
Sorun gene çözülmezse 140 cc yapacağım.
Yağ radyatöru de ekleyeceğim.
Gene hız yapmazsa yakacagim artik
@sinan08: benim gidonun içi boş. O vida nereye geçiyor?
İyi bakalim bende zenon takmayi duusunuyorum da fari degistirmek gerikir mi dedim kendi kendiime
Arkadaşlar selam,
Biraz önce seyir halindeyken motor birden çığlık attı (insan çığlığı gibi). Vites boşa düşer gibi oldu. Hemen sağa çekip kontağı kapattım. İyice inceledim baktım görünürde bişey yok. Biraz bekledikten sonra çalıştırıp devam ettim.
Fakat tırsıyorum. Daha 500km'de motorum. Niye böyle bişey yapmış olabilir?
rodaj doneminde bende oyle bir ses duydum ama viteste birsey hissetmedim durdum kontagi kapattim biraz bekledim bir daha oyle bir ses yapmadi motor 3800 kmde
bikere ben 100 ün üstünde giderken öyle bi ses çıktıki hah kitliyo motor dedim. 60 lara düşünce kesildi. Bidaha o ses çıkmadı. Senin motor yeni. Bişey olacağını sanamam. Ama genede tedbirli olmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)