Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ağustos 2007, 12:14
Reklamlar
-
23 Ağustos 2007, 12:32
arkadaşlar ön ve arka teker için basınç değerleriniz nasıldır , benimki biraz az gibi , benzinliğe girip basıncı ayarlayacaktım ama değerleri bilemediğim için karışmadım...
-
23 Ağustos 2007, 23:15
ybrnin kitapçığında yazıyor basınçlar, hadi ona bakmaya üşendin diyelim , bu başlıkta en az 50 defa sorulmuş, cevaplanmıştır.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
24 Ağustos 2007, 01:21
morrigan adlı üyeden alıntı
ybrnin kitapçığında yazıyor basınçlar, hadi ona bakmaya üşendin diyelim , bu başlıkta en az 50 defa sorulmuş, cevaplanmıştır.
Tamamen katılıyorum. Ona bakmayada üşenmişte ondan
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
24 Ağustos 2007, 21:51
SilentScream adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ön ve arka teker için basınç değerleriniz nasıldır , benimki biraz az gibi , benzinliğe girip basıncı ayarlayacaktım ama değerleri bilemediğim için karışmadım...
ön:25 psi arka:28 psi........
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
25 Ağustos 2007, 01:30
ybr'nin far ayarlamasına ihtiyacı olabilir mi?
benim kısa farlar yolun neredeyse 20metre ilerisini ve 5 metre yukarısını aydınlatıyor .
akşamları şehir içinde sürerken 1nci ve 2nci kat balkonlarda neler oluyor neler bitiyor görebiliyorum
uzun farlar derseniz , o da sanki hiçbir yeri aydınlatmıyor...
-
25 Ağustos 2007, 01:33
kemalkemal adlı üyeden alıntı
ybr'nin far ayarlamasına ihtiyacı olabilir mi?
benim kısa farlar yolun neredeyse 20metre ilerisini ve 5 metre yukarısını aydınlatıyor .
akşamları şehir içinde sürerken 1nci ve 2nci kat balkonlarda neler oluyor neler bitiyor görebiliyorum
uzun farlar derseniz , o da sanki hiçbir yeri aydınlatmıyor...
daha önce ampülü söküp taktıysan ters takmış olabilirsin,bir kaç gün içinde far olayına girişicem bende h4 osram 55watt takmayı düşünüyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
25 Ağustos 2007, 02:38
babaçi adlı üyeden alıntı
daha önce ampülü söküp taktıysan ters takmış olabilirsin,bir kaç gün içinde far olayına girişicem bende h4 osram 55watt takmayı düşünüyorum
h4 osram takınca ne gibi bi farkı oluyor acaba biraz açıklarmısın. bide fiyat ve heryerdede bulabilirmiyiz.
-
25 Ağustos 2007, 03:16
Sacrosanct adlı üyeden alıntı
h4 osram takınca ne gibi bi farkı oluyor acaba biraz açıklarmısın. bide fiyat ve heryerdede bulabilirmiyiz.
önceki scooter'a takmıştım reno torosların tek farını düşün,gece çok şahane bir aydınlık veriyordu,uzunları yakmama gerek bile kalmıyordu.
şimdi ybr ye düşünüyorum ama akü 5 amper ve duy yuvası farklı biraz sorun çıkarabilir duy ile beraber alıp far kovanının içine bir şekilde monte edeceğim ama en başta farların sürekli yanmaması için ön panele bir düğme koymak gerek en azından gündüz yol alırken aküyü tam şarz eder
-
25 Ağustos 2007, 03:56
önceki scooter'a takmıştım reno torosların tek farını düşün,gece çok şahane bir aydınlık veriyordu,uzunları yakmama gerek bile kalmıyordu.
şimdi ybr ye düşünüyorum ama akü 5 amper ve duy yuvası farklı biraz sorun çıkarabilir duy ile beraber alıp far kovanının içine bir şekilde monte edeceğim ama en başta farların sürekli yanmaması için ön panele bir düğme koymak gerek en azından gündüz yol alırken aküyü tam şarz eder
Hmmm anladıM. Aslında çok iyi fikir ama aküyü çok yer heralde. Bide bu bizim sürekli farı yanan Ybrlerin tahmini aküsü ne kadar gidiyor. Ben alalı 3 ay oldu 3400 km deyim mesela 10000 e kadar dayanırmı?
-
25 Ağustos 2007, 09:34
yoo hayır daha önce açmadım farı ama sanırım açmam gerekecek artık
-
25 Ağustos 2007, 14:01
kemalkemal adlı üyeden alıntı
yoo hayır daha önce açmadım farı ama sanırım açmam gerekecek artık
Farı biraz aşağıya doğru eğseniz şikayetiniz kalmaycak aslında, uğraşmanıza değmez
Babaçi, 55watt takınca far aynası kararıyor diye duymuştum ama siz bilirsiniz tabi...
-
25 Ağustos 2007, 14:05
insane adlı üyeden alıntı
Farı biraz aşağıya doğru eğseniz şikayetiniz kalmaycak aslında, uğraşmanıza değmez
Babaçi, 55watt takınca far aynası kararıyor diye duymuştum ama siz bilirsiniz tabi...
kardeş kararma derken yüksek ısıdan dolayımı acaba? gittiğim tüm elektrik ve oto tesisatçılarına soruyorum 35 watt varmı diye fakat yok,daha önceki as 125 t de 1 yıl kullandım ne aküde nede far iç tasında bir problem çıkmadı,gerçi servisde takmayın tesisat kaldırmaz diyor ama mevcut hali hiç iyi değil
-
25 Ağustos 2007, 20:59
arkadaşlar ybr nin orjinal pistonları bulunmuyomuş. silindiri değiştirecem onada 280 ytl diyolar. Aranızda daha önce silindir değiştiren oldumu yada bunun fiyatını bilen varmı.
-
25 Ağustos 2007, 23:47
benimki 13.000 km de geçenlerde marş basmıyordu.Akünün suyu eksildiği için marş basmakta zorlanıyordu.suyu tamamlayınca düzeldi.sanırım bir 10.000 km daha götürür.
Sacrosanct adlı üyeden alıntı
Hmmm anladıM. Aslında çok iyi fikir ama aküyü çok yer heralde. Bide bu bizim sürekli farı yanan Ybrlerin tahmini aküsü ne kadar gidiyor. Ben alalı 3 ay oldu 3400 km deyim mesela 10000 e kadar dayanırmı?
-
26 Ağustos 2007, 02:41
insane adlı üyeden alıntı
kesinlikle
teşekkürler
-
26 Ağustos 2007, 17:58
tifosired adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr nin orjinal pistonları bulunmuyomuş. silindiri değiştirecem onada 280 ytl diyolar. Aranızda daha önce silindir değiştiren oldumu yada bunun fiyatını bilen varmı.
sıfırı hala üretilen bir motorun pistonu neden bulunmasınki?280 ytl yan sanayisimi? en iyisi servise bir sorsaydın
-
26 Ağustos 2007, 19:18
ön amortisörlerde sorun yaşayan var mı?
benimkinin sol ön, sizlere ömür.
zorladığımı da hatırlamıyorum ama...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
26 Ağustos 2007, 20:30
Gültekin adlı üyeden alıntı
ön amortisörlerde sorun yaşayan var mı?
benimkinin sol ön, sizlere ömür.
zorladığımı da hatırlamıyorum ama...
benim sol furş komple değişti karıncalanma vardı ve keçelerden yağ kaçırıyordu servis garantiden değişti
-
26 Ağustos 2007, 20:31
tifosired adlı üyeden alıntı
Piston bulunmaz olur mu yahu, en basiti bir aydın motor ya da yıldız ticareti arasanız gerekli bilgiyi alırsınız... Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim...
Babaçi, ısıdan dolayı kararma olduğunu duymuştum, akü ise sorun olmaz gibi geliyor, eski ybr'ler de 55'lik ampül kullanıyor yanlış bilmiyorsam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)
Bu Konudaki Etiketler