Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Ekim 2012, 22:52
uniqe adlı üyeden alıntı
hyo dünyada alacağım son motor.. sym ye teknolojisi için bakıyorum.. cbr 250 r ı ,1 yıl 600 rr kullandığım ve lanet ettiğim için bakmıyorum.. ınazuma piyasada yok.. sonuç olarak elde var 1 , o da sym wolf.. testinide yapmıştım.. malz. kalitesi olarak çok iyi parayı hakediyor..
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
KORAY HAKKINDA HAYIRLI OLSUN.Ç..
eyvallah ramo, darısı herkesin başına.. herkes gönlündek makinaya sahip olsun
Reklamlar
-
07 Ekim 2012, 22:53
bana saçma gelen bi durumda şu askere gidecen motor yatmasın len bırak yatsın ne olcak ki eğer severek kullandığım bi motorsa hayatta satma gelince bi lastik masrafı olursa olur birde akü
hele hele fazer falansa tamam artık durum iyi ise gideceğim yere de götürürdüm motorumu
tabi düşünceler başka oluyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
07 Ekim 2012, 22:58
F54 adlı üyeden alıntı
bana saçma gelen bi durumda şu askere gidecen motor yatmasın len bırak yatsın ne olcak ki eğer severek kullandığım bi motorsa hayatta satma gelince bi lastik masrafı olursa olur birde akü
hele hele fazer falansa tamam artık durum iyi ise gideceğim yere de götürürdüm motorumu
tabi düşünceler başka oluyor
ya işin aslı motor burada 1,5 yıl yatacağına araba alıp iş görsün muhabbeti vardı.. olayın gerçeği bu.. araba alındı kanka.. motor bizim evde pek işe yaramaz.. benden başkada süren beğenen ilgilenen olmaz
-
07 Ekim 2012, 23:13
K o r @ y adlı üyeden alıntı
ya işin aslı motor burada 1,5 yıl yatacağına araba alıp iş görsün muhabbeti vardı.. olayın gerçeği bu.. araba alındı kanka.. motor bizim evde pek işe yaramaz.. benden başkada süren beğenen ilgilenen olmaz
Evdekilere tembihlersin haftada bir 2 dk çalışsa yeter
-
07 Ekim 2012, 23:16
uniqe adlı üyeden alıntı
Evdekilere tembihlersin haftada bir 2 dk çalışsa yeter
iş işten geçti , ben askerden geleli 2 yıl ,fazeri satalı 3,5 yıl oldu... fazer gitti araba alındı.. ben geldim ybr aldım.. onuda sattım
-
07 Ekim 2012, 23:16
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
07 Ekim 2012, 23:19
arkadaşlar üzülerek ybr yi sattım.. gelsin yeniler...
ama gönlüm sizlerle
İyi akşamlar arkadaşlar.
Açtım ilk bu haberi gördüm, hayırlısı olsun Koray 250 cc gerçekten ideal hızı gücü yeterli yakıtı az
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
07 Ekim 2012, 23:20
s.a. ybr tayfası nasılsınız bakalım
iş işten geçti , ben askerden geleli 2 yıl ,fazeri satalı 3,5 yıl oldu... fazer gitti araba alındı.. ben geldim ybr aldım.. onuda sattım
o koray abi ybryi sattın demek hayırlı olsun
-
07 Ekim 2012, 23:28
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar arkadaşlar.
Açtım ilk bu haberi gördüm, hayırlısı olsun Koray
250 cc gerçekten ideal hızı gücü yeterli yakıtı az
eyvallah behçet ,benim evlilik işleri var bidaha alma şansım yok fırsat bu fırsat
fat280 adlı üyeden alıntı
s.a. ybr tayfası nasılsınız bakalım
o koray abi ybryi sattın demek hayırlı olsun
aynen fatihim teşekkür ederim..
-
07 Ekim 2012, 23:31
benim motor 1.5 aydir yatiyor aku biterse ayak marsiyla calisir herhalde akunun bitmesinin bir zarari olmaz herhalde
-
07 Ekim 2012, 23:45
Arkadaşlar selam...
Kilometre saatinin ampulü yanmış, söktüm 12V. 1.7W. T10 dipsiz ampül, ama bulamıyorum.
3W.-5W var ,taksam göstergeyi eritir mi? Esd'lerde 3 adet var,1,7W nasıl temin ederim.
İnanın İzmir'de bulamadım,bilen varsa yerini söylesin gidip alayım...Ya da adres verin netten alayım.
Teşekkürler..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
-
07 Ekim 2012, 23:48
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
benim motor 1.5 aydir yatiyor aku biterse ayak marsiyla calisir herhalde akunun bitmesinin bir zarari olmaz herhalde
ybr aküsüz bile çalışıyor..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
08 Ekim 2012, 00:07
bluebird64 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam...
Kilometre saatinin ampulü yanmış, söktüm 12V. 1.7W. T10 dipsiz ampül, ama bulamıyorum.
3W.-5W var ,taksam göstergeyi eritir mi? Esd'lerde 3 adet var,1,7W nasıl temin ederim.
İnanın İzmir'de bulamadım,bilen varsa yerini söylesin gidip alayım...Ya da adres verin netten alayım.
Teşekkürler..
Aksesuarcılarda smd ledli ampüller var çok iyi ben 9 ledli olanından aldım iki tane (7tl) taktım göstergeye 10 numara oldu, T5 olanından bulunca
da benzin ışığınıda değiştireceğim.
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
eyvallah behçet ,benim evlilik işleri var bidaha alma şansım yok fırsat bu fırsat
O zaman fırsatı sakın kaçırma derim
Ben artık kapıdan iki tekeri eksik etmem
Valla ben artık tekeri zorunluluk için alırım vede motor römorkumu çekmek için
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
08 Ekim 2012, 00:43
arkadaşlar nasılız...
bugün motorun motor bloğunun üstünde kocaman vida var.. ( bakanlar görenler bilir)
onun çevresinde sanki sızma gibi (benzin , yağ vs gibi) bi karartı vardı ne olduğunu anlamadım... acaba motor sızmamı yapıyo..
aklıma geldi geçende motoru yıkamıştım su birinkintisi kalmış toz çekmişte olabilir diceem.. bilmiyorum.....
yağ değişiminden sonra oldu...
motor oralardan sızma yaparmı ..ya da sızma yaparsa nerden yapar.. ?
-
08 Ekim 2012, 01:58
merhaba arkadaşlar. 250 cc cruiser motorlar ararken başlangıç için ybr 125 in çok daha mantıklı bi seçenek olduğuna karar verdim ve sonuç olarak birkaç hafta içerisinde ybr 125 almayı planlıyorum. ancak bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. ilk motorum olacak bu benim ve malum 2012 yılının son 3 ayının içindeyiz, önümüzde kış. bekleyip 2013 model mi almak mantıklı olur? 2013 model ybr 125 ler bayilere ne zaman gelir? fiyatı çok farkeder mi? aslında biraz dişimi sıkıp bahara doğru bir 2013 model ybr 125 mi almak mantıklı yoksa farkeden pek birşey olmaz şimdi de alınabilir mi? internette araştırdım da elimden geldiğince 2013 ybr ler ne zaman piyasaya çıkar, fiyatı nasıl olur, bu sorulara cevap bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
08 Ekim 2012, 02:03
-
08 Ekim 2012, 02:26
istanbulda yaşıyorum. işyerimle evim arası 6 km ama giderken servisle gidip 3 araçla dönüyorum. aslında bu sorunumu çözecek benim. bir de çalışma saatlerimi esnetmem gerektiğinde (ki haftada 1-2 gün bu gerekebiliyor) taksiden başka seçenek yok. en çok bu yüzden şimdi almak istiyorum. ama şimdi de bu şekilde gidip geliyorum bi tarafım eksilmiyor. fuar ne zaman oluyor dostum? bu hafta bir karar vereceğim çünkü.. tavsiyen için de teşekkür ederim.
-
08 Ekim 2012, 02:30
Rica ederim ayrıca eğer işe gidip gelmede bi aciliyeti varsa yani taksi parası çok tutuyor diyorsan bi şey diyemeyeceğim ama havalar iyice bozunca -yağmurda soğukta rüzgarda karda- herhalde binmeyeceksin yada binemeyeceksin bu yüzden gene bekle derim ben fuar ise 28 şubat 03 mart arası olması planlanıyor önümüzdeki sene için http://www.motobike.com.tr/
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
08 Ekim 2012, 06:19
sezon şu an kapandı beyler.
Malatya'da göğün g.tü delindi.
ayda 1200 km yol beni bekler.
-
08 Ekim 2012, 08:06
günaydınlar... hayırlı haftalar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler