geçmiş olsun mehmet
sadece direksiyon da sıkıntı varsa değiştir gitsin zaten çok para değil
geçmiş olsun mehmet
sadece direksiyon da sıkıntı varsa değiştir gitsin zaten çok para değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tamam değiştireyim gitsin o zaman teşekkürler fatih abi ve ramazan kardeşim.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
ne demek her zaman.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selamın aleyküm abiler nasılsınız iyi misiniz ybr yi satacaktım sonra kıyamadım 2.el böyle temiz bulupta tekrar alamam diye sıfırıda çok para ben motorumdan memnunum büyük cc alacak olursam satarım oda şimdilik zor görünüyor ybr ye devam...
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
http://www.youtube.com/watch?v=bY3sQ...&feature=share
bu günkü istanbul parktan bir görüntü.. devamı az sonra
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadaşlar üzülerek ybr yi sattım.. gelsin yeniler... ama gönlüm sizlerle
kanka bende sebep çok.. geçmişten gelen bi sebep ne sen sor ne ben söyleyim.. bayiye bıraktım satınca arayacak fiyat vermedim..
bide biliyorsun 600 lüklerden sonra 1,5 sene zor dayandım.. tam yeri geldiğinde ise sattım.. 250 cc bakacam.. malum benzin pahalı
er 6 arıyorum ama artık beni cazdırdı tayyip.. 250 cc 3,5 lt yakıt benim için ideal.. zaten değiştireceğimi sen biliyordun.. face de senle uzun uzun konuşmuştuk
aynen mustafa normalde düşünmüyordum, sanki bişeyler bekliyordum ama bi anda satmış bulundum.. elimin altında oldukçada satamıyordum.. 15 ayda 20,000 i devirdim.. km de artıyordu..
derin bir nefes alıp bayiye bıraktım.. ınazuma bekliyordum ama ortada yok sym ye dönüyorum yavaştan
len topitop koray niye sattın len güzelim ybr yi
hani satacağın zaman bana haber edecektin ben benim motoru satıp senin motoru alacaktım alacağın olsun
len o motoru alan sıfır almış gibi biner allah kaza bela vermesin kimsenin motorun da gözüm olmaz lakin sebebi de nazarım değer bende de aynısı olsada senin motorun benim motordan daga temizdi hem yeni model hayırlı olsun sana da alana da
250 cc de alacaksan bence cbr ı araştır
kanka yıllardır yüksek cc motora bindim.. 1,5 yıldır bunu kullanıyorum artık tadını alamaz oldum.. geçen hafta bi bandırma yaptım.. o gün toplamda 470 km gezdim... inan rüzgar trafik beni
hallaç pamuğuna çevirdi.. yolculuk esnasında karar verdim.. 250 cc en ideali diye.. sonuçta iller arası gezen bir adamım.. bana kapı çok.. taaa erzincandan antalyaya orada bir gece kalıp izmte fazerle gitmiş adamım.. inan bunun tadı kaçtı.. ondan dolayı sattım.. borçsuz bişey sahibi olamıyorsun.. biz işçi adamız havadan para gelmeside olmaz.. o yüzden gözümü kapatıp bayiye bıraktım motoru... biraz üstüne koyup 3-4 milyarda borca girip alacağım.. wolf 250 ağır basıyor
sen daha iyibilirsin ne desek boş olan olmaş..
çin atasözü hani şesiyeli olan
ama insan oğlu doğumsuz aç gözlü oluyor 250 cc alacaksın 20000km sonra oda yetmeyecek vs vs demem o ki bir kaç yıl daha ybr ye binip paranı hazırlayıp sonra satmaya çalışsaydın daha mantıklı olabilirdi.
bende de maddi durumlar şuan normal ybr yi satsan 6000 tl param olur ama yıl başı gibi ev almaya niyetim var birkaç yıl sonra da motosiklet için bütçe de sıkıntı olmayacak kafama yatan ı alacağım ama ilk önce şu ev kirasından kurtulmam lazım bıktım her yıl 5000 tl ev sahibine ödemekten illahlah dedim
milleti zengin ediyoz ne biçim adalet in var dünya
benim motor cok isininca kokuyor mesela kisa mesafede kesiciye kadar kadar basinca ya da uzun yol yapinca sizinki boyle mi benimkinde mi birsey var
kanka zaten ben beni tadmin eden motorlara bindim gezdim gazladım km yaptım... askere gittim fazeri sattım.. o da babam dediği için yani.. motoru 1,5 yıl yatırma yazık falan filan... sonra para gitti arabaya.. derken askerden geldik, heyecan dorukta ee dedik alalım bi ybr bakalım tadımıza... buraya kadarmış... üst seviyeleri arayan biri değilim kanka.. oradan tadımızı aldık.. 250 cc türkiyr ekonomisi yakıt ve trafik akışı için en ideali.. tecrübelerime dayanarak konuşuyorum..
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
senin motorun daha yeni mustafa, motor bloğunun ve egzosun üstündeki boya kokuyor.. biraz km yapınca kalmaz bişey..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1444893/detay/
Hasta oldum buna.
HONDA
KORAY HAKKINDA HAYIRLI OLSUN.Ç..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 223 kullanıcı var. (0 üye ve 223 misafir)