Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Ekim 2012, 09:28
günaydın abiler kardeşler (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
celilcetiner adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar. Rodajı bugün itibari ile 30 günde tamamlayıp 1000 km bakımını yaptırdım. Bundan sonra kullanırken hangi hız ve devir aralıklarında kullanmalıyım. Tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri nedir ? Herkese kazasız sürüşler dilerim.
uzun yol sürüyorsan zorlamanı tavsiye etmem çünkü çok ısınır ben 5 ile 7.5 bin devir arası sürüyorum ama şehir içi kısa mesafelerde 6 - 8 bin arası gazlıyorum
Reklamlar
-
06 Ekim 2012, 09:40
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
günaydın abiler kardeşler (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
uzun yol sürüyorsan zorlamanı tavsiye etmem çünkü çok ısınır ben 5 ile 7.5 bin devir arası sürüyorum ama şehir içi kısa mesafelerde 6 - 8 bin arası gazlıyorum
Teşekkür ederim.
Herkese günaydın arkadaşlar. Dün serviste aldığım habere göre sıfır ybr fiyatı 4.650,00- TL. olmuş.
Born to ride, Ride to born
-
06 Ekim 2012, 09:50
benim egsozdan şangur şungur ses gelmeye başladı bu gün daha önce başına böyle bişe gelmiş olan birisi var mı titreme sesi gibi bir ses
-
06 Ekim 2012, 10:42
celilcetiner adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.
Herkese günaydın arkadaşlar. Dün serviste aldığım habere göre sıfır ybr fiyatı 4.650,00- TL. olmuş.
Halen 4,350 TL. http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...cc/ybr125.aspx
-
06 Ekim 2012, 12:32
-
06 Ekim 2012, 12:51
benim egsozdan şangur şungur ses gelmeye başladı bu gün daha önce başına böyle bişe gelmiş olan birisi var mı titreme sesi gibi bir ses
ESD NİN EĞZOSTLARIYLA ilgili bir sıkıntı mevcut...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ekim 2012, 08:38
hadi ya yarın gidecem gösterecem bakalı ne diyecekler egsoz çok acayip oldu son 2 günde oldu diğer esd de sorun yok anlamadım neden oldu
-
07 Ekim 2012, 08:50
hadi ya yarın gidecem gösterecem bakalı ne diyecekler egsoz çok acayip oldu son 2 günde oldu diğer esd de sorun yok anlamadım neden oldu
esd nin eğzostu zırıltı yapıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Ekim 2012, 09:01
anladım abi bakalım sebebi neymiş
-
07 Ekim 2012, 09:06
anladım abi bakalım sebebi neymiş
bu modeller böyle diyeceklerdir.. yada titreşim böyle yapıyor diyeceklerdir...
-
07 Ekim 2012, 09:54
Herkese günaydın..Bu gün öğleden sonra istanbul parka gidiyoruz 2 kişi yakın olup gelmek isteyen olursa tanışmaya gelebilir.. Dün gece sahildeki cepte hızını alamayan şahinler bu gün istanbul parkta ısınma turlarının olduğu yerde boy gösterecek..
Normalde şahinleri hiç sevmem ama dün akşamdan sonra onlara karşı bi saygı duyasım geldi neden bende bilmiyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
07 Ekim 2012, 10:18
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Herkese günaydın..Bu gün öğleden sonra istanbul parka gidiyoruz 2 kişi yakın olup gelmek isteyen olursa tanışmaya gelebilir.. Dün gece sahildeki cepte hızını alamayan şahinler bu gün istanbul parkta ısınma turlarının olduğu yerde boy gösterecek..
Normalde şahinleri hiç sevmem ama dün akşamdan sonra onlara karşı bi saygı duyasım geldi neden bende bilmiyorum..
ne yaptılar lan yanladılarmı...
-
07 Ekim 2012, 11:15
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ne yaptılar lan yanladılarmı...
kıç kadar cepte döndüler kanka o şahinlerle..herkes pro değildi tabi kimisi çok başarılı kimisi tır gibi döndü..kimi lastik yaktı vs vs..çok eğlendim amma dün akşam bundan sonra cumartesi akşamları yunus sahilindeki cepteyim
-
07 Ekim 2012, 11:17
kıç kadar cepte döndüler kanka o şahinlerle..herkes pro değildi tabi kimisi çok başarılı kimisi tır gibi döndü..kimi lastik yaktı vs vs..çok eğlendim amma dün akşam bundan sonra cumartesi akşamları yunus sahilindeki cepteyim
bekle geliyorum yakında...
-
07 Ekim 2012, 11:18
bekle geliyorum yakında...
Bu gün istanbul parktayız öğleden sonra
-
07 Ekim 2012, 12:04
Bu gün istanbul parktayız öğleden sonra
RESİM ÇEK PAŞA ÖZLEDİM ORALARI...
-
07 Ekim 2012, 12:09
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
07 Ekim 2012, 12:11
RESİM ÇEK PAŞA ÖZLEDİM ORALARI...
dün akşam hazırlıksız gittim bu gün giderken fotogaf makinesiyle gideyim vidyo çekerim..
-
07 Ekim 2012, 12:22
dün akşam hazırlıksız gittim bu gün giderken fotogaf makinesiyle gideyim vidyo çekerim..
bekliyorum kardeş...
-
07 Ekim 2012, 13:09
Arkadaşlar gecen gün ufak bir kaza yaptım çaycı bir arkadaşa çarptım ve asfaltın tadını aldık ikimizde bende hiç birşey yoktu arkadaşta da yok motorda da birşey yoktu ..fakat dün sabah 20 yıllık bir motorcu abim yeni kasaları kullanmadım bir kullanayım şunu dedi oturur oturmaz gidon açın bozulmuş dedi bende farketmemiştim hi. o söyleyince farkettim.. şimdi aklım hep orda ..gidon komple yamulmamış ama sağ kıvrım yeri 80 derece yatıksa sol kıvrım yeri 70 derece yatık dikkatli bakınca gözüküyor anca ama ben bunu öğrendiğim için hep aklımda rahatsız oluyorum. acaba komple değiştireyimmi yoksa servislerde o açıyı düzeltebilirlermi siz ne dersiniz ?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 147 kullanıcı var. (0 üye ve 147 misafir)
Bu Konudaki Etiketler