grenajlar aynı ama ben depo kılıfı kullanmıyorum...
ama temmuz-ağustos aylarında bitane mavi ybr 2012 kalmıştı (belki geçerken görmüşsünüzdür).. onu ben aldım..
hatta motosiklet direksiyon sınavındaki çocuklarla konuşurken
---"bende yeni motor aldım,geçit motordan mavi 2012 ybr"
---aaa! ordaki tek bir motor kalmıştı , o motoru senmi aldın
---evet!
---abi o motorun üstünede binmeyen kalmadı, ordan geçen herkezin üstüne oturmuşluğu var
----hadi yaa' iyi işte bu hayattan çektim aldım onu şlakdjfşla
geçen gittim imama yağını değiştirddim...bayada sırada motor vardı .. ybrler dizilmiş...
seneye bi 250 düşünüyorum sedat
Çok teşekkür ederim.
Baktım beceremeyeceğim servise götürdüm, aynen dediğiniz gibi yaptı servisi. Sorun kalmadı
Yamaha YBR 125 Rider
bence düşünme ya ybr ye bin yada 600 sınıfına bak 250 cc sınıfı çok çaresiz bişey..250 lilk motor alıyosun istediğin gibi makina yok parça fiyatları 600 binlik gibi.. benim şu an tek isteğim bi 250 cc tarzı onemli değil..bana en fazla 5 yaşında 250 cc bi motor lazım race naked scooter olabilir.. ama yok bulamıyom takas teklif ediyorum kimse yanaşmıyor ilan verdim arayan soran yok Hni ikinci elde hemen satılıyodu erol abi bu gün dedim ybr250 alcam aman ha dedi git 600 lük motor al ybr 250 alma orda bekleyen bi ybr 250 vardı ordan konu açtım..türkiyede 250 cc hiç bişeye binilmez 600 lüğe bin parça fiyatları aynı zaten dedi..boy pos var xt660 önerdi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
güzel dedin sedat...ama 600 lüğüde para yetmez ki:( zor...ama hayalim bi 650 lik enduro.
malum 125 likler gibi düşük güçte olmayan..ama 600 lükler gibi uçuk fiyatı göze alamadığımız motorların varyetesi 250 cc ler..
bizim gibi orta sınıf insanları avutacak şeyler 250 cc ler..
sadece yamaha olması gerekmiyo tabi... honda cbr 250...sym wolf 250....hyosung gt 250 naked....ktm 200 ....hyosung gv 250.....vs...vs..vs
ve çok haklısınki bu 250 liklerin yedek parçaları el yakıyo...hakkaten öyle ... heleki honda cbr 250 nin komple farının 400 dolar olduğunu duyunca şok oldum... allah muhafaza hafifi bir kaza geçirsen... motoru toplamak için bir servet vermen gerek..
ama bu saydığım motortların güzel bir 2. elini ya da artık kendini kasıp bi sıfırını çeksen.....
düşüncem bu.....bakalım olursa... biraz daha tecrübe etmek lazım... ki önce bi motorumuzla baya bi vakit geçirelim... belki fikrim değişecek kim bilir.. şimdi ybr keyifli ve kaliteli ekonomik sürüş..
ama insan biraz ivmelenmek istiyo ne diyeyim
kısmet bakalaım...
ben 3 senedir ybr biniym askerden önce 2.5 yıl bindim 40 bin km şimdi 6 ay oldu alalı bunlada4-5 bin yaptık artık yeter diyorum kendime..Şu an işim olmasa motora binmiyorum tamamen iihtiyaç misal arkadaşlar çağiriyor oraya gidiyorum bişey almak gerekiyor oraya git hani eski ybr emdeki gibi motora binmek için bahane aramıyorum..akşam saat 10-11 olunca sahili baştan sona gezip 50 km yapıp gelip uyumuyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Selamin aleykum günaydin herkeze.Ramazan abi nasilsin.Gordun mu motorun son halini.2 3 Sayfa geride bak
HONDA
iyi forumlar arkadaşlar
eski kasa ve yeni kasa kullanmış arkadaşlardan bilgi almak isterim aralarında kalite malzeme motor hız yakıt sarfiyatlarında farklılıklar mevcut mu
yeni kasalarda yapılan iyileştirmeler yada gerileyen özellikler mevcut mudur? bilgi verebileceklere teşekkürler
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Arkadaşlar esd nin son hızı nedir ? lütfen net birşey söyleyin teşekkürler ..
DERSİMLİ :wiinkk:
S.a beyler hiç mi farklı elcik kullanan olmadı ya
Değerli arkadaşlar. Rodajı bugün itibari ile 30 günde tamamlayıp 1000 km bakımını yaptırdım. Bundan sonra kullanırken hangi hız ve devir aralıklarında kullanmalıyım. Tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri nedir ? Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Born to ride, Ride to born
Akadaşlar jantlar için fosforlu bant istiyorum ama nasıl yaparım 2 cesitmiş galiba biri bant digeri silikon dediler sizlerin önerisi varmı
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
günaydın arkadaşalr..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)