Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Ağustos 2007, 19:18
senin motor sıfırmıydı? eğer periyodik bakımları yaptırmazsan garanti olayı bitebilir,benim ybr nin sol furş tüpünde fabrika hatasından karıncalanma vardı sağolsun yıldız ticaret değiştirdi.ücretli fiyatı 135 ytl imiş granktan sonra en pahalı parça olduğunu söyledi servis
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
20 Ağustos 2007, 20:19
evet benim motor sıfırdı.Yıldız ticareti aradım bakım için 3000 km de diyor.Diger sorduklarım da yagını bujisini degiştirt diyo.Kararsız kaldım servise sokmasam birşey olurmu acaba?
-
20 Ağustos 2007, 21:29
protez insan adlı üyeden alıntı
evet benim motor sıfırdı.Yıldız ticareti aradım bakım için 3000 km de diyor.Diger sorduklarım da yagını bujisini degiştirt diyo.Kararsız kaldım servise sokmasam birşey olurmu acaba?
gelsen 25 ytl den kaçma,ilerde hatalı bir parça çıkar bakıma gitmedi diye sen sorumlu olursun.periyodik bakım ücreti 25 ytl +değişen parçalar.inan ben gittim gerek yok diye buji ve hava filtresini değiştirmediler,ben yıldız ticaretin tutumunu beğendim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Ağustos 2007, 23:58
babaçi adlı üyeden alıntı
gelsen 25 ytl den kaçma,ilerde hatalı bir parça çıkar bakıma gitmedi diye sen sorumlu olursun.periyodik bakım ücreti 25 ytl +değişen parçalar.inan ben gittim gerek yok diye buji ve hava filtresini değiştirmediler,ben yıldız ticaretin tutumunu beğendim
yıldız ticareti bende begendim.
götüreyim bari servise ne yapalım artık
-
21 Ağustos 2007, 00:51
Ben servise bakıma götürmeyi 6000 km de bitirdim.Bütün bakımlarını kendim yapıyom.şu an 31 bine yaklaştı kilometre ve Allaha şükür tık demedi.Yalnız makina mühendisliğinde okumamın da etkisi vardır sanırım az çok anlarım dilinden.
-
21 Ağustos 2007, 00:59
arkadaşlar 2004 model ybr ile daha sonraki yeni kasa ybr ler arasında sürüş farklılığı varmı.bu ikisini denemiş arkadaşlar yorum yapabilirlermi.
-
21 Ağustos 2007, 01:06
Hiçbir fark yok.Ben denedim...
-
21 Ağustos 2007, 01:29
2004 ybr ye binmiştim bi süre fakat kafadan ses geliyordu.acaba yeni modellerdede aynı ses varmı.yoksa 2004 modellere özgü bişeymi bu.arızadan bahsetmiyorum.
-
21 Ağustos 2007, 16:29
Hem ikinci sayfadan kurtulmak,hem de bana sorunmuş gibi gelen derdime derman için bir sorum olacak arkadaşlar.
Benim motorda,rölantide ve hareket halindeyken 4000-5000 devirler arazında bozuk rulman sesi gibi bır vınlama,ağlama sesi gibi ses geliyor.
Belki bilenleriniz vardır tofaş otomobillerin şahin,doğan sınıfında, 3.üncü viteste daha çok olmak üzere bir ağlama sesi vardır ya s.Sanki o sesi anımsatıyor.
Acaba bu doğalmı,yoksa bir sorunmu var?İşin içinden çıkamadım.
Motorum 4300 de ve bakımları tamam,rodajı da iyi geçti.
-
21 Ağustos 2007, 18:19
arkadaşlar acil cevap beklyrum cbf 150 nin orjnal koruma demiri ybr 125 e olurmu sorun olmaz dimii
-
21 Ağustos 2007, 22:20
hayati adlı üyeden alıntı
Hem ikinci sayfadan kurtulmak,hem de bana sorunmuş gibi gelen derdime derman için bir sorum olacak arkadaşlar.
Benim motorda,rölantide ve hareket halindeyken 4000-5000 devirler arazında bozuk rulman sesi gibi bır vınlama,ağlama sesi gibi ses geliyor.
Belki bilenleriniz vardır tofaş otomobillerin şahin,doğan sınıfında, 3.üncü viteste daha çok olmak üzere bir ağlama sesi vardır ya s.Sanki o sesi anımsatıyor.
abi o ses bendede var sevisteki usta normal dedi.
benimde size bir sorum var
bugün bosh marka buji aldım tanıdığım ve sitenin sponsorlarından bir esnaftan arkadaş yeni bujiyi takmadan önce yuvanın içine 5 6 damla ince makine yağı damlatmamı bujiyi takmadan marşa basmamı ve bunu birkezdaha yapmamı tavsiye etti sizce ben bunu yaparsam ne olur bi sakatlık çıkarmı?
-
22 Ağustos 2007, 00:28
canercidam adlı üyeden alıntı
Ben servise bakıma götürmeyi 6000 km de bitirdim.Bütün bakımlarını kendim yapıyom.şu an 31 bine yaklaştı kilometre ve Allaha şükür tık demedi.Yalnız makina mühendisliğinde okumamın da etkisi vardır sanırım az çok anlarım dilinden.
CANERCİDAM , bende içmimarlık okuyorum.Motorun bakımını yapayım derken 2 oda 1 salon çıkarmayayım
-
22 Ağustos 2007, 01:50
PIERzig adlı üyeden alıntı
Yeniçeri Hocam süper olmuş güle güle kullanın 180 gerçekten pahalımış
Sacrosanct arkdaşta arıyordu böyle birşey
saol dostum unutmamışın inşallah bi gün bende alacam bu gidişle alacamda
hayati adlı üyeden alıntı
dostum aynı o sorun bendede var 4000 devirde oluyor tam bence normal bişey alıştım bende benimde rodajım iyiy ve 3300 deyim şu an
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
22 Ağustos 2007, 09:57
@babaçi @Sacrosanct cevaplar için çok sağolun.Rahatlattınız beni.
@babaçi Sana bu yağ damlatılması işini tavsiye eden arkadaşa olayın mantığını sorsaydın keşke.
Patlama odacığında hepinizin bildiği gibi sibop kafaları,Pistonun üst yüzeyi ve segmanı ve buji bulunmakta.Acaba bunlarda bir iyileşme mi sağlıyor?
Bir zararının olacağını sanmıyorum ama ne yarar sağlayabileceğini de merak ettim doğrusu.
-
22 Ağustos 2007, 11:34
-
22 Ağustos 2007, 11:39
-
22 Ağustos 2007, 12:00
insane adlı üyeden alıntı
çok komik çok , motora hoparlör mü takılırmış
-
22 Ağustos 2007, 13:46
valla o parayı verenin aklına şaşarım.illa müzik dineleyeceksen tak kulağına mp3 playeri , sesini az aç, tak kaskıda tafana, yoluna devam et. hem o motoru tenha biyere parkedemezsinde, hırsızın çalacağı yoksada tesisat için çalar motoru. yazık harcadığı zaman yazık.düştüğü anda tesisat falan pert olur. 2. ilandaki motorda aynı panayır arabasına benzemiş. o kada lamba yanık vaziyette gece ne kadar yol yapabileceğini zannediyoki.eğer aküyü değiştirmediyse vay haline. düğünlere projektör olarak motoru kirayamı veriyoda bu kadar çok lamba takmış anlamadım.
Gençliğine güvenip daha ERKEN derken, belki de ELVEDA bile diyemezsin giderken.
-
22 Ağustos 2007, 15:24
-
23 Ağustos 2007, 02:27
bence 1 yada 2 neon normal ama bu insanlar baya aşırıya kaçmış.
çingane gibi olmuş
bence iğrenç ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi
o fiyatlada biraz fantazi yapmışlar :D
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 134 kullanıcı var. (0 üye ve 134 misafir)
Bu Konudaki Etiketler