yokus'dadamıı gitmio abi o motor aldıgında öylemiydi.?
yokus'dadamıı gitmio abi o motor aldıgında öylemiydi.?
arkadaşlar nasılız bakalaım...
yenilikler varmı hayatınızda..
motor 900 km e geldi... yağ değişimine götüreceğim parasızlıktan götüremiyorum.. bu hafta halledecem inşallah..
motorlu taşıtlar vergisi ve trafik cezamıda sayarsak..borç gırtlağı aşar.. neyse...küçük fiyatlar..
bu arada yağ değişimi kaça mal olur beyler....pendik imama götüreceğim...50 yi aşmaz herhalde..
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Bugün motorla ilk düşüşümü gerçekleştirdim. Hepsi şu benim vites olayından oldu.
Ben diyodum arıza var bunda diye. Bu kadar sert geçmemesi lazım vitesin. Boşa alana kadar neticemden ter damlıyodu.
Neyse yokuştan aşağı incektim. Dönerken azına tükürdüğüm vitesi kafayı yedi. motor boşta görünüyo aslında viteste falan.
Ayağımı yere koydum pat yere düştük. Ön sinyal kırıldı. Fren kolu yamuldu. Ön balataya bişey oldu sanırım. Sesler geliyo ve sağlıklı gitmiyo motor.
Olacağı varmış dedim. Bu vites problemi yüzünden asfaltta kaza yapabilirdim. Servise götürücem yarın. Bakalım ne çıkacak bizim küheylandan daha
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
birde servise gidince şu koruma demirinden taktırıcam. Lazım.
abi bulamadınmı sorunu 2.el aldın sanırım aldıgında böylemiydi.
belli bir süreye kadar bende yaşıyordum... vites özellikle 1 den 2 ye atarken çok zorlanıyordu... bikeresinde... 2 den 3 atayım dedim vitesden paat diye ses geldi... hızlı giderken 5 den 4 e vites düşürdüm..
o zamanda ses gelmişti.... sonra ustaya götürdüm ve debriyaj ayarımı yaptı... sanırım kavramanız birbirine çok yakın...ondan zorlanıyor vites... bendede oluyordu .. geçti..
debriyaj ayarını yaptırın..vitesle ilgili problemlerin çoğu debriyaj kaynaklıdır..
YBR BU YAZ YAKAR AZ KAÇAR.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aman düzelsinde degiştir...
max dostum oldu olacak bir balata yı değiş ondan sonra da gitmesse sat gitsin ybr en ölüsü düz yolda 100 görür en çok yakanı da 2.8 100 kmde yakar senin motorun içine cin kaçmış
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
izzet gel abicim sana ekobis alalım motor almak kısmet olmayacak sana sende fazla zorlama bence
bak bana kırmızı ybr alacaktım alacağım motor ben motoru satana kadar satılmış bende gittim siyah aldım demek ki kırmızı kısmet değilmiş bende kısmetimi aldım çok mutluyum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Eline sağlık tertemiz bi işçilik
Ben YBR ESD lere siyahını çok yakıştırıyrum ama bu kasa YBR de gayet güzel durmuş. Çok beğendim. İşçiliğede hayran kaldım
Hayırlı olsun abi, becerebilmek ne kelime kendi gidecek Kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
günaydın arkadaşlar...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın herkese
Yamaha YBR 125 Rider
bizim topik ölmüş be yaw
canlansın.çç
http://www.youtube.com/watch?v=ofl5K6ENxnA
23:25 ----------
Abi bir dahaki bakımda yağı değişirken balatalari da sipariş edeceğim. Yirmi gün sonra parasını vereyim de sipariş etsinler orijinal balatayi. 50 tl balata, 25 yağ. Bir de işçilik.
Bi de iridyum buji takmistim. Iletkeni incelmiş falan dedi. Abi bu iridyum buji deyince Hmm büyük motorlarin bujilerinden dedi... Iridyum buji 3000 kmde erir mi yav?
Iş bilen usta yok yemin ederim.
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)