dermıyım hıc :D bızım arkadasa falan dedıgım de syledıgım laf su '' kanka sneın motor ıyı guzel canavar gıbı cekıyor flan ama tıtreme var ya '' bnu dedgıme bıle kızıyr gıdıp apache foruma yazarsam adamlar demedgnı brakmaz heralde :D
' jawen..
mrb arkadaslar ıyı forumlar. 2006 model ybr mı satısa cıkardım . motoru almak ısteyenler ıcın ılan lınkını paylasıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9498836/detay/ herkeze ıyı forumlar.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
slm lokman.
len durmuş zıpartaküz gibi olmuşsun çelimsiz kladyatür seni
lokman amortisör işini biraz daha tarif edermisin zımpara yaptın mı ne marka boya kullandın
bende aynı dertten muzdaribim
bi ara durmuş bant yapıştır demişti ama o geçici bi çözüm dü yani
yayları çıkarmaya gerek kalmadan boyamak sağlıklı oldu mu
çünkü yaylar çıkarsan takarken gene çizilie bence
zımpara kullanmadım benzinle yıkadım dikey ve yatay olarak 6 katta ince olarak 5 er dakika kuruma süresiyle boyadım kullandığım bpya best marka pro. deil amatör boya ayrıca yaylar sökülemez perçinli olduğu için
lokman tşk ederim verdiğin bilgiler için..
ama sende bilirsin ki imkansızı be*****ek bi çok insan var bu her meslekte de aynı benim de motor işinde imkansızı yapacak birkaç tanıdığım var bu işleri yalamış yutmuş ve hala yalamaya yutmaya devam ediyor...
sana bi anımı anlatayım sene 2000 kefkende geziyoruz pejo ile 5 veya 6 arkadaş bi arkadaşın motoru yolda kaldı sebeb ise karbüratör contası kopmuş neyse bi arkadaşta çevrede ki evlerden birinden bi masura istedi bildiğimiz oya ipliği yani oraya sardı conta gibi karbüratör ü taktı yola devam böyle pratik fikirli insanlar bolca var
o perçinleri de sökerler takarlar yani
murat hayırlı olsun
en beğendiğim renktir kırmızı daha önceki motoru satma sebebim kırmızı ybr almaktı ama nasip olmadı ben motoru satana kadar satılmış
siyah aldım ama kırmızı her fırsatta aklımda
millet nasılsınız... ne var ne yok....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyidir rambo sen ne ediyon
Yokuş aşağı 115 yaptım. Duzde 85... Michelini takınca viraj almaktan tekrar zevk almaya başladım.
Şu an bu konu içerisinde 118 kullanıcı var. (0 üye ve 118 misafir)