Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Eylül 2012, 05:49
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
inan ilk sana denk gelmiştir.. ybr 25000 garanti gider... devamlı yarım debraj yada teker yapmazsan.. 55000 yaptığımıda hatırlarım 38 000 de....
abi ne yarım debriyaj ne tek teker. ömrümde denemedim öyle şeyler. ara sıra yarım çekip vites attığım oluyor ama binde 1 kere olan bir şey.
yarın üniversiteye giderken son hızı deneyip size haber veririm.
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Debriyaj sonuna kadar çekiliyken bile tam ayırmıyor olabilirmi
Pek anlamam teknik işlerden, standardı nedir onuda bilmiyorum ama 9000 kısa bi ömür gibi :/
Bakım yaptırdığın yer balatada satmak istemiş olabilirmi
Bence 0 veya 2. el ile alakası yoktur durumun, çözülür, sıkma canını.
valla debriyaja yarım bassam bile rahatlıkla vites atıyor.
işin garip tarafı baskı balata kötü olsa yokuş yukarı çıkarken keçi gibi tırmanmaz. 2 kişi o dik yokuşu çıkarken 3. vitesi istemez...
bu ustadan da bişey anlamadım.
dediğin gibi belki de para kazanmak istedi.
motorumdaki sıkıntı ne çözülemiyor. hem 100 kmde 3 litre yakıyor hem de 80 km üzerine çok zor çıkıyor.
çözüm yok gitmediğim usta kalmadı. Gaziantep ve ya Ankaraya gideceğim artık.
feyizoğlu ve buz motordan michelin siparişi vereceğim. maaşımdan kalan son 350 tlnin 220sini lastiğe ayırdım.
Reklamlar
-
20 Eylül 2012, 08:44
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Eylül 2012, 09:02
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
2011in 33 .haftası
-
20 Eylül 2012, 12:46
slm arkadaşlar netten sipariş verdiğim xenon kit yarın elimde fakat formda ne kadar arasamda ybr için tam bir şema bulamadım. İllaki kendim takmam gerek çünkü burda pek anlıyan veya ne gerek var diyen hatta olmaz kardeşim bu diyen ustalara pek yanaşmıyacağımdan kendim bağlıyacağım . zaten almış olduğum kit motorsiklet için düşük amperli h4 aşağıdaki resimde belli fiyat 50 tl
[IMG][/IMG]
siz bilen tercübeli arkadaşlardan basit bir şema çizebilirmi henüz elime ulaşmadığından içerisinde şema dahi olsa ybr ye uyarmı. Kendi motorsikletimde orjinal far açma kapama düğmesi de mevcut
-
20 Eylül 2012, 14:06
varan22 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar netten sipariş verdiğim xenon kit yarın elimde fakat formda ne kadar arasamda
ybr için tam bir şema bulamadım. İllaki kendim takmam gerek çünkü burda pek anlıyan veya ne gerek var diyen hatta olmaz kardeşim bu diyen ustalara pek yanaşmıyacağımdan kendim bağlıyacağım . zaten almış olduğum kit motorsiklet için düşük amperli h4 aşağıdaki resimde belli fiyat 50 tl
http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...fw.jpg</a></a> http://d1209.hizliresim.com/11/n/d6xgf.jpg
siz bilen tercübeli arkadaşlardan basit bir şema çizebilirmi henüz elime ulaşmadığından içerisinde şema dahi olsa
ybr ye uyarmı. Kendi motorsikletimde orjinal far açma kapama düğmesi de mevcut
arkadaşım özel mesajını yeni gördüm. ben de kendim bağladım ama sonra kısadevre yaptı ustaya bağlattım. ama Ramazan (tekteker_ramço) un zamanında eklediği 2 resim vardı. buradan bak istersen.
http://www.facebook.com/media/set/?s...1&l=82ffe20f78
arkadaşlar Feyizoğlu'ndan Michelin Pilot Sportlarımın siparişini verdim. cumartesi elimde olurmuş. pazartesi de motora monte ettiririm. 2011in 12. ayı varmış ellerinde.
baskı balatayı da bi sonraki bakımda değiştireceğim. gösterge üstüne Kor@y'ınki gibi panel yapacağım ve yer olursa çakmaklığı buraya taşıyacağım. çantaları mat siyaha boyayacağım. bir de vaktim olursa 3 çantama led yaptıktan sonra motora elimi sürmem. zaten para etmiyor anasını satiyim.
-
20 Eylül 2012, 17:59
SelamunAleykum ybrciler
Ben henuz ybr'mi alamadım fakat tam istediğim renk olan füme nin sıfırı cıkmadıgı ıcın bırazda motoru alamamam buna baglıydı.
(motorun sahibini henuz aramadım pederle gorusup oyle arayacagım)
2012 model Ybr125 esd füme 1000 km'de. sahibi 3.900 istiyor ederi nedir sizce yardımcı olur musunuz?
-
20 Eylül 2012, 20:23
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Ne söyledi Okan merak ettim?
NE SÖYLEDİ BENDE MERAK ETTİM............
Sıfır aldı oda titreşimin fazla oldugunu ve boya kalitesinin iyi olmadığını söyledi.Benım ıcın tıtresım en onemlısı zaten.
-
20 Eylül 2012, 20:56
uniqe adlı üyeden alıntı
Sıfır aldı oda titreşimin fazla oldugunu ve boya kalitesinin iyi olmadığını söyledi.Benım ıcın tıtresım en onemlısı zaten.
titreşimi kabullenip alacaksın o zıkkımı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Eylül 2012, 21:20
Yok abi kabullenemem ben Şu subapların baglı oldugu pıyanolar saga sola oynarmı abı az az ?
-
20 Eylül 2012, 21:24
uniqe adlı üyeden alıntı
Yok abi kabullenemem ben
Şu subapların baglı oldugu pıyanolar saga sola oynarmı abı az az ?
subap ayarımı yaptın motora hayırdır..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
20 Eylül 2012, 21:24
uniqe adlı üyeden alıntı
Yok abi kabullenemem ben
Şu subapların baglı oldugu pıyanolar saga sola oynarmı abı az az ?
oynar..................neden osrdun...................
-
20 Eylül 2012, 21:33
maxi97 adlı üyeden alıntı
arkadaşım özel mesajını
yeni gördüm. ben de kendim bağladım ama sonra kısadevre yaptı ustaya bağlattım. ama Ramazan (tekteker_ramço) un zamanında eklediği 2 resim vardı. buradan bak istersen.
http://www.facebook.com/media/set/?s...1&l=82ffe20f78
arkadaşlar Feyizoğlu'ndan Michelin Pilot Sportlarımın siparişini verdim. cumartesi elimde olurmuş. pazartesi de motora monte ettiririm. 2011in 12. ayı varmış ellerinde.
baskı balatayı da bi sonraki bakımda değiştireceğim. gösterge üstüne Kor@y'ınki gibi panel yapacağım ve yer olursa çakmaklığı buraya taşıyacağım. çantaları mat siyaha boyayacağım. bir de vaktim olursa 3 çantama led yaptıktan sonra motora elimi sürmem. zaten para etmiyor anasını satiyim.
iyice mundar edecen yani motoru kafaya koydun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
varan22 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar netten sipariş verdiğim xenon kit yarın elimde fakat formda ne kadar arasamda
ybr için tam bir şema bulamadım. İllaki kendim takmam gerek çünkü burda pek anlıyan veya ne gerek var diyen hatta olmaz kardeşim bu diyen ustalara pek yanaşmıyacağımdan kendim bağlıyacağım . zaten almış olduğum kit motorsiklet için düşük amperli h4 aşağıdaki resimde belli fiyat 50 tl
http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...fw.jpg</a></a> http://d1209.hizliresim.com/11/n/d6xgf.jpg
siz bilen tercübeli arkadaşlardan basit bir şema çizebilirmi henüz elime ulaşmadığından içerisinde şema dahi olsa
ybr ye uyarmı. Kendi motorsikletimde orjinal far açma kapama düğmesi de mevcut
topiği biraz daha kurcalarsan ghostcorc un yayımladigi sema mevcut
-
20 Eylül 2012, 22:24
delileoo adlı üyeden alıntı
iyice mundar edecen yani motoru kafaya koydun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
topiği biraz daha kurcalarsan ghostcorc un yayımladigi sema mevcut
Abi niye mundar olsun, en kötü ölmeden gidonunu keser yeriz
Debriyaj balatasi için mi dedin yoksa? Degismeyeyim mi?
-
20 Eylül 2012, 23:14
26binde motor sattım sattığım çocuğa da söyledim düzgün kullan herkese kurcalatma 50binden önce baskı balata ve zincir dişli set değiştirmene gerek yok
-
20 Eylül 2012, 23:40
sedat_57 adlı üyeden alıntı
subap ayarımı yaptın motora hayırdır..
Epey oldu yapalı.
oynar..................neden osrdun...................
Abı en son kelıme yanlıs anlasılabılır Merak ettım subap ayarı yaparken farketmıştim.
-
20 Eylül 2012, 23:55
he valla okan nedn ossurdun gibi olmuş.. bakarak yazmak lazım..
-
21 Eylül 2012, 00:07
Hahaha alemsın abi :D Hyosung gt 250 nakedler nasıl abi ? Ben yedek parçasından korkuyorum birde titreşim varmı hyoda ?
-
21 Eylül 2012, 00:56
delileoo adlı üyeden alıntı
26binde motor sattım sattığım çocuğa da söyledim düzgün kullan herkese kurcalatma 50binden önce baskı balata ve zincir dişli set değiştirmene gerek yok
ilk sahibinin ik vitesli motoru. ortaokula giden bi veledi de vardı. sanırım o veled motoru .iç etmiş. aldığımdan beri düzde 90ı geçemiyor çünkü.
bakımdan sonra düzde 90ı görmeyi başladı.
durmuş abi senin lastikler çok işimi gördüm ama durumu tam düzeltmesem de bu aylık bi 200 tl ayırabildim lastik için. feyizoğlu'ndan michelinlerimi de sipariş ettim. 200.8 tl kredi kartıyla tek çekim. kargo bedava. 12:2011 tarihli lastik gelecekmiş. aras kargo mesaj yolladı akşam üstü. yarın ve ya öbürgün elimde olur.
şu lastiği taktıktan bsonraki haftasonu işyerinde slalom, 8, u ve panik fren çalışacağım. hatta abartıp kıvırma hareketleri de çalışırım.
-
22 Eylül 2012, 01:54
Motorun lastikler çok kayıyor hangi lastikleri tavsiye edersiniz. Dönerken gaza biden yüklenince motor un arkası kayıyor...
:cat: yamaha ::puro:: ::coool::
-
22 Eylül 2012, 04:52
ybrengo adlı üyeden alıntı
Motorun lastikler çok kayıyor hangi lastikleri tavsiye edersiniz. Dönerken gaza biden yüklenince motor un arkası kayıyor...
michelin. 3-5 saat sonra lastiklerim geliyor. lastiklerin mumlarını erittikten sonra sürüş çalışmaları yapacağım valla. bakalım ne kadar yatıyormuş bizim yibiar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 289 kullanıcı var. (0 üye ve 289 misafir)
Bu Konudaki Etiketler