naılsınız.. konum durum bildirin..
naılsınız.. konum durum bildirin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İyi Allah'a şükür.
Konum Sinop,
Durum, yazın gezemediklerimi telafi etmeye çalışıyorum
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
arkadaşlar nasılsızzz
sonunda ehliyetime kavuştum... çok mutluyum...
valla kazasız belasız günlerde özgürce süreceğim inşallahh...hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum kardeşler..sıkıntılı bir süreçti... bitti..
hemen bir pendiğe indim bunun şerefine..vitesler baya sertleşmiş motorda...yokuşlarda baya sorun yaşadığımı söylemeliyim...600 km deyim motoru baya bi zorlamaya başladım bu aralar...
çok kalabalıktı trafik zaten..şu an 600 km de.. 800 km de ya değişimine gideceğim...yakında da bir bursa düşünüyorum yağ değişiminden sonra...
allaha emanet gençler.
hayırlı olsun rain planet. Güle güle kullan ehliyetini.
plakanın kac ay zamanı var.ckartmak ıcn bugun okuldan dolayı gec kaldm kapanms yarn saat 9 da ybrmı alcm.
saol tsk ederım plakanın kac ay suresı var?ckarmaya param kalmadı
Fatura kesildiği tarihten itibaren 1 ay içerisinde tescil ettirmek zorundasın motorunu hayırlı olsun
Ha bu arada plakayı çıkarmadanda trafiğe çıkamazsın motorunu bağlarlar bu 1 aylık süre sadece plaka çıkarmaya gittiğinde cezai duruma düşmeyeceğin süre
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tamam saol konusaym yarn onuda.
Selamın aleykum beyler.
Ramazan abi sana birşey danışacağım.Ybr yi satıp tvs alayım diyorum.Dadaşda vardı birgün sormaya gıdecegım benım motoru bırakıp sıfır bir tvs kaça patlar diye.Tvs görüntü ve performans bakımından cazip geliyor senın düşüncen nedir ?
HONDA
Evet beyler ybr ile yolculuga devam hem az yakiyor hemde ekobis gibi. Sessiz sessiz geziyorum. 1400 km oldu evden cikali kampana vidasi dusmus stabilize yolda gitmekten baska sikinti yok masallah
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yamaha sağlam , az yakıtlı ömürlük motor...
tvs ise güçlü güzel sağlam ve ybr den bile az yakıtlı.. ama 2. eli ve 5 yıl sonrası ne olur bilinmez...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:55 ----------
hjayırlı olsun......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan abı hazırmsn bugun fotolara.
tamam 9 da acılır.gdr alırm
Bende 14 gün önce pazartesi günü yani 2 hafta önce Yamaha ybr 125 ' imi aldım. 2008 model. baya bi temiz kullanmış alan arkadaş.. aldıktan sonra bana sölemediği bir kaç kusuru çıktı ama pekde kafaya takmıyorum sonucta aldık artık
akü , flaşör , yakıt göstergesi , debriyaj telleri derken ortalama 60 tl lik bi masraf sonunda 2008 model sorunsuz bi yamaham oldu...
sizlere sormak istediğim birkaç soru var umarım bu kardeşinize yardımcı olursunuz.
1-Boyum 1.65 oldugu halde yamaha ybr 125 de zorluk çekiyorum. ayaklarım yere yetmiyor normal ybr lere baktım ayagım son derece yetiyor ama benim motor yuksek sanırım biraz. yamaha ybr 125 leri düşürtmenin imkanı varmı ? düşürtürsem sorun çıkarmı maliyeti ne olur
2-Motoru kendi anahtarım haricinde başka bir anahtarlada çalıştırabiliyorum. hatta içe kadar girmesine bile gerek kalmadan ufak bi cubukla bile kontak bölümünü çevirince çalışıyor. kontak anahtarı komple mi degişecek maliyeti ne olur ?
3-55 kiloyum Lastik hava basınclarım nasıl olmalı genelde tek kişi binerim.
4-Rölanti ayarı kaçta olmalı. vites boştayken kaçta durması gerekiyor. bende şu anda 2 ye yakın durumda pek bi sorun olurmu 2 ye yakın durması cunku bana 1 de durması gerekiyor dediler.
5-birde en çok merak ettigim bir konu olan şudur kii bu ybr 125 lerde yedek depo varmı ? . Yedek depo nasıl açılır ? yedek depoya kaç litre benzin birikir ? Yedek depoda biriken benzin motorun yakıt göstergesinde görünür mü ? Yamaha ybr 125 ler 100 km yi ortalama kaç litre benzinle gitmesi gerekir.?
Teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar dilerim
Murat
Arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olucak bende 2006 ybr var şu an 10w40 castrol yağ kullanıyorum 15w 50 kullansam nasıl olur kullanan arkadaşlar var mı yardımcı olabilir misiniz görüşmek üzere
Selamün Aleyküm iyi günler arkadaşlar.. Bir sorum olacaktı..2005 model çok temiz ybr125 var.. Km si 7.000 ..Motor sürekli kapalı yerde duruyor..Alacak olduğumuz abimiz tanıdığımız biri..Kendisi polis olduğu için fazla kullanamadı..Bu motor için 3.100 tl istiyor...Sizce fiyat iyi mi ? Kaça alınabilir ? Birde şunu sorayım..Motor 7 yaşında ve fazla kullanılmamış dezavantajı var mıdır genelde kapalı garajda yatıyor ...Yada avantaj mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum ...
2005 Ramzey QM125T-10d / 12.500 km
2012 Kuba CG150 Sport / 12800 km
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)