Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Eylül 2012, 08:59
Reklamlar
-
16 Eylül 2012, 09:14
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
kurtulun...
resimleride paylaş ama...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Eylül 2012, 12:43
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
alınır arkadaş korkma..............
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Reçetene yol yazdım,,
Sabah akşam alırsın.
Beyazlar İçinde Hayatıma Yenilikler Ararken Karanlıklar İçinde Sırtımdan Vurulmayı Öğrendim..
Başka Kollara Gidişine İnat Sarıl Bana Yalnızlığım...
Şimdi mevsim hazan gönül elimde,
Hıçkırığa döndü adı dilimde.
Dinle egzozun sesini,
Anlatır sana derdi kederi..
CAN BEDENE KÜSTÜ SENİN YÜZÜNDEN..DİL DUDAKLA KONUŞMUYOR KAÇ GÜNDÜR..
Gülmemize kader müsaade etmedi,
Yoksa espiriler gayet kaliteliydi.
Üniversite,fakulteler bitirsen ne yazar,
Sen diplomalıysan bizde yıldız rütbeli kaptanız..
Hayat yokuşunda ağır devire düşsede yaşantımız,
Dertleri tokatlayıp seri ye alır tam gaz yaşamasınıda biliriz.
Tartışılmaz Mercedesin adı,
Bir başkadır 2521 lerin tadı..
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı,
Kırmızıda da zaten durmadık.
Kaç megapiksel fotoğraf makinasıyla fotoğraf çekinirsen çekin,
Gitmez o yüzündeki kahpelik ifadesi..
Mersomun vitesi çarpmalı sekiz,
kamyoncu-tırcıyız bu alemde tekiz..
Eskiden Tehlikeli Sözler Yazardım Kimliği Belirsiz Gecelere, Şimdi İse Hayatın Kahpeliği Kanlı Gözlerimde.
Sevenler Kavuşsaydı Meyhaneler Dolup Taşmazdı...
Kimsenin Bilmediği Şarkılara, Yarım Kalan Sevdalara İçiyoruz Bu Gece...
10 numara yağ gibisin sevgili,
Hayatıma girdiğinden beri eski düzen kalmadı bende..
Seni sardı yabancı kollar,
artık meskenim oldu ıssız yollar
Şiirin güzrlmis dostum. Sagol
Yorumun için, ne dersin pisman olmazmiyim 0kmde scooterimi satip 13.000de motoru alicam?? Sadece goruntu denebilir degistirmek isteme sebebim, 183boy, 90 kiloyim. Altimda oyuncak
Gibi kaliyo scooter )
KYMCO AGİLİTY 125
EDİRNE/MERKEZ
-
16 Eylül 2012, 13:33
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Hooppp dedikss serçeye karşı hatta namı diğer SERÇEDES e karşı bi horma görme durumumu sezdim ne
bi serçedes sahibi olaraktan
şaka bi yana hocanız doğru sölemiş aslında teorik olarak serçe motorunun pek bi farkı yoktur toyota motorundan
hatta iyi bi serçe otobanda epey terletebilir toyotaları
bknz resim 1 a -)
http://imageshack.us/a/img59/2696/sere160.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
şerçeye lafım yok bende bir şerçe kullanıcısı olarak ama bu adamları cok mu arıyorlar merak ettim sadece biri dizel toyata biri bildigimiz tüp + benzin şerçe bunu fark edemeyen bir motor hocası ne ögretebilrki ?
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
16 Eylül 2012, 14:02
hayırlı pazarlar beyler. Benım motor 5000 bakımından sonra 5-10 km yavasladı eskıden 110 gıttıgım yolda sımdı 100 u zorluyo normal mı bu? 1 hafta oldu bakımdan gelelı hala aynı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Hooppp dedikss serçeye karşı hatta namı diğer SERÇEDES e karşı bi horma görme durumumu sezdim ne
bi serçedes sahibi olaraktan
şaka bi yana hocanız doğru sölemiş aslında teorik olarak serçe motorunun pek bi farkı yoktur toyota motorundan
hatta iyi bi serçe otobanda epey terletebilir toyotaları
bknz resim 1 a -)
http://imageshack.us/a/img59/2696/sere160.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
katılıyorum sercedes benz e laf yok bızde 93 serce vardı 1300 km de xd sfırlandı tekrar dondu gosterge, duz yolda akıyo 160 ın altına ındım belkı 10 kere :D aynen boyle foto cekmıstım ama peder yakalamasın dıye sılmek zorunda kaldım..
ıbreyı sonuna dayamak gıbı bır zevkı baska arabada tadamadım ben ;D
-
16 Eylül 2012, 14:29
5 km gibi bir hız farkı ;
1)yol durumu
2)hava durumu(rüzgar vs.)
gibi etkenlerden dolayı değişkenlik gösterebilir.Fakat bu fark 10 km'nin üstüne çıktığında servise götürmende fayda var derim.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
-
16 Eylül 2012, 19:58
arkadaşlar merhabalar, forumdaki ilk mesajımda sizlere bir soru sormak istiyorum. motorum için (ybr125 tabiiki ) kappa'nın tk711 modeli soft arka çantayı almayı düşünüyorum. bu çantadan alıp kullanan deneyen vs. var mı? veya önerebileceğiniz "soft" arka çanta var mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler
(lütfen normal arka çantaları önermeyin özellikle soft arka çanta istiyorum.)
-
17 Eylül 2012, 00:02
bende kappa box şeklinde olanlardan kulanıyorum güzel kaliteli bir marka ama senin gösterdiğin linkteki çantaya ne koyucaksın atıyorum;alışveriş yaptın ona koyamazsın.Pratik birşey fakat fiyatına göre bence tavsiye etmem
-
17 Eylül 2012, 00:14
evet beyler herkeze selam ben dün sakarya dan çıktım
kocaeli
yalova
bursa
balıkesir
manisa
aydın
muğla olmak üzere
11 saat te 800 km yol yaptım ilk 500 km hiç mola vermeden geldim motorda tık yok maşallah
ben böyle sağlam motor görmedim hava sıcaklığı öğlen saatlerinde yani izmir civarı 35 derece idi ama ne tıkanma nede şişme gibi sorunla karşılaşmadım herkez bu motorun kıymetini bilsin bakımlı olduktan sonra gidemeyeceği yol mesafe yok haberiniz olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
17 Eylül 2012, 00:18
F54 adlı üyeden alıntı
evet beyler herkeze selam ben dün sakarya dan çıktım
kocaeli
yalova
bursa
balıkesir
manisa
aydın
muğla olmak üzere
11 saat te 800 km yol yaptım ilk 500 km hiç mola vermeden geldim motorda tık yok maşallah
ben böyle sağlam motor görmedim hava sıcaklığı öğlen saatlerinde yani izmir civarı 35 derece idi ama ne tıkanma nede şişme gibi sorunla karşılaşmadım herkez bu motorun kıymetini bilsin bakımlı olduktan sonra gidemeyeceği yol mesafe yok haberiniz olsun
Ortalama hızın ne kadardı ve max kaç km hızla ne kadar yol aldın deneyimleri paylaşırmısın?Kaç model YBR
-
17 Eylül 2012, 00:19
-
17 Eylül 2012, 00:26
var abı ne olck manısa? Nıye glmednz ya yanıma
-
17 Eylül 2012, 00:51
Egemen06 adlı üyeden alıntı
bende kappa box şeklinde olanlardan kulanıyorum güzel kaliteli bir marka ama senin gösterdiğin linkteki çantaya ne koyucaksın atıyorum;alışveriş yaptın ona koyamazsın.Pratik birşey fakat fiyatına göre bence tavsiye etmem
kullanıcı el kitabında arka demirin 3kg dan fazla yükü kaldırmayacağı yazıyor, zira servis de maksimum 6-7 kilo yüklersin dedi. bu ağırlık kafi ancak ben daha pratik çat diye elime alıp gezirdiğimde elimde garip/emanet durmayacak bir çözüm arıyorum. kappa k35 düşünüyordum asıl arasında 70 lira civarı fark var bu soft çanta daha pahalı biliyorum ama dediğim gibi pratik olsun yeri geldiğinde çıkarıp omuzuma asayım istiyorum. ki kapalı 30 açık 40litre kapasite var k35 ile aynı neredeyse. dediğim gibi sadece taşıma pratikliği ve hard caselere göre daha hoş görünmesi gözüme. alışveriş yapınca niye içine koyamam yalnız onu açabilir misin biraz? kullanımın pek farketmiyeceğini düşünüyorum ama kullanan birisinin yorumu daha sağlıklı olur tabii ki
-
17 Eylül 2012, 00:59
Ben sana fikir verdim sadece gerisi senin bileceğin bir iş.
Kullanımına göre değişir,kullanan biride sana farklı bişi demiycek yani oda büyük birşey taşımıyorsa pratiktir, ona göre iyidir.
Alışveriş konusu derken atıyorum markete gittin kola aldın en basitinden ne yapıcaksın?Bu anlamda demiştim.
-
17 Eylül 2012, 01:06
Ben sana fikir verdim sadece gerisi senin bileceğin bir iş.
Kullanımına göre değişir,kullanan biride sana farklı bişi demiycek yani oda büyük birşey taşımıyorsa pratiktir, ona göre iyidir.
Alışveriş konusu derken atıyorum markete gittin kola aldın en basitinden ne yapıcaksın?Bu anlamda demiştim.
G:28xU:40xY30(açılınca40) ölçüleri şu siteye göre sanırım kola da taşıyabilirim ha k35 kadar değil hacim ama ne bileyim daha kullanışlı geldi bana. sonuç olarak alıp kullanmak tamamen kişisel tercih diyorsun, söylediklerine istinaden yer sıkıntısı haricinde problem çıkarmaz değil mi?
-
17 Eylül 2012, 07:58
günaydınlar ybr tayfası...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Eylül 2012, 09:37
S.a günaydın beyler bizim esd lere her elcik uyar mı çift halatlı o yüzden soruyorum
-
17 Eylül 2012, 11:21
5 km gibi bir hız farkı ;
1)yol durumu
2)hava durumu(rüzgar vs.)
gibi etkenlerden dolayı değişkenlik gösterebilir.Fakat bu fark 10 km'nin üstüne çıktığında servise götürmende fayda var derim.
ruzgar yıne aynı gıbıydı aslında cunku hergun kullanıyorum o yolu 5 ıla 10 km arası bır fark var 10 u gecmıyor aslında ben yınede gıdıp bır danısayım hem yenı hava fıltresı alacagım ya bahanesı olur saolasın ustam :D
-
17 Eylül 2012, 12:55
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
17 Eylül 2012, 15:04
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Günaydın millet.
günaydııııın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)
Bu Konudaki Etiketler