Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Eylül 2012, 21:32
actros1 adlı üyeden alıntı
cevaplar için sağolun.peki yedek depo da bitince yedek depo tekrardan nasıl doldurulur.
Klasik bi çaylak sorusu farzet bi şişenin içinde iki adet hortum var birisi yarısına kadar geliyor digeri dibine kadar yedeğe aldığın zaman dibinden çekiyorsun benzini normal zamanda yarısına kadar gelen hortumdan kısaca böyle..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
11 Eylül 2012, 21:46
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Klasik bi çaylak sorusu
farzet bi şişenin içinde iki adet hortum var birisi yarısına kadar geliyor digeri dibine kadar yedeğe aldığın zaman dibinden çekiyorsun benzini normal zamanda yarısına kadar gelen hortumdan kısaca böyle..
anladıysam arap olayım
-
11 Eylül 2012, 21:50
anladıysam arap olayım
valla kardeşim şunu anlamadıysan bence çık dışarı bi hava al derim..Deliye anlatır gibi anlatmışım..daha ne resim mi ciziyim cümle içindemi kullanayım nasıl anlarsın
-
11 Eylül 2012, 21:50
bnzn dolarken bellı yerdn sonra yarısı oraya gdr yanı.anladnmı?
-
11 Eylül 2012, 21:51
Sen aşağıda tut boşver gerisini
-
11 Eylül 2012, 21:59
şimdik gidiyoruz .benzinbitti.yedeğe aldık 50km gittik. petrole girip yakıt aldıktan öncemi normale çevircez.yoksa sonramı.sağolun
-
11 Eylül 2012, 22:01
şimdik gidiyoruz .benzinbitti.yedeğe aldık 50km gittik. petrole girip yakıt aldıktan öncemi normale çevircez.yoksa sonramı.sağolun
Hiç fark etmez güzel krdeşim...deponu doldurduktan sonra musluğu tekrar aşağı konuma getirirp benzinin bitene kadar gene sür.. benzinin bitince yukarı çevir benzinciye git.. bu işi ezberleyene kadar yapınız..
-
11 Eylül 2012, 22:09
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Hiç fark etmez güzel krdeşim...deponu doldurduktan sonra musluğu tekrar aşağı konuma getirirp benzinin bitene kadar gene sür.. benzinin bitince yukarı çevir benzinciye git.. bu işi ezberleyene kadar yapınız..
anlaşıldı merkez
-
11 Eylül 2012, 22:12
anlaşıldı merkez
Ankaranın neresinden..
-
11 Eylül 2012, 22:37
-
12 Eylül 2012, 02:02
İyi geceler herkese, benim motorda ölçüm yaptımda çok yaktığını farkettim 1litre ile 31km gidiyo bu ybr için çok kötü diye düşünüyorum. Arka tekerleğim 100-90 ebatlarında acaba bundan bu kadar cok farkedermi? birde yaz sezonu vede muğlada olduğumdan hava sıcaklığı baya yüksek motorumda siyah olduğundan depodan benzin uçuyo olabilirmi ? yakıtı düşürmek için ne gibi önerileriniz olur yardım ederseniz sevinirim:
Not : genelde 5-6 bin arası vites atıyorum, devirli kullanmamaya çalışıyorum.
-
12 Eylül 2012, 02:18
musluk yukarı bakınca normal depo değil mi ya ?
2011-2012 (yamaha Crypton)--( 2012-∞∞ Yamaha Ybr )
-
12 Eylül 2012, 06:38
anladıysam arap olayım
kardeş yedek depo diye birşey yok aslında tek bir depo var,2 adet musluk var biri diğerinden daha aşağıda ,benzin 1, musluktan aşağıya indiğinde depoda ortalama 1 litre benzin kalmış demektir,motor 1,muslıktan benzin alamayınca stop eder derizki benzin bitti yedeğe alıyım,yedeğe almak yani 2, musluğu devreye sokmaktır,2,musluk seviyesindeki benzinde bitince depo tamamen boşalmıştır,benzin almaya başladığında sen istesende istemesende benzin ilk önce 2. muslukla 1. musluk arası dolar ortalama 1 lt işte bu araya yedek depo deniyor ,ama lafta tek depo var çift musluk var .ve yedek depo doldurma diye birşey yoktur sen benzin alırken depona ki aldın deponda kalan 1lt benzin yedek depodaki benzin diye adlandırılır,neden yedek depo deniliyor,motosikletlerde benzin ışığı olmadığı için çitf musluk koyarlar,1. musluktan gelen benzin bitince kullanıcıya benzinliğe gitmesi için 30 km lik uyarı benzini bırakıyor,arablardada kırmızı yanar 30 km gidersin ortalama,onlarında yedek deposu kırmızı ışık yanmasıdır,açıklamam komik gelebir fakat bu şekilde yedek depo konusunu anlamış olacağına inanıyorum ,
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
-
12 Eylül 2012, 07:40
günaydın millet nasılsınız ne var ne yok hayat nasıl....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Eylül 2012, 09:36
bolcadarbe adlı üyeden alıntı
kardeş yedek depo diye birşey yok aslında tek bir depo var,2 adet musluk var biri diğerinden daha aşağıda ,benzin 1, musluktan aşağıya indiğinde depoda ortalama 1 litre benzin kalmış demektir,motor 1,muslıktan benzin alamayınca stop eder derizki benzin bitti yedeğe alıyım,yedeğe almak yani 2, musluğu devreye sokmaktır,2,musluk seviyesindeki benzinde bitince depo tamamen boşalmıştır,benzin almaya başladığında sen istesende istemesende benzin ilk önce 2. muslukla 1. musluk arası dolar ortalama 1 lt işte bu araya yedek depo deniyor ,ama lafta tek depo var çift musluk var .ve yedek depo doldurma diye birşey yoktur sen benzin alırken depona ki aldın deponda kalan 1lt benzin yedek depodaki benzin diye adlandırılır,neden yedek depo deniliyor,motosikletlerde benzin ışığı olmadığı için çitf musluk koyarlar,1. musluktan gelen benzin bitince kullanıcıya benzinliğe gitmesi için 30 km lik uyarı benzini bırakıyor,arablardada kırmızı yanar 30 km gidersin ortalama,onlarında yedek deposu kırmızı ışık yanmasıdır,açıklamam komik gelebir fakat bu şekilde yedek depo konusunu anlamış olacağına inanıyorum ,
sağol kardeş şimdi daha iyi anladım
-
12 Eylül 2012, 10:32
Günaydın millet nasılsınız
-
12 Eylül 2012, 16:54
Japonuada 150 lik ybr ve off road ybr dahi varmis...
http://www.yamaha-motor.com.cn/home/...-car/2522.html
-
12 Eylül 2012, 18:30
beyler tekrardan iyiakşamlar.bugünmotorla gezerkenbişey dikkatimi çekti.motor soğukken kalkış süper,hiç titreşim yok fakat motor sıcakken kalkışta silkeleme yapıyor.durum normalmi yoksa motordasıkıntımı var.tşk
-
12 Eylül 2012, 19:29
Motoemree adlı üyeden alıntı
İyi geceler herkese, benim motorda ölçüm yaptımda çok yaktığını farkettim 1litre ile 31km gidiyo bu ybr için çok kötü diye düşünüyorum. Arka tekerleğim 100-90 ebatlarında acaba bundan bu kadar cok farkedermi? birde yaz sezonu vede muğlada olduğumdan hava sıcaklığı baya yüksek motorumda siyah olduğundan depodan benzin uçuyo olabilirmi ? yakıtı düşürmek için ne gibi önerileriniz olur yardım ederseniz sevinirim:
Not : genelde 5-6 bin arası vites atıyorum, devirli kullanmamaya çalışıyorum.
yardım bekliyorum.....
-
12 Eylül 2012, 19:32
slm millet......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)
Bu Konudaki Etiketler