Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Eylül 2012, 15:16
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aynen hacı kız geçerken nasılda pis pis gülmüştü...
o gün ehliyet falan olmasaydı o motor orda kalsaydı varya münasip yerine kına yakardı o kız adım kadar eminim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
09 Eylül 2012, 15:17
sedat_57 adlı üyeden alıntı
o gün ehliyet falan olmasaydı o motor orda kalsaydı varya münasip yerine kına yakardı o kız adım kadar eminim
haklısın... ama polis baya göt olmuştu... nerde kıytı köşe var orda gbt yapıyuorlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Eylül 2012, 15:20
haklısın... ama polis baya göt olmuştu... nerde kıytı köşe var orda gbt yapıyuorlar...
polis olsam bi motora bakarım bi üstündeki adama motor kalite (üstündekiler dahil) kasklar kafada mont larımızda vardı..iş mi ariyon kendine bu adamda ehliyet olmasa bilee bilinçli adam der geçerim..gerçi ne ybr ler gördüm üstündekine insan denmezde .. bizde öyle bi imajda yok..
-
09 Eylül 2012, 15:21
polis olsam bi motora bakarım bi üstündeki adama motor kalite (üstündekiler dahil)
kasklar kafada mont larımızda vardı..iş mi ariyon kendine bu adamda ehliyet olmasa bilee bilinçli adam der geçerim..gerçi ne
ybr ler gördüm üstündekine insan denmezde .. bizde öyle bi imajda yok..
hapishane kaçkını gibi sakalında yoktu o zamanlar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Eylül 2012, 15:25
-
09 Eylül 2012, 15:28
-
09 Eylül 2012, 15:33
kanka o zaman meg gemide çalışıyordum devlet dAiresi gibiydi haftada bir laf sokarlardı
şimdiki yer rahat ayda bir maaştan maaşa...bu sakal ne diyor param yok diyorum
seni kurye yapacağım az kaldı sabret...
-
09 Eylül 2012, 16:05
rain planet adlı üyeden alıntı
ehliyetsiz 7000
paşa olmuşsunuz haberiniz yok
helal sizlere
büyük cesaret yaaw
ne bileyim şöyle gecenin bi yarısı iki dağ arasında denk gelinse polise motorla
eve yayan dönmek varmı acaba:D
işte macera o zaman başlar:D şalsdjfşalksdj
emin ol o iki dağ arasında polis durmaz..yaptığım marifet ddeğil hep cahil csareti kimseye tavsiye etmiyorum ben yaptığımlada övünmüyorum..sabredemiyorsanız sokağınızdan dışarı çıkmayın arkadaşlar ordada çoluk çocuk çok olur aman deyim dikkat..
-
09 Eylül 2012, 16:08
16 yaşında kuryeliğe başladım ehliyetsiz..3 sefer yakalandım ve en son yat cezası alıp paraya çevirttirdim... 2003 yılında 17 yaşımda aldım ehliyetimi..
-
09 Eylül 2012, 18:15
emin ol o iki dağ arasında polis durmaz..yaptığım marifet ddeğil hep cahil csareti kimseye tavsiye etmiyorum ben yaptığımlada övünmüyorum..sabredemiyorsanız sokağınızdan dışarı çıkmayın arkadaşlar ordada çoluk çocuk çok olur aman deyim dikkat..
bende bugün korktum açıkcası..gereksiz işler... hayır kaza olsa, haklıda olsak haksızız yani..
16 yaşında kuryeliğe başladım ehliyetsiz..3 sefer yakalandım ve en son yat cezası alıp paraya çevirttirdim... 2003 yılında 17 yaşımda aldım ehliyetimi..
yat cezası düşündüğüm şeymi ramazan ?...hapis vs ?
-
09 Eylül 2012, 18:41
rain planet adlı üyeden alıntı
bende bugün korktum açıkcası..gereksiz işler... hayır kaza olsa, haklıda olsak haksızız yani..
yat cezası düşündüğüm şeymi ramazan ?...hapis vs ?
evet 3 kez yakalandığımda mahkemeye çıktım... 60 gün yat aldım öğrenci olduğum ve başka cezam olmadığı için oda 2003 yılının başında oda paraya çevrildi....
-
09 Eylül 2012, 19:10
evet 3 kez yakalandığımda mahkemeye çıktım... 60 gün yat aldım öğrenci olduğum ve başka cezam olmadığı için oda 2003 yılının başında oda paraya çevrildi....
vay be yaşamışsın ramazan ...allah korumuş..
asiymişsin gençken
-
09 Eylül 2012, 19:28
a 2 yi bende 2003 te aldım ramazan. 23 yaşındaydım. B ehliyeti 99 da 19 yaşında aldım. Hey gidi günler hey. Nerdeyse motor ehliyeti alali 10 yıl olmuş ramazan.
-
09 Eylül 2012, 20:00
adem80 adlı üyeden alıntı
a 2 yi bende 2003 te aldım ramazan. 23 yaşındaydım. B ehliyeti 99 da 19 yaşında aldım. Hey gidi günler hey. Nerdeyse motor ehliyeti alali 10 yıl olmuş ramazan.
cidden yaw.. yaşnlandık galiba.....
-
09 Eylül 2012, 20:07
Bursada ikamet edipte ybr kullanan kim var bu gün beni arayan arkedeş yardımcı olamadım kusura bakmasın..
-
09 Eylül 2012, 20:09
Bursada ikamet edipte
ybr kullanan kim var bu gün beni arayan arkedeş yardımcı olamadım kusura bakmasın..
ne bakımdan yardımcı olamadın...
-
09 Eylül 2012, 20:13
ne bakımdan yardımcı olamadın...
karbratör hakkında bişey sorduda yeni kasalrın sökmüş te toplayamamış.. kelebek yerine olmamiş galiba aklımda kalmadı tam olarak..
-
09 Eylül 2012, 20:18
karbratör hakkında bişey sorduda
yeni kasalrın sökmüş te toplayamamış..
kelebek yerine olmamiş galiba aklımda kalmadı tam olarak..
hmmm bende sökmedim...
-
09 Eylül 2012, 20:50
Büyük gezi yaptık beyler 130 km .. 60 km ben aldım 110 dan asagı inmedim.. rüzgar coktu yollar mükemmel..salihliye C90 murat abiyi görmeye gittik baya iyi agırlandık, pideler,dondurmalar Ne zman geliyor kartım deliricemmmm
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
09 Eylül 2012, 20:52
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Büyük gezi yaptık beyler 130 km .. 60 km ben aldım 110 dan asagı inmedim.. rüzgar coktu yollar mükemmel..salihliye C90 murat abiyi görmeye gittik baya iyi agırlandık, pideler,dondurmalar
Ne zman geliyor kartım deliricemmmm
sen bu gidişle daha çok beklersin...................banka bu belli olmaz ne zaman geleceği...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 231 kullanıcı var. (0 üye ve 231 misafir)
Bu Konudaki Etiketler