arkadaşlar ybr esd nin 2010 2011 2012 fiyatlarını biliyormusunuz ?
ARANEL antalyalımsın kardeşim
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
İyi akşamlar beyler.
Bugün yeni lastiklerimi taktırdım test etme imkanı da buldum.
İki arkadaş Samsun tarafına gezmeye gidiyorlarmış benimde çağırdılar, lastikleri hemen monte ettim çıktım yola, neyse yolda yetiştim onlara, Samsun a kadar gidecektik ama hava bozdu, dedik Alaçam da güzel bir köfteci vardı, köftemizi yedik çıktık geri yola, gelelim asıl mevzuya
Motorun orijinal lastikleri çok kayıyordu özellikle vites düşürürken, michelini takınca kaymadan eser kalmadı gelirkende yağmura yakalandıkmı sana, yağmurda bile yol tutuşu çok iyi geldiğimiz yollar çok virajlı idi, 15 yıllık motorcu yetişemedi bana Gerze ye gelince dedi hemen bu lastiklerden bir takım alıyorum
Herkese tavsiye ederim beyler
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
fabre asıl saa sorucaktım yanklış oldu sen nerelisin fabre antalyamı?
Yauw benim cihaz benzini biraz fazla harcıyor. Ne yapmalıyım?
wasabi kaç km desin daha eger 1000 km doldurmadıysan rodajdaki yeni bir motor biraz fazla yakar ilerleyen km lerde nnormalleşir olmazsada en iyi cözüm tüp
s.a arkadaslar ıyı aksamlar
Maxi ben feyizoğlundan aldım, eft ile 196 tlye geldi kargo ücreti yok, tek eksi yönü ise imal tarihi 2011 sonu olması, 2012 olanlara başka yerden sorum 240 TL dediler.
---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
Valla hocam lastik işi çok önemliymiş, taktırınca anladım birde o yağmurda sanki eski lastiklerle kuru asvalt gider gibi gidiyor
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:41 ----------
Sedat yol hemen hemen bitti gibi, şu sel olayında açmışlardı aşağıdan gittim bir defa ama son kat asvaltı atılmış değil, aşağısı açılsa bile ben yukardan giderim, düz yolda ne anlıcam motor sürmeden, yukarısı bol virajlı bildiğin gibi tadından yenmiyor
Bende de bir huy var arkadaş düz yolda basasım gelmiyor ama virajlı yola gelince deliriyorum o yağmurda bile 90 100 yapıştırdım valla
Arkadaşlar merhaba,
2 Gün önce ybr 125 alarak aranıza yeni katıldım.
Çok araştırmalar yaptım. Fakat kafama takılan birkaç nokta var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
1- Okuduğum üzre ilk 150km 5000 deviri geçmemek gerekiyormuş.
Bu şekilde vites yükseltiyorum ve 5.vitese geldiğimde devir saati 5000-6000 arası motor 70km/s hızla gidiyor. Bu normal mi?
2- Örneğin 3.vitesle giderken durmam gerekti. Önce 2ye sonra 1e alıp duruyorum. Boşa almak için kolu yukarı kaldırdığımda direk ikiye atıyor.
Yani boş'u bulabilmek için ter döküyorum resmen. Püf noktası nedir?
Öncelikle hayırlı olsun.
1. Evet ilk 1000km fazla gazlamamak gerekiyor, servis kitapçığında ayrıntılı olarak yazar.
Devir normal herkesin o devir o hızı yapıyor, sıkıntı yok yani.
2. Boş olayına zamanla alışacaksın, ona yapılabilecek bir şey yok
Yani şu an 70'i geçemem normal öyle mi? Daha fazla gaz verirsem motor parçalanacak çünkü (:
boş olayına alışana kadar şanzımanı dağıtmasak bari
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)