Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Eylül 2012, 08:38
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Bu o olay deyil baska bir olay
ne olayı söyle bakayım.... ben hep bir adım arkadan geliyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
03 Eylül 2012, 08:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ne olayı söyle bakayım.... ben hep bir adım arkadan geliyorum...
Aksama abi aksamma inş olucak bugun Dönüm noktası bu hafta
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
03 Eylül 2012, 08:48
Aksama abi aksamma
inş olucak bugun
Dönüm noktası bu hafta
hayabusa ladım diye karşımıza çıkma..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Eylül 2012, 08:54
hayabusa ladım diye karşımıza çıkma..................
Yok abi yokk..
Olay baska ya.. dün ybr satıyordu akraba o hısımla atladım hemen köye gittim
2008 mavi ybr 7 günlük mislen lastik +350 tl tiger ekzoz pazarlıklı 3300 dü.. 2 gün önce gitsem alacaktım Dayım sagolsun kanıma giriyor..
Apache veya ybr alıcaz baska motor aldırmam diyip duruyor.. Kredi kartıda cıkartıcaz sanırım.. Bugun geliyor işte.. Apachiyide ybr yide bakıcaz..Dedi.. Benden hevesliii.. Sadece arastırma bugun olursa aksama söylerim..Olmassa carsamba driftim geliyor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
03 Eylül 2012, 08:57
hadi bakalım hayırlısı o zaman.... ybr apache ikiside güzel motor....
-
03 Eylül 2012, 08:59
hadi bakalım hayırlısı o zaman.... ybr apache ikiside güzel motor....
Satılmasaymıs alıcaktım ybr yi kafaya koymustum..Gittim fırr satıcıyı arıyorum carsıda,Gördümde satıldı dedi..Yıkıldım..Döndüm eve..Bugun cok degişik bi gün..
Da fakat bi kredi kartı kac günde cıkar simdi :S
2800 veya 3000 tl limitli.
-
03 Eylül 2012, 09:01
Satılmasaymıs alıcaktım ybr yi kafaya koymustum..Gittim fırr satıcıyı arıyorum carsıda,Gördümde satıldı dedi..Yıkıldım..Döndüm eve..Bugun cok degişik bi gün..
Da fakat bi kredi kartı kac günde cıkar simdi :S
2800 veya 3000 tl limitli.
10 gün en hızlısı..............
-
03 Eylül 2012, 09:04
10 gün en hızlısı..............
10 gün dahamı beklicezz Hihihih :D Kafayı yedirticekler bana :D Ben gidiom akidess..Hemen saat 1 olsun :D
-
03 Eylül 2012, 09:05
10 gün dahamı beklicezz
Hihihih :D Kafayı yedirticekler bana :D Ben gidiom akidess..Hemen saat 1 olsun :D
gardaş hayat bu acımasız ama yaşamaya değer....
-
03 Eylül 2012, 09:12
gardaş hayat bu acımasız ama yaşamaya değer....
Aynen öylee :D inş olur ya..
-
03 Eylül 2012, 09:16
inşallah.........................
-
03 Eylül 2012, 13:28
S.a Ybr ahalisi.Arka amortisörllerim çok sert geliyor bana.78 kiloyum hangi kademeye ayarlamalıyım?
-
03 Eylül 2012, 14:34
lastik yüzde kaç etkiler bu yatma oranını.... bendevasal bir fark göremiyorum..sadece biraz konforda fark ediyor...
öne michelin tak arkalar orijinalken yatır motoru..bir de asla michelin on orijinalken dene aradaki farkı gör..ön lastiğin müsaade ettiği kadar yatırabiliyorsun motoru..ön arka michelin varken yatır yatırabildiğin kadar
-
03 Eylül 2012, 14:37
delileoo adlı üyeden alıntı
öne michelin tak arkalar orijinalken yatır motoru..bir de asla michelin on orijinalken dene aradaki farkı gör..ön lastiğin müsaade ettiği kadar yatırabiliyorsun motoru..ön arka michelin varken yatır yatırabildiğin kadar
çok denedim ben çok devasal bir fark yok........
-
03 Eylül 2012, 14:43
agresif kullanımda çok fark var..orijinallerin yatarken diş attığını hissediyorsun
-
03 Eylül 2012, 14:54
delileoo adlı üyeden alıntı
agresif kullanımda çok fark var..orijinallerin yatarken diş attığını hissediyorsun
lastikleri takım olarak değiştirmek lazım öyleyse ön arka mchelın yada metzeler veya duro hangisi iyi olur ? metzeler e baya kaliteli diyolar duroya da iyi diyolar
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
03 Eylül 2012, 17:39
Gelismeler guzel aksam anlatcm
-
03 Eylül 2012, 19:39
arkadaşlar şuan itabariyle pırelli duro tractıon taktırdım ybrye harbiden dediğiniz kadar var çok farkediyor mıchelın sport pirelli mt65 ve pirelli duro traction vardı tavsiye üzerine duro traction aldım kafam güzel bakmayın bana
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
03 Eylül 2012, 20:04
Değerli arkadaşlar . Bugün ben de yebereme kavuştum. İlk iş lastikleri michelin ile değiştirmek oldu. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Born to ride, Ride to born
-
03 Eylül 2012, 20:23
hayırlı olsun tekerin düz bassın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)
Bu Konudaki Etiketler