Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Ağustos 2012, 10:37
uniqe adlı üyeden alıntı
Motorunuzda ki xenon kaç k acaba? Xenon'u taktırırken yada takarken herhangi bir stator, akü değişikliği yaptınız mı? Videoda biraz fazla mavi gözüktüde ben 10/12.000K sanıyorum. Yol gösterme durumu nasıl standart farına göre? Max 8.000K'dan yüksek olanların renkleri daha çok maviye döndüğü için pek iyi olmadığı söyleniyor ondan sizinde fikirlerinizi almak istedim.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sıkıntı yok okan devam ety....
günaydın...
Günaydın efendim
Reklamlar
-
27 Ağustos 2012, 11:47
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Var Okan, bir sorun yaratacağını sanmıyorum.
Eyvallah sagolasın.
sıkıntı yok okan devam ety....
günaydın...
Eyvallah abi sanada günaydın.
schmarık adlı üyeden alıntı
Motorunuzda ki xenon kaç k acaba? Xenon'u taktırırken yada takarken herhangi bir stator, akü değişikliği yaptınız mı? Videoda biraz fazla mavi gözüktüde ben 10/12.000K sanıyorum. Yol gösterme durumu nasıl standart farına göre? Max 8.000K'dan yüksek olanların renkleri daha çok maviye döndüğü için pek iyi olmadığı söyleniyor ondan sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Xenonum 8000 k telefonla cektim videoyu ondan böyle çıkmış.Ramazan abiden almıştım tek olarak.Normal tesisata baglamıştım.Oda zarar gorebılecegını soyledı bende röle takdım hatta burda paylasmıstım.
Herkeze günaydın
İşte burda.Aydınlatması gayet güzel orjınale göre.
uniqe adlı üyeden alıntı
-
27 Ağustos 2012, 18:07
uniqe adlı üyeden alıntı
ilk çalıştırmada var..ısındıktan sonra olmuyor.. sıkıntı yok..
-
27 Ağustos 2012, 23:36
iyi akşamlar cılgın ybr ciler neler yapyıorsunuz?
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
28 Ağustos 2012, 21:13
-
28 Ağustos 2012, 21:18
xVaLeNx adlı üyeden alıntı
saolasın allah razı olsun
biraz geç cvp veriyorum ama belki almamışsındır da yardımcı olurum
Feyizoğullarından aldım kapıda ödemeyle 212 tl ye geldi servise götürdüm tekerleri onlar söktü lastikleri gidip lastikcide değiştirttim lastiklerden 10 tl aldı. ama değdi
[COLOR="Silver"]
Yok almadım daha, Samsun' da bulamadım, bende Feyizoğlundan alırım artık, sende yeni başladım motora herhalde, peki hissedilir bir değişiklik oldu mu?
He bu arada imal tarihleri nedir?
Ben arabaya ve motorun deponun yanlarına kapladım, arabadakiler 1 sene içinde solmaya başladı, bu ara yine baktım sahibinden de ama orijinal 3m bulamadım, (3m tarzı olmayacak) ama orijinali daha esnek daha iyi yapışıyor ve kolay kolay solmuyor.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
28 Ağustos 2012, 21:39
-
28 Ağustos 2012, 21:58
Süper o zaman
Karbonu her yerde bulabilirsin, artık aksesuarcılarda filan bulunuyor, markaya atkılma al gitsin, zaten çok pahalı değil, solar bir şey olursa söker değiştirirsin sorun değil, bende egsoz için bakmıştım, gri olanı da var şeffaf olanı da var.
Birkaç bağlantı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94610920/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83845323/detay
-
28 Ağustos 2012, 22:12
-
28 Ağustos 2012, 23:38
saolasın allah razı olsun
biraz geç cvp veriyorum ama belki almamışsındır da yardımcı olurum
Feyizoğullarından aldım kapıda ödemeyle 212 tl ye geldi servise götürdüm tekerleri onlar söktü lastikleri gidip lastikcide değiştirttim lastiklerden 10 tl aldı. ama değdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
selamun aleyküm hayırlı aksamlar ağalar motorumun egzos koruması başta olmak üzere başka yerlerine de carbon fiber kaplamak istiyorum yapan veya bilen varsa bi yardım ederseniz sevinirim
3m dediklerine baktım bayaa hoşuma gitti. Ne kadar ebatta alayım nereden alayım sizce de iyi olur mu yada yapan varmı (ben esdlere yapan bulamadım da :( )
bulamadım deme başlığın geçmiş sayfalarına bakmadım de çünkü ben dahil 4 kişi yaptı bu işi motorlarına eski sayfalara bakarsan resimleri de görürsün
-
29 Ağustos 2012, 00:12
slm millet nasılsınız...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Ağustos 2012, 00:22
-
29 Ağustos 2012, 00:36
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Ağustos 2012, 00:39
hamdolsun daha iyiyim...
Daha iyiyim derken, hayırdır bir şey mi oldu?
-
29 Ağustos 2012, 00:47
Daha iyiyim derken, hayırdır bir şey mi oldu?
6 ay dır başımda musallat bir hastalık var.. ameliyat falan tam sonuç a ulaşamadık daha...
-
29 Ağustos 2012, 00:59
Hımm, bende yeni bir şey var zannettim, tekrar geçmiş olsun Ramço, tez zamanda düzelirsin inşallah
-
29 Ağustos 2012, 01:07
Hımm, bende yeni bir şey var zannettim, tekrar geçmiş olsun Ramço, tez zamanda düzelirsin inşallah
inşallah.......................
-
29 Ağustos 2012, 01:17
delileoo adlı üyeden alıntı
bulamadım deme başlığın geçmiş sayfalarına bakmadım de çünkü ben dahil 4 kişi yaptı bu işi motorlarına eski sayfalara bakarsan resimleri de görürsün
eski sayfalara baktım ama 1800 küsür sayfa anca 100tanesine göz atabildim internet yavaş arama yapıyorum çıkmıyor. :( link atabilirmisin rica etsem ?
-
29 Ağustos 2012, 01:56
He Ramço bir şey sorayım muhabbet olur hem, cumartesi servise gittim Samsun a, yamalube yağ koydular 100km kadar geldim, sonra motorun gaz tepkisi filan değişmeye başladı sanki 2 3 beygir güçlenmiş gibi, hani 4 bin devirde filan tepkisi az olurya o devirler bile canlandı, motor yeni yeni açılıyor herhalde
---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
eski sayfalara baktım ama 1800 küsür sayfa anca 100tanesine göz atabildim internet yavaş arama yapıyorum çıkmıyor. :( link atabilirmisin rica etsem ?
Bağlantı
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1355.html
-
29 Ağustos 2012, 01:58
Merhabalar farın ustune ruzgarlıgımı takdım daha dolasamadım yagmur yagdı.Bu arada birisi karbon sormuş ben yapmıştım ama attı benımkıler.Buda konusu:http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...lamalarim.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 115 kullanıcı var. (0 üye ve 115 misafir)
Bu Konudaki Etiketler