Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ağustos 2012, 16:45
Merhaba arkadaşlar. 2007 2009 model arası ybr almayı düşünüyorum. Bahsettiğim model aralığında max 40.000 km'de bir YBR'ye ne kadar para verilipte alınmalı? 40.000 km'de bir YBR almak ne kadar mantıklı olur? Sorun çıkarır mı? Uzun yol yapmak için alıcam motoru. Haftada yada 2-3 haftada bir 600 km yol yapıcam iki kişi. Bunun için uygunmudur? Yokuşlarda bayılma vb bir durumla karşılaşabilirmiyim? Düz yolda çıkabileceğim en yüksek hız nedir? Bunu sormamın sebebi, bizim türk insanımızı bilmeyen hiç bir motorcu yoktur. Motosiklet gördüklerinde şeytan görmüşe dönüp direksiyonu üzerimize kırıyorlar. Yada bizi kenara sıkıştırıp aha düştüm düşücem diye aklımızdan geçirip ecel terleri dökerken bizleri görüp izlemek onların hoşuna gidiyor galiba. Çıkabileceğim max hızı sormamın nedeni budur. Onun harici köyde balığa,ava,denize gitmek için kullanıcam motoru.
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 16:54
schmarık adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. 2007 2009 model arası ybr almayı düşünüyorum. Bahsettiğim model aralığında max 40.000 km'de bir YBR'ye ne kadar para verilipte alınmalı? 40.000 km'de bir YBR almak ne kadar mantıklı olur? Sorun çıkarır mı? Uzun yol yapmak için alıcam motoru. Haftada yada 2-3 haftada bir 600 km yol yapıcam iki kişi. Bunun için uygunmudur? Yokuşlarda bayılma vb bir durumla karşılaşabilirmiyim? Düz yolda çıkabileceğim en yüksek hız nedir? Bunu sormamın sebebi, bizim türk insanımızı bilmeyen hiç bir motorcu yoktur. Motosiklet gördüklerinde şeytan görmüşe dönüp direksiyonu üzerimize kırıyorlar. Yada bizi kenara sıkıştırıp aha düştüm düşücem diye aklımızdan geçirip ecel terleri dökerken bizleri görüp izlemek onların hoşuna gidiyor galiba. Çıkabileceğim max hızı sormamın nedeni budur. Onun harici köyde balığa,ava,denize gitmek için kullanıcam motoru.
düzgün bakımlı bir ybr 100 000 yapar... 40 000 km onun için çerez.... bende 2008 model var 13 000 km de...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 17:56
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
düzgün bakımlı bir ybr 100 000 yapar... 40 000 km onun için çerez.... bende 2008 model var 13 000 km de...
Satmayı düşünüyormusunuz?
-
26 Ağustos 2012, 18:02
Satmayı düşünüyormusunuz?
yok yaw işin aslı düşünmüyorum ama geçen 3250 teklif geldi yok dedim ama şimdi verseydim keşke dedim.. ama bir daha arasaydı verecektim ama aramadı bende gel al demedim... kız gfibi duruyor bineriz şehir içinde...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 18:36
yok yaw işin aslı düşünmüyorum ama geçen 3250 teklif geldi yok dedim ama şimdi verseydim keşke dedim.. ama bir daha arasaydı verecektim ama aramadı bende gel al demedim... kız gfibi duruyor bineriz şehir içinde...
Sizde bir ara Apache'de vardı sattınız diye hatırlıyorum. 2 motor varken ybr'yi değil de Apache'yi satmanızda ki sebeb nedir? Özel durumlardan vs değilse öğrenmek isterim. Apache bende düşünmedim değil. Ybr'ye göre daha güçlü ve yakışıklı. Ama diyelim ki 2012 model sıfır aldınız yada 2. el 4.000'tlye aradan bir sene geçtiğinde apache'de zarar çok ediyorlar. Nette fiyatları görüyorum. Bende Ybr'ye yöneldim. Ybr almak bana daha güvenilir daha mantıklı geldi. Hem adı var satmak istediğinde satılır diye düşünüyorum. Siz bile Apache ve Ybr'ye sahipken Ybr'yi değil de Apache'yi elinizden çıkardıysanız demek ki Ybr'de vaz geçilmeyen birşeyler var demektir
-
26 Ağustos 2012, 19:04
Sizde bir ara Apache'de vardı sattınız diye hatırlıyorum. 2 motor varken
ybr'yi değil de Apache'yi satmanızda ki sebeb nedir? Özel durumlardan vs değilse öğrenmek isterim. Apache bende düşünmedim değil.
Ybr'ye göre daha güçlü ve yakışıklı. Ama diyelim ki 2012 model sıfır aldınız yada 2. el 4.000'tlye aradan bir sene geçtiğinde apache'de zarar çok ediyorlar. Nette fiyatları görüyorum. Bende
Ybr'ye yöneldim.
Ybr almak bana daha güvenilir daha mantıklı geldi. Hem adı var satmak istediğinde satılır diye düşünüyorum. Siz bile Apache ve
Ybr'ye sahipken
Ybr'yi değil de Apache'yi elinizden çıkardıysanız demek ki
Ybr'de vaz geçilmeyen birşeyler var demektir
özel bir nedeni yok.. her eve bir ybr lazım... aslında satmaya niyetim yok..ekstradan bir müşteri çıkmazsa oğluma bırakacağım...
-
26 Ağustos 2012, 19:20
özel bir nedeni yok.. her eve bir ybr lazım... aslında satmaya niyetim yok..ekstradan bir müşteri çıkmazsa oğluma bırakacağım...
Uzun yola gittiniz mi peki hiç? Yada motoru sıkıştırdığınız oldumu hız denemesi amacıyla? Yokuşlarda 2 kişi boğulma felan yaşama ihtimalimiz varmıdır?
-
26 Ağustos 2012, 19:28
Uzun yola gittiniz mi peki hiç? Yada motoru sıkıştırdığınız oldumu hız denemesi amacıyla? Yokuşlarda 2 kişi boğulma felan yaşama ihtimalimiz varmıdır?
bunula 6 sefer uzun yola gittim.. ama diyer 3 ybr m ile en az 50 sefer gittim...
-
26 Ağustos 2012, 19:42
Teşekkür ederim
-
26 Ağustos 2012, 19:57
babadan oğla YBR oğlunda senin gibi motorcu olacak galiba ramazan abi
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
26 Ağustos 2012, 20:08
Teşekkür ederim
rıca ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
babadan oğla
YBR oğlunda senin gibi motorcu olacak galiba ramazan abi
oğlum motorcu olacak bende motorcuyum babamda motorcu...
http://www.youtube.com/watch?v=kWzVChYjjrg
-
26 Ağustos 2012, 20:19
babasının oğlu ne de olsa
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
26 Ağustos 2012, 20:29
babasının oğlu ne de olsa
izledinmi video yu...
-
26 Ağustos 2012, 20:42
izledinmi video yu...
izledim ramazan abi bu arada allah bağışlasın oğlun çok tatlı
-
26 Ağustos 2012, 20:50
izledim ramazan abi bu arada allah bağışlasın oğlun çok tatlı
amin.. allah olmayanlarada nasip etsin....
-
26 Ağustos 2012, 21:03
-
26 Ağustos 2012, 21:06
bana babamdan geçti... bende oğluma aşıoladım....
-
27 Ağustos 2012, 03:24
http://www.youtube.com/watch?v=jdo_7GMPrtU
Sizdede var mi boyle devirde arasira dalgalanma ve kesiklik ?
-
27 Ağustos 2012, 03:34
uniqe adlı üyeden alıntı
Var Okan, bir sorun yaratacağını sanmıyorum.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
27 Ağustos 2012, 07:36
uniqe adlı üyeden alıntı
sıkıntı yok okan devam ety....
günaydın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)
Bu Konudaki Etiketler