@Muxa ek olarak takviyeli koli bantlarından tavsiye ederim. çok işe yarıyor
@Muxa ek olarak takviyeli koli bantlarından tavsiye ederim. çok işe yarıyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...
--------------------------------------------------------------------------------
Konu CBR125RCI tarafından (Bugün Saat 22:14 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: CEVAP ALAMADIM.
Ne zaman lazım olacağı belli olmaz aslında ama motorunuzda bir düğmenin bağlantısı yandı gitti diyelim, bu durumda bağlantıya by-pass yapmak için gerekebilir, benzer şekilde kopan yanan eriyen kablo gibi bir sorun olursa lazım olabilir. Ya da motorla tamamen alakasız işlere de yarayabilir, mesela son gezimde çadırın tepesine fenerimi asmak için telle ufak bir halka yapmıştım :D
Bu arada kazanın üzerinden bir ay geçti alçıyı 2 hafta önce sıkılıp çıkarttım ama ağrılar devam ediyordu bugün itibarı ile motoruma tekrar bindim, hala debriyajı sıkmak zor geliyor ağrıdan ama olsun, motoruma kavuşmak gibisi yok...
Bu arada motora Held marka büyük bir tank çantası aldım, uzun gezilerde çok kullanışlı olacağa benziyor.
2006 sı da ayni idi gorunuste 2007 si de 2008 i farkli olur ins.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
onlar pahali oyuncaklar bizim icin, laf ta kolay YBR yi birakin bundan alin, para kolay kazanilmiyor.
ananormallik var sayfada nereye yaziyorum yorumumu nerelere gidiyor
Bana satarken 2007 diye sattı eger bunu ogrenebilecegim bir yolu varsa bana soyleyin ayrıca tam hatırlamıyorum ama 2006 ile 2007 arasında görünüm olarak fark olmasada ufak bir kaç teknik değişiklik vardı... O zamanlar araştırmıştım...Yada oyle hatrımda kalmış...
Lambayı sökünce 6 mı 7 mi oldugu nasıl anlaşılıyor? hemen sökelim.
benim motor 2006 model fakat far içindeki parçalarda 2005 tarihi var.garanti ve servis kitapçığına ilişik satış kuponu var orada motorun tüm bilgileri mevcut.
ama bu servisten değil de disbirütör den kaynaklanıyorda olabilir servisteki satış sorumlusunun bana dediğini önceki mesajda yazdım dı yani sırf sana özel bir mevzuu değil zannedersem yada yamaha ya.
haa seninki gerçekten 2007 imalatı da olabilir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kendimi zorlayip da motorsiklet alicak olsam o makineye bakmam bile. Bırakın Ybr yi demesi kolay Orta direk motosikleti hem Ybr.
evet kardes ybrenin siyahı war hemde siperli
yavaş yavaş ybr ye kızmaya başlıyorum,2008 lerde bir değişiklik göremezsem grenajda vs,cbr125 alabilirim adamlar hiç değilse kafa grenajında,gösterge panelinde yakıt sisteminde değişiklik yapmışlar eskiye göre cbr 125 çok daha iyi görünüş olarak,fiyatı biraz kabarık ama bakalım nasip olursa inşaallah alırız.
bendede var 2007 kırmızı 40000 km de şaka degil hergun 200 km aşkın yol yapıyorum.ŞEhir içi kullanım super kıvrak hareketli ama kardeşim bi koltuk bu kadarmı rahatsız olur yaa. resmen nasır tuttu popom yaa
Sonix bu bilgiyi nereden aldın bu adam bana satarken 2007 dedi. Kazıklandıkmı şimdi..
daha önceden MT de bu konu açılmıştı.Hatta yamahanın sitesinde açıklanmıştı.Ama kaldırıldı.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...25-2007-a.html
arkadaşlar yarın sabah ilk şehirler arası yolculuğuma çıkacağım,istanbul bursa mudanya güzergahında bir günlük bir yolculuk yapacağım.motorumun ve benim performansımı yarın göreceğim.bu gün motorumun bakımını yaptım,ampulümü değiştirdim( bi yanıp bi sönüyordu).aynalara 360 derece dönebilen kör nokta aynaları taktım artık tam arkamıda görebiliyorum.
aslına bakarsanız biraz çekinmiyorda değilim ilk kez boğaz köprüsünden geçerkende böyle olmuştum artık niyetlendik bir kere allah yardımcım olsun
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)