Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    @Muxa ek olarak takviyeli koli bantlarından tavsiye ederim. çok işe yarıyor
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CBR125RCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...

--------------------------------------------------------------------------------

Konu CBR125RCI tarafından (Bugün Saat 22:14 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: CEVAP ALAMADIM.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı CBR125RCI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...

--------------------------------------------------------------------------------

Konu CBR125RCI tarafından (Bugün Saat 22:14 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: CEVAP ALAMADIM.
    servisteki ustanın bana aynen söylediği şu oldu:2007 lere ancak 2008 de binersiniz

artık sen 2008 lere nezaman bineceğimizi hesapla
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    Alıntı Muxa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tel ne için acaba? sigorta bence şart
    Ne zaman lazım olacağı belli olmaz aslında ama motorunuzda bir düğmenin bağlantısı yandı gitti diyelim, bu durumda bağlantıya by-pass yapmak için gerekebilir, benzer şekilde kopan yanan eriyen kablo gibi bir sorun olursa lazım olabilir. Ya da motorla tamamen alakasız işlere de yarayabilir, mesela son gezimde çadırın tepesine fenerimi asmak için telle ufak bir halka yapmıştım :D

Bu arada kazanın üzerinden bir ay geçti alçıyı 2 hafta önce sıkılıp çıkarttım ama ağrılar devam ediyordu bugün itibarı ile motoruma tekrar bindim, hala debriyajı sıkmak zor geliyor ağrıdan ama olsun, motoruma kavuşmak gibisi yok...
    Bu arada motora Held marka büyük bir tank çantası aldım, uzun gezilerde çok kullanışlı olacağa benziyor.

Alıntı CBR125RCI adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2008 modelleri aralık-ocak ayında anca bayiiilere ulaşır.şu an 2007 modelleri satılmaktadır.zaten görünüş olarak 2008modellerinde bir fark olmayacak bekleme bence 2007yi al.

Muxa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servisteki ustanın bana aynen söylediği şu oldu:2007 lere ancak 2008 de binersiniz

artık sen 2008 lere nezaman bineceğimizi hesapla

Servisteki usta fena sallamış 6-7 aydır 2007 ybr 125 motora biniyorum...

Not son 3 taksidi hala devam ediyor

2006 sı da ayni idi gorunuste 2007 si de 2008 i farkli olur ins.

Motosikleti
    Comet

bizim bildiğimizde öyle ama mesela hiç farın içini söküp baktınmı?

yada seninkinin 2006 dan ne farkı var ya ellerinde kalan 2006 ları 2007 diye satıyorlarsa

Alıntı taxi_45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onlar pahali oyuncaklar bizim icin, laf ta kolay YBR yi birakin bundan alin, para kolay kazanilmiyor.
    dostum ne alalım ben bir şey göremedim?
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

onlar pahali oyuncaklar bizim icin, laf ta kolay YBR yi birakin bundan alin, para kolay kazanilmiyor.

ananormallik var sayfada nereye yaziyorum yorumumu nerelere gidiyor

Motosikleti
    Comet
    Alıntı taxi_45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ananormallik var sayfada nereye yaziyorum yorumumu nerelere gidiyor
    yinede merak ettim ybr'yi bırakıp ne almamızı tavsiye edersin?

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim bildiğimizde öyle ama mesela hiç farın içini söküp baktınmı?

yada seninkinin 2006 dan ne farkı var ya ellerinde kalan 2006 ları 2007 diye satıyorlarsa
    Bana satarken 2007 diye sattı eger bunu ogrenebilecegim bir yolu varsa bana soyleyin ayrıca tam hatırlamıyorum ama 2006 ile 2007 arasında görünüm olarak fark olmasada ufak bir kaç teknik değişiklik vardı... O zamanlar araştırmıştım...Yada oyle hatrımda kalmış...

Lambayı sökünce 6 mı 7 mi oldugu nasıl anlaşılıyor? hemen sökelim.

Motosikleti
    Comet
    Bana satarken 2007 diye sattı eger bunu ogrenebilecegim bir yolu varsa bana soyleyin ayrıca tam hatırlamıyorum ama 2006 ile 2007 arasında görünüm olarak fark olmasada ufak bir kaç teknik değişiklik vardı... O zamanlar araştırmıştım...Yada oyle hatrımda kalmış...

Lambayı sökünce 6 mı 7 mi oldugu nasıl anlaşılıyor? hemen sökelim.
    benim motor 2006 model fakat far içindeki parçalarda 2005 tarihi var.garanti ve servis kitapçığına ilişik satış kuponu var orada motorun tüm bilgileri mevcut.
    ama bu servisten değil de disbirütör den kaynaklanıyorda olabilir servisteki satış sorumlusunun bana dediğini önceki mesajda yazdım dı yani sırf sana özel bir mevzuu değil zannedersem yada yamaha ya.
    haa seninki gerçekten 2007 imalatı da olabilir

kendimi zorlayip da motorsiklet alicak olsam o makineye bakmam bile. Bırakın Ybr yi demesi kolay Orta direk motosikleti hem Ybr.

Motosikleti
    asya motor hj 125

ybr siyah

evet kardes ybrenin siyahı war hemde siperli

CBR125RCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    INAZUMA olacak inşaallah
    yavaş yavaş ybr ye kızmaya başlıyorum,2008 lerde bir değişiklik göremezsem grenajda vs,cbr125 alabilirim adamlar hiç değilse kafa grenajında,gösterge panelinde yakıt sisteminde değişiklik yapmışlar eskiye göre cbr 125 çok daha iyi görünüş olarak,fiyatı biraz kabarık ama bakalım nasip olursa inşaallah alırız.

Motosikleti
    Honda ReBeL
    bendede var 2007 kırmızı 40000 km de şaka degil hergun 200 km aşkın yol yapıyorum.ŞEhir içi kullanım super kıvrak hareketli ama kardeşim bi koltuk bu kadarmı rahatsız olur yaa. resmen nasır tuttu popom yaa

Servisteki usta doğru söylüyor.Gerçek 2007 modelin dış görünümü bu şekilde.5 kol jant,depoda sticker ve egsozu siyah.

Motosikleti
    YBR 125
    Sonix bu bilgiyi nereden aldın bu adam bana satarken 2007 dedi. Kazıklandıkmı şimdi..

daha önceden MT de bu konu açılmıştı.Hatta yamahanın sitesinde açıklanmıştı.Ama kaldırıldı.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...25-2007-a.html

Motosikleti
    Comet
    arkadaşlar yarın sabah ilk şehirler arası yolculuğuma çıkacağım,istanbul bursa mudanya güzergahında bir günlük bir yolculuk yapacağım.motorumun ve benim performansımı yarın göreceğim.bu gün motorumun bakımını yaptım,ampulümü değiştirdim( bi yanıp bi sönüyordu).aynalara 360 derece dönebilen kör nokta aynaları taktım artık tam arkamıda görebiliyorum.

aslına bakarsanız biraz çekinmiyorda değilim ilk kez boğaz köprüsünden geçerkende böyle olmuştum artık niyetlendik bir kere allah yardımcım olsun

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler