Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Ağustos 2012, 23:22
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 23:23
S.a arkadaslar.. Hayırlı aksamlar
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
24 Ağustos 2012, 23:25
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
S.a arkadaslar.. Hayırlı aksamlar
a.s. izzet sanada hayırlı akşamlar nasıl gidiyo motor işleri
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
24 Ağustos 2012, 23:27
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
a.s. izzet sanada hayırlı akşamlar
nasıl gidiyo motor işleri
Aldım..Mondial Mh drift..Bugun anlastım..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
24 Ağustos 2012, 23:38
sedat_57 adlı üyeden alıntı
motorcudan dayak yemiş kanka sanırsam
kızı vermekten vaz geçerlerse motoru bırakıyorum dersin A2 yi çakmak çakıp yakarsın evlenince kaybettim diye yenilersin artık
heheheheh bizim orlarda böyle durumalar için y..rr..ğı yedin hemşerim denir sedat....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Aldım..Mondial Mh drift..Bugun anlastım..
o kadar konuştun fikir aldın en sonunda mondi mi aldın.. geçmiş olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Ağustos 2012, 23:39
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
heheheheh bizim orlarda böyle durumalar için y..rr..ğı yedin hemşerim denir sedat....
o kadarını bilemicem tabi ama bence adam damadına güveniyorsa motosikleti sorun etmemeli sonuçta güvendiği aklı selim adama kız veriyor kaza olacaksa o yürürkende oluyor arabaylada geçen gün adam davetiye dağitirkenmiydi ne arabayla direğe çarpıp ölmüştü davetiyeler falan saçılmış ecel sonuçta allah rahmet eylesin..(konuyuda nerden nereye bağladım) bu arada ybr den 70 gram yağ eksik çıktı..
-
24 Ağustos 2012, 23:43
o kadarını bilemicem tabi ama
bence adam damadına güveniyorsa motosikleti sorun etmemeli sonuçta güvendiği aklı selim adama kız veriyor kaza olacaksa o yürürkende oluyor arabaylada geçen gün adam davetiye dağitirkenmiydi ne arabayla direğe çarpıp ölmüştü davetiyeler falan saçılmış ecel sonuçta allah rahmet eylesin..(konuyuda nerden nereye bağladım) bu arada
ybr den 70 gram yağ eksik çıktı..
HEHEHEHEH sat motoru işe yaramaz.. cbf 700 gr yakarken 70 grm neymiş..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Ağustos 2012, 23:47
HEHEHEHEH sat motoru işe yaramaz.. cbf 700 gr yakarken 70 grm neymiş..
fırat sentetik yağ vermişti ankarada (burdan teşekkürlerimi iletiyorum )10-40 500 gram kadar üzerine 300 gramda 20-50 yağ ilave ettim 800 gram yağ koydum bu sefer..karman çorman bişey oldu
-
24 Ağustos 2012, 23:49
fırat sentetik yağ vermişti ankarada (burdan teşekkürlerimi iletiyorum )10-40 500 gram kadar üzerine 300 gramda 20-50 yağ ilave ettim 800 gram yağ koydum bu sefer..karman çorman bişey oldu
800grm la fişek olmuştur ağa.....
bak lastiği yak ruhunu değil....
-
24 Ağustos 2012, 23:59
800grm la fişek olmuştur ağa.....
bak lastiği yak ruhunu değil....
Aynen peerformans arttı ybrden tek istdiğim 4 ve 5 . vitesleri 1-2 gibi ivmelensin başka bişey istemiyorum
-
25 Ağustos 2012, 00:03
Aynen peerformans arttı ybrden tek istdiğim 4 ve 5 . vitesleri 1-2 gibi ivmelensin başka bişey istemiyorum
120 den sonrra sana cevap vermiyor...
-
25 Ağustos 2012, 00:05
-
25 Ağustos 2012, 00:07
adamım burda ilaç kullanan benim.. senin kafan güzelmi yaw........
-
26 Ağustos 2012, 00:36
Ybr topitopları napıyonuz bakim...
motorun fren hidroliğini değiştircem, kitapçıkta dot 3 veya dot 4 diyor.. hangisini koyalım... dot 4 daha geç kaynıyormuş ama bizim frenle bi işimiz fazla olmuyor.. dot 3 mü acaba içindeki yağ..
-
26 Ağustos 2012, 02:29
arkadaslar bu ybr lerın bagaj koltuk altı bolmesı varmı yamaha nın sıtesınde var yazıyo ama ben bı turlu bulamadım?
-
26 Ağustos 2012, 08:34
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Ybr topitopları napıyonuz bakim...
motorun fren hidroliğini değiştircem, kitapçıkta dot 3 veya dot 4 diyor.. hangisini koyalım... dot 4 daha geç kaynıyormuş ama bizim frenle bi işimiz fazla olmuyor.. dot 3 mü acaba içindeki yağ..
hiç bir ybrmin fren hidroliğini değiştirmedim... gerek yok...
-
26 Ağustos 2012, 10:06
hiç bir ybrmin fren hidroliğini değiştirmedim... gerek yok...
kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..
biliyorsun yağın ömrü 6 aydır.. o yüzden değişim yapacağım.. dot 3 alayım bari
-
26 Ağustos 2012, 10:16
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
26 Ağustos 2012, 10:34
kanka zaten adam yılda bir defa değişin demiş.. benimde aklımda yoktu ama bi baktım simsiyah olmuş..
yok yaw değiştirme ben de 2003 mz var halen orjinal yağ ile devam....
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
koray abi kitapçıkta tavsiye edilen dot4 demiş sonuna da eklemiş dot4 bulunamazsa dot3 kullanılabilir diye , aynı tip fren hidroliği olmazsa reksyona girer fren perfonması düşer diyor
syf 6-20
dot4 alabilirsen dot4 al koray abi sen değiştirecem diyince bi bakayım dedim kitapçığa
kendin değiştireceksen çok dikkat et koray abi aman diyim boyaya gelmesin hiç iyi olmuyo
hidrolik boyaya dökülürse su ile hemen yıkanmalı yoksa boya sökülüyor...
-
26 Ağustos 2012, 11:11
Arkadaş kitapta fren hidroliğini değiştirin gibi bir tabir yok. Sadece seviyesini kontrol edin diyor. Birde hidrolik bozulmaz Meret boya söküyor o kadar delikanlı bi yağ 6 ayda bozulurmu? Basınc altında çalışan motor yağını bile senede 1 yada 6.000 kmde bir değiştirin deniyor.
Motorumun 4. yaş gününü kutladım hiç fren hidroliği değiştirmedim. Hiç bir sorunuda yok. Sen içini ferah tut siyah olması önemli değil. Hidroliğin seviyesini kontrol et gidondaki haznesinde yağı görüyorsan sorun yok. Hidrolik yağı değiştirmek zahmetli ve incelik isteyen bir konu. Boşluk yaparsa o boşluğu alana kadar canın cıkar. Yağ varsa haznede, Dot4 yağa elleşme bozulmaz o delikanlı yağdır. Kaçak varsa, firar eder eksilir, sende ilave edersin.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)
Bu Konudaki Etiketler