Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ağustos 2012, 00:56
uniqe adlı üyeden alıntı
Elletmeden önce motor rahat çalışıyordu sanırım subaplardan.Neyse kendım tekrar ayarlıcam artık.Tam olcude sentıl bulabılsem ısım daha rahat olacak.
Emme 0.10 mm, egsoz 0.12 +-0.02mm değerleri
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
-
23 Ağustos 2012, 01:14
şerit biraz yamuk oldu ama İnş çıkmaz hemen
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-
23 Ağustos 2012, 01:22
İyi güzel çokta belli değil yamukluğu, bende adi bir şey almıştım ama hiç kalkma filan yapmadı. Bir şey olmaz.
-
23 Ağustos 2012, 01:48
eline sağlık dostum böyle işlerden hiç anlamam anlayan ve kabiliyeti olan güzel şeyler yapıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
23 Ağustos 2012, 07:51
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
eline sağlık güzel olmuş.. maşşallah..
günaydın beyler.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Ağustos 2012, 09:05
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
İyi güzel çokta belli değil yamukluğu, bende adi bir şey almıştım ama hiç kalkma filan yapmadı. Bir şey olmaz.
eyv kalkmasın diye gerdirmedim hayırlısı
f54 adlı üyeden alıntı
eline sağlık dostum böyle işlerden hiç anlamam anlayan ve kabiliyeti olan güzel şeyler yapıyor
başta bende yapamadım elime aldım 30 cm çekip çekip çıkardım sonra el alışınca kendiliğinden oluyor
tekteker_ramco adlı üyeden alıntı
eline sağlık güzel olmuş.. maşşallah..
günaydın beyler.....
eyv günaydın
-
23 Ağustos 2012, 15:49
slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim iyi günler
-
23 Ağustos 2012, 19:34
xVaLeNx adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim
iyi günler
200 lira yı bende yesem benim bile keyfim değişir.... bi 70 lik balık fena mı olur....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Ağustos 2012, 21:39
xVaLeNx adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar lastiklerimden memnun değildim tavsiyelerinizle gittim michlen sipariş ettim bugün geldi taktırttım sürüş keyfi bile değişti kesinlikle tavsiye ederim ve teşekkür ederim
iyi günler
Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, bu hafta bende taktıracağım, ne kadara aldın, taktırmaya ne kadar verdin, bilgimiz olsun.
-
23 Ağustos 2012, 22:02
arkadaşlar bişey fark etttim rewit mont alcaktım bildigiiz gibi ama rewitin kendi sitesindeki rewit apollo serisi farklı olarak gösteriyor linklerini vereyim acaba türkiyedeki satıcaların sattıkları cakma olmasın :S kafama bu takıldı bi yardım eder misiniz?
orjinaal rewit: http://www.revit.eu/en/#/products/FJL042
satıcıların verdigi gösterdigi rewit antalyadaki motor bayyileride aynı istanbuldaki satıcıların nettenn baktımlarımda aynı buda satıcıların verdigi model :http://www.revit.eu/en/#/products/FJL042
ltfn biri yardımcı olsun
arkadaşlar sorunu biraz araştırma ile cözdüüm rewitin ana sitesindeki baktıgım mont aynısının deri olanı imş beim baktıgım ise kumaş modeli teşşekkür ederim
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
23 Ağustos 2012, 22:17
Evet apollo olan tesktildi herhalde.
-
24 Ağustos 2012, 08:11
günaydın yamaha tayfası.. bir yamahadan daha iyisi nedir... 2 yamaha...
-
24 Ağustos 2012, 11:28
Zinciri gererken sol gerdirmenin vidasi diş sıyırdı. Somun olan yer düz çivi gibi oldu.
Bu arada kızı istedik. Cumartesi günü 2de söz yapacağız. Allah'a emanet olun.
-
24 Ağustos 2012, 14:33
maxi97 adlı üyeden alıntı
Zinciri gererken sol gerdirmenin vidasi diş sıyırdı. Somun olan yer düz çivi gibi oldu.
oh hayırlı olsun.... bende eşimi istemiştim hemde 3 kez babası bende serseri motorcuya verilecek kız yok demişti... kaçırdım.. vermezse kaçırın ....
-
24 Ağustos 2012, 14:41
maxi97 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun maxi..
bende geçen kız arkadaşımın babası ile tanıştımm.
yav ne zor seymış karşısında iki büklüm kaldım pot kırmayayım diye )
kısmetse ekimde de biz isteyecez.
görüşme olumlu geçti..
-
24 Ağustos 2012, 14:45
biz kayınpederle tamamiyle zıt biriyiz.. anlaşamıyoruz hiç bir zaman....
-
24 Ağustos 2012, 15:50
-
24 Ağustos 2012, 17:49
benimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla
-
24 Ağustos 2012, 22:40
Sağolun arkadaşlar Allah en iyisini nasip etsin hepinize. Yarın büyük gün...
-
24 Ağustos 2012, 22:55
K o r @ y adlı üyeden alıntı
benimde bugün nişan var.... Karşı tarafın motordan haberi yok..duyumlara göre motordan nefret ediyormuş... GEçmişte kötü anıları olmuş trafikte motorcularla
..... yedin hemşerim..... tecrübe konuşuyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)
Bu Konudaki Etiketler