Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Ağustos 2012, 21:13
Reklamlar
-
20 Ağustos 2012, 21:59
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Gökanım o bi kişi bensem hiçte rahatsız olmuyorum..
yardım etmekten onur duyuyorum.. motosiklet kardeşliğini arkadaşlığını seviyorum
bizde hep tecrübeli abilerimize arkadaşlarımıza sorarak öğrendik.. her zaman sor kardeşim..sıkılmak yok ona göre
Forumda
ybr nin ordinaryusu ramçodur..
aynen koray abi teşekkkür ederim yardımlarınız için ya koray ve ramazan abi siz bilirsiniz ghos rider nerelerde yai şenol abi nerelere kayboldu gözükmüyor hiç ramazan abi bi bakayim tekrar aatayim leptoptan giriyorum w line de sorun oluyor sanırım ara sıra atmıyor mesajları
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
20 Ağustos 2012, 22:09
sil baştan başlamak lazım bazen....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ağustos 2012, 22:26
ordinaryus ramazan abi tekrar attım :D abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
koray abi yarın gidip alcak gibiyim montu kafam cok karışıyor durdukca bitek iznimde yarınvar izindeyken gidip alayim diye düşüüyorum abi kmiisi diyor o motun korumaları coook kötü kmiisi diyor o kadar para verilmez o monta git goretex al diyor kimisi kaza yaptıgında o mont hiç bi işe yaramaz diyor flana bi sürü şey kafam iyice karıştı yarın gidip alayim bari 400 tl :D bayılıcaz .d bedn işinde bi karar veremedim xl kolları sıkıyor vücüduma tam oturuyor xxl da kolları rahat vücudumda 4-5 parmak boşluk kalıyor kısın giyicegim için montu bide beli ayarlıymış sanıırım ouda öyle cözerim diyorumya baklım bi sabah olsu
-
20 Ağustos 2012, 22:39
1. sayfada adam ybr 125 2500 tlye aldım diyor ne iş ?
-
20 Ağustos 2012, 22:40
oguzhancık mesajın tarihine bi bak istersen
-
20 Ağustos 2012, 22:53
gk070 adlı üyeden alıntı
oguzhancık mesajın tarihine bi bak istersen
2004 yılıda güzel para............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ağustos 2012, 22:57
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
2004 yılıda güzel para............
,
kesinlikle
-
20 Ağustos 2012, 22:59
gk070 adlı üyeden alıntı
,
kesinlikle
artık çinde üretilen bir çok parça sayesinde motorlar ucuzladı...
-
20 Ağustos 2012, 23:04
aslında bana bu kötü oldu gibi geliyor ramazan abi :( cinde üretilen bi parcası oldumu o motora cin malı gibi bakıyor herkez
-
20 Ağustos 2012, 23:06
gk070 adlı üyeden alıntı
aslında bana bu kötü oldu gibi geliyor ramazan abi :( cinde üretilen bi parcası oldumu o motora cin malı gibi bakıyor herkez
arkadaşlar çin malı kötü değil..ucuz mal kötü... bunu kafanıza koyun.. ban göre rekabet iyi oldu.. eskiden motor bulmak zordu parça bulmak zordu..kaskı bile zor buluyorduk..şimdi çook iyi bence...
-
20 Ağustos 2012, 23:08
esd ye cok cin malı diyen oldu onlra karbüratörü gösteriyorum orda makitu mu ne bişey yazıyordu altıda japon yazıyor :=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
arkadaşlar çin malı kötü değil..ucuz mal kötü... bunu kafanıza koyun.. ban göre rekabet iyi oldu.. eskiden motor bulmak zordu parça bulmak zordu..kaskı bile zor buluyorduk..şimdi çook iyi bence...
öyle abi haklsıın ucuz etin suyu yaman olur diye bi laf var buralarda sende biliyorsundur abi ne kadar para verirsen o kadar saglam olur
-
20 Ağustos 2012, 23:14
gk070 adlı üyeden alıntı
esd ye cok cin malı diyen oldu
onlra karbüratörü gösteriyorum orda makitu mu ne bişey yazıyordu altıda japon yazıyor :=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
öyle abi haklsıın ucuz etin suyu yaman olur diye bi laf var buralarda sende biliyorsundur abi ne kadar para verirsen o kadar saglam olur
eskiden lastik alamaya giderdik lastik yoktu çok paraydı.. kask almaya giderdik ya çok dandik yada çok iyi kask vardı.. nolan nın çene açılır kaskını almak için 2 asgari ücert i veriyorduk.. şimdi seçenek çok alternatif var yedek parça bol.. eskiden piston silindir rektefiye olurdu..şimdi al rektefiye fiyatına orjinal tak... hey gidi günler hey...
-
20 Ağustos 2012, 23:17
o0kan avatar da ki resim benim hayellerimi andırıyor..
Demek hayallerimiz aynı abi Hem goruntusu hem ince sesi bitiriyor beni.Bir tane videosu vardı otobandan geçiş onu bulayim atarım.
-
20 Ağustos 2012, 23:22
uniqe adlı üyeden alıntı
Demek hayallerimiz aynı abi
Hem goruntusu hem ince sesi bitiriyor beni.Bir tane videosu vardı otobandan geçiş onu bulayim atarım.
bekliyorum okan alacağım b u hırçın kızı kafaya koydu... bineceğim üzerine vuracağım kırbacı...
-
20 Ağustos 2012, 23:31
yakışır ramazan abi sana yapıştır kırbacı :-) bende ehliyetimi bi alabilrsm sag saglim he aklıma gelmişken ramaza abi sana ouda sorayım be 25 agustos dogumluyum tahminen ehliyetimi ne mzaa alırım en kısa zamada almam lazımda :S ehliyetimi okula gelip gidicem ounnun için acele ediyorum tahminen ? ne zam an alırm acaba kimisi3 ay diyr kimis 6-7 ay :S
-
21 Ağustos 2012, 11:57
bekliyorum okan alacağım b u hırçın kızı kafaya koydu... bineceğim üzerine vuracağım kırbacı...
Yakışır abi.Bizede vurdurursun demi kırbaç
-
21 Ağustos 2012, 12:05
uniqe adlı üyeden alıntı
Yakışır abi.Bizede vurdurursun demi kırbaç
sen video at izleyelim kırbaç olayı kolay...
-
21 Ağustos 2012, 12:34
Abi bi türlü bulamadım o videoyu
-
21 Ağustos 2012, 12:50
uniqe adlı üyeden alıntı
Abi bi türlü bulamadım o videoyu
banane banane banane......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 147 kullanıcı var. (0 üye ve 147 misafir)
Bu Konudaki Etiketler