Bu rölenin ayakları tam olarak nasıl takılıyor peki.Birde röle fiyatları nasıl ?
Bu rölenin ayakları tam olarak nasıl takılıyor peki.Birde röle fiyatları nasıl ?
HONDA
Şöyle birşey buldum ama pek birşey anlamadım.
HONDA
aslında gayet güzel.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tamam tamam şimdi anladım Sag sol balastları ılk bakışta ampul sandım Peki kontak kapanınca kapanmasını istiyorum onu nasıl yapıcam
HONDA
araya devre kesici yani anahtar koyacaksın.. onuda oto tamircilerinden bir kaç liraya alabilirsin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bak abi bağladıgım anahtar.
Çok güzel oldu.
HONDA
SÜPER OLMUŞ...................
Evett röleyi takdım.Kontakdan gelen akımı roleyı tetıklemede kullanıyor.Xenon aküden çalışıyor.Çok süper oldu vallaha.3 tane resım cekebıldım.Sonra ustune conta sıkdım kısa devreye karşı koruma amacıyla.Şimdi içim daha rahat.Teşekkürler ramazan abi
Far anahtarı açık.
Far anahtarı kapalı.
HONDA
olay budur okan.... sen sağol... boluda çay borcun olsun...
Yuvacık gezılerıne falan gelicekdim gecen sene ama montum yok çantam yok güvenip gelemiyordum.Yavaş yavaş onları alıyorum.Maddiyatı düzelttim çok şükür.Bu senede sezon bitiyor gibi.Gelecek sene yuvacıga gelebilirim.Bulusma olursa gelebilirim.Shad 33 de aklıma yattı.Hayırlısı.
HONDA
o0kan avatar da ki resim benim hayellerimi andırıyor..
ramazan abi bi msj daha attım saa zahmet bi bakabilr msinn
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
:-) seni biraz ugraştırıyoruzz abide kusra bakma :-) tecrübeli bi adama sormak lazım sonucta piyasda boş boş konuşann adam cook abi bilgili birine sormadan güvenemiyorum onun için seni ve bi kişiyi daha rahatsız ediyorum :-)
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
Şu an bu konu içerisinde 325 kullanıcı var. (0 üye ve 325 misafir)