120 gördüm bende bugün ibrede kestim gazı sonra ve yokuş yukarı çok ağır çıkması düzde sorun yok idare edicez artık
120 gördüm bende bugün ibrede kestim gazı sonra ve yokuş yukarı çok ağır çıkması düzde sorun yok idare edicez artık
ben çok basmam ama çok zorlarım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yok kanka işin espirisi o, farklı bi açıklaması vardır... devirli kullanınca yada devirsiz kullanınca olan bişey değil bu...
bana kalırsa karbüratör sisteminin bi özelliği diyebilirim.. motorun maşallahı var saat mübarek.. bu yağ bana göre benzinden süzülen yani buharlaşan benzinden
kalan tortu gibi bişey.. sonuçta hava filtresi yağ değilde leş gibi benzin kokuyor.. ilk işim servise soracam ve sizi aydınlatacam
bende ondan bahsediyorum boğulan yada şıkışan motor böyle yapar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Benim konu ile ilgili bir arkadaş 2008 yılında konu açmış konuya gelen cev. şu şekilde...
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
En sondaki cevaba ihtimal veriyorum... genelde hava filtresi yağ içindeyse sorun vardır gibi şeyler okuyorum... bizim motorlarda AB muhabbeti var ya o hesap...
yani sonuç olarak araba sitelerinden okuduğum şu... hava filtresi yağ içinde kaldıysa ,rektefiye gerekli deniyor.. (benim hava filtresinde damla yağ yok)
Bir ikincisi ise bu durumun geri dönüşüm ile ilgili olacağı..
ihtimal vermediğim cevaplar ise;
fazla yağ koymak
yanlış yağ koymak (numara vs gibi)
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Şunu belirtmeyi unuttum.. İşaretli noktanın ismi hava filtresi kontrol tıpası..
Kitapçıkta okuyup anladığım kadarı ile yamahanın dediği şu; kontrol tıpası dolduğunda hava filtresini temizleyiniz yada değiştiriniz..
Demek ki normal bi durum ..
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
topitop koray benim motorda böyle bi durum yok aldığımdan beri senin motor yağ mı eksiltiyor yoksa cbf ler gibi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
len oğlum 4 zamanlı motor zaten çevreyi senin içtiğin sigaradan daha az kirletiyor eğer çevreyi o kadar düşünüyorsan zigara yı bırak
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
slm günaydın beyler nasılsınız ne var ne yok hayat nasıl gidiyor...
Günaydın ramazan abi.Allaha şükür sen nasılsın.Bu arada herkezin bayramını kutlarım.
Epeyden beri resim paylaşmıyordum açılışı yapayım
Geçen gün ilan vermiştim sahibindene.Telefon susmadı arayıp duranlar mı dersin sahibinden mesaj atıp r6 ile takas etmek ısteyenler mi dersin.Vazgeçtim satmakdan.Biraz daha idare edicez ybr ile
HONDA
bin biraz daha okan........... makine temiz..............
bende de shan 33 var.... memnunum..........
Şu an bu konu içerisinde 112 kullanıcı var. (0 üye ve 112 misafir)