Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ağustos 2012, 01:23
fat280 adlı üyeden alıntı
okan debriyaj balatasını neden değiştirdin daha motorun kaç kmdeki?
14000 de debriyaj balatasını bitirdim.Motor kalkarken yarım debriyajda titriyordu bariz bir şekilde.Vites geçişleri falanda serttı.Değiştirilince şimdi kaymak gibi geçiyor vitesler.
Reklamlar
-
18 Ağustos 2012, 01:26
uniqe adlı üyeden alıntı
14000 de debriyaj balatasını bitirdim.Motor kalkarken yarım debriyajda titriyordu bariz bir şekilde.Vites geçişleri falanda serttı.Değiştirilince şimdi kaymak gibi geçiyor vitesler.
hmm anladım ne bileyim benimki bile 32 binde orjinal benimkisi çakması üstewlik sizinkiler daha uzun gitmesi gerek de demekki ön kaldırmak iyi değil okan bak debriyajı yemişin
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
18 Ağustos 2012, 01:33
-
18 Ağustos 2012, 03:21
evet bu kadar kısa sürede debriaj yiyen motorda fazla teker yapılmış yoksa bitmemesi gerek ben uslu uslu kullanıyorum 24000km de daha bi sıkıntı sirkeleme görmedim
sıfır motor alan arkadaş siz siz olun fren balatalarını 15000 km den önce değiştirmeyin ben arka balatayı değiştim daha da değiştirmesem olurmuş ama tekeri söktüm diye değiştim
fat288 sende gelirken ampül almayı unutma ok.yoksa çekerim kulaklarını
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
18 Ağustos 2012, 05:11
uniqe adlı üyeden alıntı
Valla hiç sorgulamadım yaptıgım işlerden sonra.Helal olsun 130 kağıt benım motora.Sadece teker değil başka şeylerde var içinde
14000 daha gider heralde
hayırlısı olsun okan güle güle kullan bakalım balata olarak ne taktın orjinal mi yoksa değişik bir marka mı ?
F54 adlı üyeden alıntı
evet bu kadar kısa sürede debriaj yiyen motorda fazla teker yapılmış yoksa bitmemesi gerek ben uslu uslu kullanıyorum 24000km de daha bi sıkıntı sirkeleme görmedim
sıfır motor alan arkadaş siz siz olun fren balatalarını 15000 km den önce değiştirmeyin ben arka balatayı değiştim daha da değiştirmesem olurmuş ama tekeri söktüm diye değiştim
fat288 sende gelirken ampül almayı unutma ok.yoksa çekerim kulaklarını
tamam abi getiririm Allah ın izniyle sen merak etme
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
18 Ağustos 2012, 07:47
rain planet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün arkadaşım benim için sürücü kursundan dosyalarımı almış...daha öncesinde E sınıfı ehliyetim vardı...dosyalarımı aldım eve geldim baktım ... içinde A2 ile ilgili hiç bir bilgi yok...sadece ..zarfın üstünde ismim ve A2 yazıyo fakat dosyaların içeriği hep E sınıfı ehliyetimle ilgili bilgiler var....birde dosyanın dışına emniyet müdürlüğünün yani "www.iem.gov.tr" nin adresini vermişler sanırım internetten randevu alıyormuşum...bu sadece otuduğum ve sürücü kursunun olduğu pendik içinmi geçerli yoksa diğer ilçelerde de oluyormu?...çok şaşkınım..
a2 sertifikası olması lazım.... pendik de hangi kurstan aldın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Ağustos 2012, 10:55
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
a2 sertifikası olması lazım.... pendik de hangi kurstan aldın...
bayramlar sürücü kursu.... A2 değil bildiğin sürücü sertifikası üstünde E sınıfı yazıyor...ama daha önce zaten E sınıfı ehliyetim vardı... hatta onun fotokopisinide istediler oda var dosyaların içinde... arkadaşım dediki..."senin E sınıfını alacaklar üstüne E -A2 gibi bi ehliyet verecekler zaten A2 sınavlarına girdin emniyetin sisteminde varbu bilgilerin ." gibi bişey dedi...bilmiyorum çok ilginç geldi...
ama A2 ehliyeti zaten direk vermiyorlar...en az B sınıfı olması lazımmış falan...bakalım ?
-
18 Ağustos 2012, 10:58
bayramlar sürücü kursu.... A2 değil bildiğin sürücü sertifikası üstünde E sınıfı yazıyor...ama daha önce zaten E sınıfı ehliyetim vardı... hatta onun fotokopisinide istediler oda var dosyaların içinde... arkadaşıma dedim..."senin E sınıfını alacaklar üstüne E -A2 gibi bi ehliyet verecekler zaten A2 sınavlarına girdin emniyetin sisteminde varbu bilgilerin ." gibi bişey dedi...bilmiyorum çok ilginç geldi...
ama A2 ehliyeti zaten direk vermiyorlar...
ben de her sınıf ehliyet var ve usta öğreticiyim ben.. şuan elimde sürücü yetiştire bilir belgesi var... ama ben duymadım öyle bişey..sertifikada alacağın sınıf yazar... bende kaynarca da göral sürücü kursunun bir ara eğitmenliğini yaptım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Ağustos 2012, 11:22
-
18 Ağustos 2012, 11:50
geçmiş olsun.. sen dua et işi çözsünler bir sonraki sınav dönemine kalma...
-
18 Ağustos 2012, 12:02
geçmiş olsun.. sen dua et işi çözsünler bir sonraki sınav dönemine kalma...
ne diyelim.. hayırlısı artık...giren girdi zaten... bekle allah bekle
bayramdan sonra kardeşimle yollayacağım dosyalarımı...
-
18 Ağustos 2012, 12:10
ne diyelim.. hayırlısı artık...giren girdi zaten...
bekle allah bekle
bayramdan sonra kardeşimle yollayacağım dosyalarımı...
ben ehliyetsiz kuryelik yapmaya başlamıştım 16 yaşında.... 17 ysşında ehliyet aldım... 2003 senesiydi..aradan kaç sene geçmiş ehliyet alalı..
-
18 Ağustos 2012, 13:15
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2781641]ben ehliyetsiz kuryelik yapmaya başlamıştım 16 yaşında.... 17 ysşında ehliyet aldım... 2003 senesiydi..aradan kaç sene geçmiş ehliyet alalı..[/QUOTE
ben büyükadalıyım ..pendiğe taşınalı daha 2 sene oldu..bu kış askere gittim geldim falan.... 2009 yılında bostancıdan E sınıfı ehliyet almıştım...yani istanbulun içnde otursaydık daha önce alırdım..
ama kısmet bu seneymiş
ah bi alsam rahatlicam kısmetse bakalaım..
-
18 Ağustos 2012, 13:28
[QUOTE=rain planet;2781674]
ben ehliyetsiz kuryelik yapmaya başlamıştım 16 yaşında.... 17 ysşında ehliyet aldım... 2003 senesiydi..aradan kaç sene geçmiş ehliyet alalı..[/QUOTE
ben büyükadalıyım ..pendiğe taşınalı daha 2 sene oldu..bu kış askere gittim geldim falan.... 2009 yılında bostancıdan E sınıfı ehliyet almıştım...yani istanbulun içnde otursaydık daha önce alırdım..
ama kısmet bu seneymiş
ah bi alsam rahatlicam kısmetse bakalaım..
doğum kadıköy büyüme pendik kavakpınar.. 5 senede kaynarca.. şuan denzildieyim ama evim pendik kavakpınarda...
-
18 Ağustos 2012, 15:00
fat280 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun okan güle güle kullan bakalım balata olarak ne taktın orjinal mi yoksa değişik bir marka mı ?
tamam abi getiririm Allah ın izniyle sen merak etme
Orjinal takdırdım 60 tl ye
-
18 Ağustos 2012, 15:34
uniqe adlı üyeden alıntı
Orjinal takdırdım 60 tl ye
orjinal japon................
-
18 Ağustos 2012, 15:53
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Saat biraz geç oldu ama gece yoldan geldim yorgunum
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
18 Ağustos 2012, 16:06
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Saat biraz geç oldu ama gece yoldan geldim yorgunum
nerden geldin...............
-
18 Ağustos 2012, 16:12
F54 adlı üyeden alıntı
selam gençlik herkese iyi günler
geçen rialli den parça sipariş vermiştim sonra ampülü iptal etmek için mesaj yolladım iptal etmişler ama sadece ampülü değil birde buji sipariş vermiştim oda iptal edilmiş
port bagaj geldi malzeme de çizikler var çok zor taktım nerdeyse 1.5 saat sürdü kan ter içinde kaldım koruma demirini takarkende öyle zor takmıştım bu adamların ölçüleri biraz dandik fiyatlar ucuz ama takarken çok uğraştırıyor
demirleri sağlam kolay kolay birşey olmaz birde motora ön cam taktım
işte bu cam rüzgarı biraz kesiyor motor a değişik bi görünüm kattı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
Hayırlı olsun Fatih'im camın, bana da bir cam şart oldu, ayrıca beyaz ampül ve lastik almamda lazım :(
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
nerden geldin...............
2-3 günde bir diğer ilçeye gidip geliyorum, gidiş geliş 200 km gece dönüyorum birde, alışkın olmayınca yoruyor biraz
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
18 Ağustos 2012, 16:36
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 193 kullanıcı var. (0 üye ve 193 misafir)
Bu Konudaki Etiketler