Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Ağustos 2007, 01:35
Reklamlar
-
04 Ağustos 2007, 01:55
babaçi adlı üyeden alıntı
ön siperlik takılı vede takılı olmadan yakıt farkını tecrübe eden arkadaşlar varmı?
ben sanki takılı olmadan çok daha fazla yaktığı izlenimini edindim
sürate etki ediyor.O zaman yakıtıda arttırır kanımca!(siperliğin olmaması...)
-
04 Ağustos 2007, 07:50
ön cam
arkadaşlar şöyle bir ön grenajı nereden sipariş edebiliriz birde fiyatı uygunundan bulabilirmiyiz?
yabancı bi sitede buldum
Carenagem Yamaha YBR 125 ABS Alto Impacto Ref.: CRNYBR: R$390,00
fiyatı çok yalnız böyle birşeyi 100-150 ytl'ye bulabilirmiyiz acaba?
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
04 Ağustos 2007, 12:02
alonso_51196 adlı üyeden alıntı
beyler 1 hafta önce ön frenin kitlenmesi sonuce motoru sağa devirdim . gidon yamuldu sinyal kırıldı ve grenaj çizildi. ama beni asıl endişelendiren şey sağ altta bulunan arka fren pedalının üstündeki ayaklığın geriye doğru yamulması kazadan sonra ne kadar çekiçle vurduysam da fayda etmedi sizce bu geçici bişeymi yoqsa şasiye falanda zarar verdmm mi??
Fren pedalını çekiçlemek yerine değiştirseydiniz keşke, şaseye bir zarar da vermez, merak etmeyin en kötü ihtimal pedalın oturduğüu yivin dişlerini zedelersiniz. Aynı şekilde pegleri de yamulduktan sonra çekiçle düzeltebilirsiniz (yumuşak başlı çekiçle mümkünse)
-
04 Ağustos 2007, 12:41
insane adlı üyeden alıntı
Fren pedalını çekiçlemek yerine değiştirseydiniz keşke, şaseye bir zarar da vermez, merak etmeyin en kötü ihtimal pedalın oturduğüu yivin dişlerini zedelersiniz. Aynı şekilde pegleri de yamulduktan sonra çekiçle düzeltebilirsiniz (yumuşak başlı çekiçle mümkünse)
Fren pedalını çekiçlemedm o üzerindeki ayaklığı çekiçledm zaten yamulanda o o ayaklığın uzantısıda motorun iskleletine bağlı o yüzden sordm
-
04 Ağustos 2007, 13:23
Başka bi forumda süper bi Ybr drift buldum izlme deger arkadaşlar
Trafige açık alanda yapmışlar ama .. :@
-
04 Ağustos 2007, 20:54
PIERzig adlı üyeden alıntı
sonix Arka fren balatalrını ne kadar almıştın lem
Bugün sorduk deyyuslar 35 dedi orjinaline
Yan sanayisi 5 ytl ydi
yan sanayisi 5-7 milyon.Orjinali o fiyatta (35-40 ytl )
-
05 Ağustos 2007, 18:45
Sacrosanct adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şöyle bir ön grenajı nereden sipariş edebiliriz birde fiyatı uygunundan bulabilirmiyiz?
yabancı bi sitede buldum
Carenagem Yamaha YBR 125 ABS Alto Impacto Ref.: CRNYBR: R$
390,00
fiyatı çok yalnız böyle birşeyi 100-150 ytl'ye bulabilirmiyiz acaba?
o parça 80ytL kardeşim ben yeni taktırdım gayet güzel duruyor
cepcell_apo adlı üyeden alıntı
selam beyler bayanlarr
bir kaç bşy istycem sizlerden yardımcı olurmusunz
ybr 125 e siyah koruma demiri nereden bulablriz yada krom olanlar syaha boyanırmı?* birde ybr 125 içn önerdiğinizz arka hız lastiği hangisi
küçükköy kardeşler yamaha servisinde bulabilirsin var...
-
05 Ağustos 2007, 23:56
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
06 Ağustos 2007, 02:24
General20 adlı üyeden alıntı
o parça 80ytL kardeşim ben yeni taktırdım gayet güzel duruyor
küçükköy kardeşler yamaha servisinde bulabilirsin var...
Hmm peki dostum onu aldığın yerin adresi yada telefonunu bildirebilirmisin yada özel mesaj atabilirmisin. Sipariş etmek isterim çünkü çok hoşuma gitti
-
06 Ağustos 2007, 19:24
http://www.uzman.tv/konu.tv?c=dSdQBdddddd
Arkadaşlar şu adreste güzel bilgiler var, biliyorum dediğiniz şeyleri bile (hatta özellikle onları, çünkü insanlar bildiklerini sandıkları şeyleri daha az önemserler) izlemenizi tavsiye ederim.
-
07 Ağustos 2007, 14:42
http://www.uzman.tv/konu.tv?c=dSdQBdddddd
Arkadaşlar şu adreste güzel bilgiler var, biliyorum dediğiniz şeyleri bile (hatta özellikle onları, çünkü insanlar bildiklerini sandıkları şeyleri daha az önemserler) izlemenizi tavsiye ederim.
yararlı bilgiler teşekkürler....
-
08 Ağustos 2007, 22:47
Arkadaşlar ybr nin 2008 modeli çıktımı çıkacakmı,çıkacaksa 2008 almayı düşünüyorum.bilgisi olan varsa yardımlarınızı rica ediyorum.kendinize iyi bakın,Allaha emanet olun...
-
09 Ağustos 2007, 00:19
UZUN YOL YAPMIŞ ARKADAŞLARA DUYURULUR.
Arkadaşlar istanbuldan - datçaya bir gezi planlıyorum.Bir kaç sorum olacaktı.
1-Motorumun rodajı henüz bitmedi(1400km'deyim).Bu motor için bir sorun teşkil edermi?
2-Yolculuk sırasında yanıma neleeri almalıyım?
3- Nelere dikkat etmeliyim?
4- Ve bir kaç tüyo alabilirr miyim?
TEŞEKKÜRLER
-
09 Ağustos 2007, 00:41
protez insan adlı üyeden alıntı
1-Motorumun rodajı henüz bitmedi(1400km'deyim).Bu motor için bir sorun teşkil edermi?
TEŞEKKÜRLER
ben öyle çok uzun yola gitmedim ama 220 km lik ağva gezisinden anladımki bizim ybrlerin koltuğu çok rahatsız
arkadaşlar bir egsozcu tanıdığımda hyosung egsozu var sıfır gibi bunu bizim ybr ye taksak ses ve performansta ne gibi değişiklik olur?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
09 Ağustos 2007, 14:01
protez insan adlı üyeden alıntı
TEŞEKKÜRLER
1. Motorun rodajı bitmiş
2. Yolculukta yanına gerekli olan herşeyi al, çok fazla tshirt, pantolon vs alma, ihtiyacın olan kadarını al. Avadanlık, yedek ampül, yedek sigorta, slime sıvısı, yedek 1 metre tel, koli bandı,yedek buji, lastik kelepçe, çakı beneim genelde yanıma aldığım şeyler. bunun dışında harita, yoldaki yamaha serislerinin numaraları vs de yanında olsun.
3. Datçaya marmaristen giden yol çok virajlı ve kötü asfaltı olan bir yol, orada özellikle dikkat et, yanında mutlaka daima su bulundur, saat başı kısa süreli molalar ver ve her molada mutlaka su iç.
4. Suyun dışında enerji de önemli, yanına çikolata barları alabilirsin yolda bir iki tane ağzına atarsan iyi gelir. Yolda motoru fazla zorlama belirli ve düzgün bir tempoda kullanırsan daha düzgün ve akıcı bir sürüş sağlarsın ;)
-
09 Ağustos 2007, 14:43
süper tüyolar teşekkürler 'insane'
-
10 Ağustos 2007, 22:25
resim ekleyemedim kusura bakmayın sonra atıcam artık mesajı
-
11 Ağustos 2007, 13:47
arkadaşlar nasıl resim eklycemm
-
11 Ağustos 2007, 17:47
1. Motorun rodajı bitmiş
2. Avadanlık, yedek ampül, yedek sigorta, slime sıvısı, yedek 1 metre tel, koli bandı,yedek buji, lastik kelepçe, çakı beneim genelde yanıma aldığım şeyler. bunun dışında harita, yoldaki yamaha serislerinin numaraları vs de yanında olsun.
Tel ne için acaba? sigorta bence şart
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)
Bu Konudaki Etiketler