Yok diğer türlü de baktım da aklıma öyle geldi emin olmak için bide ayaklığa alıp öyle bakmıstım o yüzden öyle dedim
Yok diğer türlü de baktım da aklıma öyle geldi emin olmak için bide ayaklığa alıp öyle bakmıstım o yüzden öyle dedim
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
benim arka amartisörler ıkı kısıde cok çabuk vuruyo ya :S sonuna kadar dayanıyor çözumu var mıdır bunun :S
' jawen..
arkadaşlar benim arka amortisörlerden özellikle 2 kişiyken gıcırtılar geliyor, ne yapmalıyım?
arkadaşlar led stopu deneyenlerdenim bende formula1 çakar modülü diye birşey aldım frene basıldığında çakar yapıyor sonra yanık kalıyor.onu bagladım stopun içinede led döşedim.ancak benım yaptıgımda buradan anlatabildiğim kadar anlatıyım.en üstde bir sıra fren için, ortada iki sıra normal parklar için, en alta yine fren için bir sıra led yaptım.parklar devamlı yandıgı için, fren yaptığımda en üstde ve en altda olan fren ledlerinin çakar olarak yanıp sönmesı neredeyse belli olmuyor özellıkle gündüzleri..şimdi buradaki üstadlara soracağım şu, parklarında frene basıldıgında yanıp sönmesını saglayabılırmıyız? yada başka bi yol ile nasıl olur??
S.a beyler bu elcik uyar mı bizim motorlara takarken bi sıkıntı olur mu
http://www.motoliz.com/Regal-Elcik-T...i_21170.html#0
selam gençlik herkese iyi günler
geçen rialli den parça sipariş vermiştim sonra ampülü iptal etmek için mesaj yolladım iptal etmişler ama sadece ampülü değil birde buji sipariş vermiştim oda iptal edilmiş
port bagaj geldi malzeme de çizikler var çok zor taktım nerdeyse 1.5 saat sürdü kan ter içinde kaldım koruma demirini takarkende öyle zor takmıştım bu adamların ölçüleri biraz dandik fiyatlar ucuz ama takarken çok uğraştırıyor
demirleri sağlam kolay kolay birşey olmaz birde motora ön cam taktım
işte bu cam rüzgarı biraz kesiyor motor a değişik bi görünüm kattı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
oo sinsar koray nerdesin yaw...
iyi gez bakalım dünya sana güzel
mudanya ya selam söyle deniz e girmeyi unutma yollar çok güzel bursa ya girmeden sağa sapıyon veriyon gazı fakat dönüşte nasıl olduysa bursa şehir içine girmiştim bende anlamadım
ama sende navigatör var sen kaybolmazsın
Selam beyler.Dadaş motora gittim Debriyaj balatası,yağ,subap ayarı,karbüratör temizliği yapıldı 130 tl ye patladı.
Shad 33 çanta düşünüyorum sizce nasıl olur fiyat kalite bakımından.Gorunusu bence guzel varmı shad 33 kullanan ?
HONDA
arkadaşlar resimleri facebookdan vereceğim .. artık idare edin....http://www.facebook.com/media/set/?s...6838368&type=3
buda benim ybr ...
arkadaşlar bugün arkadaşım benim için sürücü kursundan dosyalarımı almış...daha öncesinde E sınıfı ehliyetim vardı...dosyalarımı aldım eve geldim baktım ... içinde A2 ile ilgili hiç bir bilgi yok...sadece ..zarfın üstünde ismim ve A2 yazıyo fakat dosyaların içeriği hep E sınıfı ehliyetimle ilgili bilgiler var....birde dosyanın dışına emniyet müdürlüğünün yani "www.iem.gov.tr" nin adresini vermişler sanırım internetten randevu alıyormuşum...bu sadece otuduğum ve sürücü kursunun olduğu pendik içinmi geçerli yoksa diğer ilçelerde de oluyormu?...çok şaşkınım..
Şu an bu konu içerisinde 150 kullanıcı var. (0 üye ve 150 misafir)