Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Ağustos 2012, 19:29
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bana şu an lastik lazım olsa 200 lira lastiğe veririm..1 ay motora binmem yada az binerim gene alırım..
sedat sende baya gelişme var.. sen sirkeyi samırsağı hesaplardın.... hamama giren terler demi adamım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
16 Ağustos 2012, 19:34
arkadaşlar üstadlar, bizim motorlara uygun led stop var mı? led sinyal alacağım zevkime görede led stop nasıl olacak? ve yasal mı?
-
16 Ağustos 2012, 19:37
frkn32 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar üstadlar, bizim motorlara uygun led stop var mı? led sinyal alacağım zevkime görede led stop nasıl olacak? ve yasal mı?
led stop vardı biir ara ama halen varmı bilmiyorum.. ama yapması çok kolay... al kendin yap......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Ağustos 2012, 19:39
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
led stop vardı biir ara ama halen varmı bilmiyorum.. ama yapması çok kolay... al kendin yap......
yasal mı peki? ve bu mudur? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71377795/detay
-
16 Ağustos 2012, 19:47
eski 2007 ybr emde led stop vardı muayeneden geçtim..yasal sanırsam
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
16 Ağustos 2012, 19:52
sedat_57 adlı üyeden alıntı
eski 2007
ybr emde led stop vardı muayeneden geçtim..yasal sanırsam
senin o ybr geçti ya hepsi geçer ağa ....
-
16 Ağustos 2012, 19:57
senin o ybr geçti ya hepsi geçer ağa ....
buldum galiba bu mu üstad ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71377795/detay
-
16 Ağustos 2012, 20:01
aynen öyle doğru adres.................
-
16 Ağustos 2012, 20:05
aynen öyle doğru adres.................
tamamdır,çok sağolun ha bi de bu xenon farlar aküyü bitiriyor diyorlar doğru mu yanlış mı? doğruysa hiç bulaşmıcam da......... ya da xenon olmayan beyaz far var mı alternatifler neler?
-
16 Ağustos 2012, 20:13
tamamdır,çok sağolun ha bi de bu xenon farlar aküyü bitiriyor diyorlar doğru mu yanlış mı? doğruysa hiç bulaşmıcam da......... ya da xenon olmayan beyaz far var mı alternatifler neler?
bitebilir.............
-
16 Ağustos 2012, 20:15
bitebilir.............
o zaman hiç gerek yok.şimdiik led sinyal led stop ve şerit uygulaması yapcağım
-
16 Ağustos 2012, 20:17
maxi97 adlı üyeden alıntı
koray usta bütün motosikletlerde olması gereken zorunlu bir şey o. evet 3900 devirde 86 desibel ses çıkarıyor senin benim bizim motur...
tüketim değerlerinizi yazdıkça canım sıkılıyor... yakacam bu motoru.
keşke İstanbul'daki 2011 kırmızı esdyi alıp memlekete dönseydim!
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 16:25 ----------
en ucuz michelin lastik nerede bilen eden var mı? feyizoğlunda çifti 208 tl. daha ucuzu var mı? bugün yarın sipariş edeceğim. lastik accayip kayıyor... arka teker de her gün inmeye başladı...
max sen bence o motora daha fazla masraf yapma sat gitsin dostum yoksa benzin yüzünde ocağına incir ağacı dikecek benden söylemesi hee maddi yönden dokunmasa da bu motor senin piskolojini bozar bak demedi deme
ben en kötü artçı lı yüksek devir rüzgara karşı rampalı yolda 350km de yedeğe geçti 1 yılda en çok yaktığım yakıt bu
en az yaktığım ise karışık kullanım yüksek devir olmadı sayıyorum çünkü bi marmara turu 480 km de yedeğe geçti
hee çok devirli kullanım tek kişi hiç 100km/h altına düşmeden de 425km de yedeğe geçiyor
bence motorun bu değerler den çok fazla yakıyorsa sat kurtul bu piskoloji senin bütün zevkini kaçırmaya yeter
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
16 Ağustos 2012, 20:48
F54 adlı üyeden alıntı
max sen bence o motora daha fazla masraf yapma sat gitsin dostum yoksa benzin yüzünde ocağına incir ağacı dikecek benden söylemesi hee maddi yönden dokunmasa da bu motor senin piskolojini bozar bak demedi deme
ben en kötü artçı lı yüksek devir rüzgara karşı rampalı yolda 350km de yedeğe geçti 1 yılda en çok yaktığım yakıt bu
en az yaktığım ise karışık kullanım yüksek devir olmadı sayıyorum çünkü bi marmara turu 480 km de yedeğe geçti
hee çok devirli kullanım tek kişi hiç 100km/h altına düşmeden de 425km de yedeğe geçiyor
bence motorun bu değerler den çok fazla yakıyorsa sat kurtul bu piskoloji senin bütün zevkini kaçırmaya yeter
katılmamak elde değil........
-
16 Ağustos 2012, 21:38
-
16 Ağustos 2012, 22:01
-
16 Ağustos 2012, 22:03
Gittim bugun kan grubunu ögrendim.. Dosyamı aldım,harclarımı yatırdım..Tek trafik kaldı.. Bayramdan sonra onada 85 tl verip cıkartıcam.. 1 günde elimde olucak..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
16 Ağustos 2012, 22:08
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Gittim bugun kan grubunu ögrendim.. Dosyamı aldım,harclarımı yatırdım..Tek trafik kaldı.. Bayramdan sonra onada 85 tl verip cıkartıcam.. 1 günde elimde olucak..
ben sabah 9da verdım 12 gel al dedıler gıttım aldım hemen
-
16 Ağustos 2012, 22:12
jawen_123 adlı üyeden alıntı
ben sabah 9da verdım 12 gel al dedıler
gıttım aldım hemen
Payam yoktu abii Yetmedi.. Bayram üstü..Gelcek hafta cıkartıcam işte..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
16 Ağustos 2012, 22:20
Selam arkadaşlar. ybr nin arka amörtisörleri biraz sert mi yoksa bana mı öyle geldi .. bakımda yağlatmıştım iyiydi biraz hiç aklıma gelmemişti amartisörler dün yine köpükle ve tazyikli su ile yıkadım motoru sanki yine sertleşti ve bu arada amartisör ayarları en yumuşağın bir altı . birde arka lastiği 31 psi yaptım bugün iyice kazık gibi oldu yav
Not: Amartisörler patlak değil orta sehpadayken zıplıyorum üstünde sıkıntı yok ikiside çalışıyor ..
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
16 Ağustos 2012, 22:33
DALGIC_800 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.
ybr nin arka amörtisörleri biraz sert mi yoksa bana mı öyle geldi .. bakımda yağlatmıştım iyiydi biraz hiç aklıma gelmemişti amartisörler dün yine köpükle ve tazyikli su ile yıkadım motoru sanki yine sertleşti ve bu arada amartisör ayarları en yumuşağın bir altı . birde arka lastiği 31 psi yaptım bugün iyice kazık gibi oldu yav
Not: Amartisörler patlak değil orta sehpadayken zıplıyorum üstünde sıkıntı yok ikiside çalışıyor ..
Orta sehpa ?? Olayı anlayamadım nasıl anlıyorsun öyle niye ayaklıkta deyilken.Bakılmıyormu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 227 kullanıcı var. (0 üye ve 227 misafir)
Bu Konudaki Etiketler