Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ağustos 2012, 21:23
murat koksal adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar ıstanbulda oturan arkadaslar bılır son bır ıkı gun hava yagmurlu ıdı bu sebepten dolayı bazı sehır ıcı mahalle arası yollarda ufak tefek toprak camur v.s bırıkıntısı olusmus motorla bunların uzerınden gectıgımde motor bı kere altımdan savruluyor az bısey yatıpta gecsem garantı dusucem hızımda okadr cok deıl 30-50 gıbı bu lastıklerlemı alakalıdır lastıklerım orjınal fabrıkasyon lastıklerıdır pek kalıtelıde deıl aslında kendını bellı edıyo uzerınde noylon yazıyo lastıklerı ıyı bı lastıkle deıstırsem boyle seyle tekrar karsılasırmıyım yardımcı olursanız sevınırım...
bence altındaki lastiğe göre hızını ayarlamayı öğrenmelisin..Tabiki kaliteli bi lastiğin olursa bunları en düşük seviyeye indirebilirsin..maddi durumun iyiyse kredi kartı vs kullanıryorsan mişlen lastik al yarın birgün motoru yana yatırdığın zaman kırılan çizilen parçalara üzülme 200 lira lastiğe ver ona üzül
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
13 Ağustos 2012, 21:25
sedat_57 adlı üyeden alıntı
bence altındaki lastiğe göre hızını ayarlamayı öğrenmelisin..Tabiki kaliteli bi lastiğin olursa bunları en düşük seviyeye indirebilirsin..maddi durumun iyiyse kredi kartı vs kullanıryorsan mişlen lastik al yarın birgün motoru yana yatırdığın zaman kırılan çizilen parçalara üzülme 200 lira lastiğe ver ona üzül
ben halen şakura devam... 4,5 yıl oldu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Ağustos 2012, 21:34
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben halen şakura devam... 4,5 yıl oldu....
herkes sen gibi yetenekli değil hacı ben bile pirelli kullanınca lastiğin gerçekten hataları affettiğini gördüm benki lastiğe verilen parayı çöpe atılmış para gözüyle bakan birisiyim hatayı en başında yapmışım..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
13 Ağustos 2012, 21:43
sedat_57 adlı üyeden alıntı
herkes sen gibi yetenekli değil hacı
ben bile pirelli kullanınca lastiğin gerçekten hataları affettiğini gördüm benki lastiğe verilen parayı çöpe atılmış para gözüyle bakan birisiyim hatayı en başında yapmışım..
tecrübe deneyim soğukkanlılık lastikten daha iyidir.. ama lastik olsa daha iyi olur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Ağustos 2012, 01:57
Ramo bizim esd kasaların benzin fltresi hakkında ne biliyorsun bakam...
Bunun değişme periyotları var mı.. değişilir mi.. temizlenir mi... hele engin bilgilerinden bana kuble ver bakam
-
14 Ağustos 2012, 05:36
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Bunun değişme periyotları var mı.. değişilir mi.. temizlenir mi... hele engin bilgilerinden bana kuble ver bakam
koray abi bence temizlemeyle uğraşma pislendi ise değiştir gitsin 3-5 lira bir şey zaten bence periyotu yok pislenene kadar devam
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
14 Ağustos 2012, 07:39
,
filitre olayı bambaşka bir olaydır.. aslında şöyle anlatayım filitre eğer sadece sügeç şeklindeki tel yada benzeri bir maddeden oluşuyorsa sökülüp temizlenmeli.. m2004 2011 arası depo vanasıın ordakiler gibi.. ama apache ve benzerindeki araba filitrelerine benzeyen filitreler en az senede bir değiştirilmeli yapı özelliğini kaybeder ve şiser... buda benzin yağ geçişinde zorluk çıkartır.. ama bizimkiler gibi küçüç cc makinede bu az gelen benzin bile yeter... ama filitre tam görevini yerine getiremez.. yani bana göre en fazla 1 sene içinde değiştirilmeli.. sürekli karışık benzin alınıyorsa 6 ay hatta 3 ay bile olabilir bu durum...
-
14 Ağustos 2012, 09:39
,
filitre olayı bambaşka bir olaydır.. aslında şöyle anlatayım filitre eğer sadece sügeç şeklindeki tel yada benzeri bir maddeden oluşuyorsa sökülüp temizlenmeli.. m2004 2011 arası depo vanasıın ordakiler gibi.. ama apache ve benzerindeki araba filitrelerine benzeyen filitreler en az senede bir değiştirilmeli yapı özelliğini kaybeder ve şiser... buda benzin yağ geçişinde zorluk çıkartır.. ama bizimkiler gibi küçüç cc makinede bu az gelen benzin bile yeter... ama filitre tam görevini yerine getiremez.. yani bana göre en fazla 1 sene içinde değiştirilmeli.. sürekli karışık benzin alınıyorsa 6 ay hatta 3 ay bile olabilir bu durum...
eyvallh ramo, teşekkür ederim...
---------- Post added at 08:37 ---------- Previous post was at 08:35 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
len oğlum sen bana senin motora zenon takalım dedin de ben mi almadım
olmaz mı dedim
oğlum varya sakın motorunu marinaya bırakma zenon ampülünü kıracağım
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:43 ----------
abicim rialli yi aradım mesaj at dediler bende attım en kısa zamanda cevap verecekler iptal işlemi onaylanırsa sen alırsın ok.
olum bul bi tane xenon taktıracak adam, alın ortaklaşa takın... lambayla falan uğraşma..verim alamazsın..sadece ışığın rengi değişecek...
---------- Post added at 08:39 ---------- Previous post was at 08:37 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
koray abi bence temizlemeyle uğraşma pislendi ise değiştir gitsin 3-5 lira bir şey zaten bence periyotu yok pislenene kadar devam
öyle yapıcam artık fatih, çünkü içinin yağ gibi siyah pislik dolduğunu gördüm sanki.... Ama gidişte falan sıkıntı yok... eee motorda 1 yılı geçti, değiştireyim..
-
14 Ağustos 2012, 14:07
-
14 Ağustos 2012, 14:47
fatih abi koray abi katılmıyor mu kampa
-
14 Ağustos 2012, 15:20
abisi onun çadırı yok o fakir bi motorcu
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
beyler kamp malzemelerim yola çıkmış biraz geç oldu ama neyse siz siz olun hepsibura da dan alış veriş yapmayın çok geç gönderiyorlar ürünleri
http://www.hepsiburada.com/liste/int...SPORDELTA66765
http://www.hepsiburada.com/liste/int...SPORDELTA66765
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
14 Ağustos 2012, 20:05
-
14 Ağustos 2012, 22:07
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
15 Ağustos 2012, 02:35
F54 adlı üyeden alıntı
koray lolipop'u ben zenon a karşıyım neden dersen benim usta takma diyor işe yaramaz motorun tesisatına zarar verir kim bağlarsa bağlasın skıntı verir diyor örnek bozkurt74 yetkili serviste bağlanmış garantili ama cazırdıyordu yani
şimdi zaten birde uzun yola çıkacağım yolda bide tesisata birşey olur sıçtı cafer bez getir yani
sana da ince düşüncen için tşk ederim
abi gösterge lambalarını ve park lambasını led lambalarla değişirsen ve araya anahtar atarsan sorun olmuyor. bende 50wlık anfi bağlıyken bile Elazığ-Malatya arasında kesme bile yapmıyor. gerçi... geçen bi kere yokuş aşağı inerken kesti, düğmeye uzanıp kapatıp açtım Allah'tan .
-
15 Ağustos 2012, 02:47
F54 adlı üyeden alıntı
koray lolipop'u ben zenon a karşıyım neden dersen benim usta takma diyor işe yaramaz motorun tesisatına zarar verir kim bağlarsa bağlasın skıntı verir diyor örnek bozkurt74 yetkili serviste bağlanmış garantili ama cazırdıyordu yani
şimdi zaten birde uzun yola çıkacağım yolda bide tesisata birşey olur sıçtı cafer bez getir yani
sana da ince düşüncen için tşk ederim
lan oğlum biliyomuş gibim konuşma... mal gibi en uçtaki ince kablolardan direkt çekersen tesisat gider... aküden alacaksın, anahtar atacaksın.. yaz, kış gece gündüz açık kullanıyorum... ne akü bitti nede tesisat yandı..
---------- Post added at 01:47 ---------- Previous post was at 01:44 ----------
olum pis ybrciler, benim ne işim var la arazide dağda taşta... ser sefil olup aç kalacaklar haberleri yok... ben evimin bahçesinde kamp yapmam, yol yaparım arazi isterim manzara isterim... ne la bu , git evin önüne çadır kur 2 fotoğraf tamam
abisi çıksaydınız abanta gelirdim...
-
15 Ağustos 2012, 03:31
lan oğlum biliyomuş gibim konuşma... mal gibi en uçtaki ince kablolardan direkt çekersen tesisat gider... aküden alacaksın, anahtar atacaksın.. yaz, kış gece gündüz açık kullanıyorum... ne akü bitti nede tesisat yandı..
---------- Post added at 01:47 ---------- Previous post was at 01:44 ----------
olum pis ybrciler, benim ne işim var la arazide dağda taşta... ser sefil olup aç kalacaklar haberleri yok... ben evimin bahçesinde kamp yapmam, yol yaparım arazi isterim manzara isterim... ne la bu , git evin önüne çadır kur 2 fotoğraf tamam
abisi çıksaydınız abanta gelirdim...
bak abisi benim olduğum yerde aç kalmak ser sefil olmak olmaz eğer o günleri görürsek nasıl bi ortam olacağını sende resimlerden görürsün
hayatım su kenarlarında sabahlamakla geçti bakma şimdi evlendim de gece yatılı balığa gidemiyorum yoksa sen beni 3 yıl önce görecektin
ömerli bilecik çerkeşli ankara kurt boğazı sakarya nehri ve sakarya da adını yazamadığım bir çok yerde gece kalmalı balığa gitmişliğim vardır
kamp a gelen arkadaşlar sana anlatır nasıl balık kızarttığımı hatta sende bilyorsun da işte unutmuşsun nasıl balık kızarttığımı
zaten semaver bile götüreceğiz nasıl teşekküllü gideceğimizi sen düşün gayri
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
15 Ağustos 2012, 07:45
günaydın millet .. nörüyonuz..........
-
15 Ağustos 2012, 09:50
S.a beyler günaydın bizim arka lastik ölçüleri nedir
-
15 Ağustos 2012, 09:55
günaydın millet .. nörüyonuz..........
sana da günaydın abi iyiyiz çalışıp duruyoruz sen nörüyon abi
RruDeBoyY adlı üyeden alıntı
S.a beyler günaydın bizim arka lastik ölçüleri nedir
a.s. kardeş sana da günaydın arka lastiğin boyutu 90/90-18 kardeş ybrnin
-
15 Ağustos 2012, 10:00
eyv peki 90/90 18 yazıyorum demi lastiği ararken
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 123 kullanıcı var. (0 üye ve 123 misafir)
Bu Konudaki Etiketler