Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ağustos 2012, 20:16
Arkadaşlar motorum satılıktır :( bu da ilanın linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6161807/detay/ büyütmek için satıyorum
Reklamlar
-
10 Ağustos 2012, 20:25
delileoo adlı üyeden alıntı
napıyonuz kız çocukları iyi dilekleriniz için hepinıze teşekkürler ama herkesi ıskaladım..öncelikle uzun dönem çıktı..jandarma komando kolluk komutanı olarak izmir foca çıktı..bu haberi alınca motoru ihtiyacı olan bi kardeşimine uygun fiyata verdim çünkü orada motora binmek yalan olur..3 ay sonra görüşürüz Allaha emanet olun bebeler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Ulen yumiş benim motorun ön takım 45 kilo olum
ben 76 kiloda 177 boyda alemin en erotık ybrcisiydım daha dün geceye kadar artık mavi bereliyim dağılın uleyyyn
hayırlı olsun...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Ağustos 2012, 20:30
arkadaşlar motorun rodajı için neler yapılır ..yaklaşımlar nelerdir.....sitenin forumlarında bu konu çok dağınık...özellikle yamaha ybr için spesifik bir yaklaşım varmıdır..60 geçmiyorum sürerken.. genelde..50 km hızım..ama sanki motorda 60 ı geçemiyo :D 5000 deviri aşmadım hiç.. 5 vitese bile çıktığım oldu..
motor açıldığında nasıl farkedecek? ya da kaç km de açılmaya başlar..?
-
10 Ağustos 2012, 20:41
-
10 Ağustos 2012, 20:46
-
10 Ağustos 2012, 20:46
Dadaş motordan bakım için fiyat aldım.Debriyaj balatası,Subap ayarı, karbüratör ayarı,yağ hepsi 145 tl nasıl fiyat acaba ?
-
10 Ağustos 2012, 20:49
uniqe adlı üyeden alıntı
Dadaş motordan bakım için fiyat aldım.Debriyaj balatası,Subap ayarı, karbüratör ayarı,yağ hepsi 145 tl nasıl fiyat acaba ?
motoru hiç servise götürmediğim için ben bilmiyorum.. 25TL ye yağ 10 TL ye buji 25 TL ye hava filtresi alır takarım
-
10 Ağustos 2012, 21:37
S.a beyler .. Yarın motoru bakmaya gidicem gibi.. Borca girmişken saglam bi fotograf makinesimi yoksa telefonmu alayım diyorum.. ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
10 Ağustos 2012, 22:30
düzceden arkadaş var mı forumda... eğer varsa yarın düzceye geliyorum tanışmak isterim...
-
10 Ağustos 2012, 22:32
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
S.a beyler .. Yarın motoru bakmaya gidicem gibi.. Borca girmişken saglam bi fotograf makinesimi yoksa telefonmu alayım diyorum.. ?
Aleykümselam, bir fotoğraf makinesi gider.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
10 Ağustos 2012, 22:35
uniqe adlı üyeden alıntı
sübapla karb ayarı 20 lira burda yağda bi o kadar olsa 100 gaymemi debriyaj balatası ve işçilik..Aslında normal gibi hiç yoksa 50-60 lira balata olsa bi 40 lirada balataya işçilik aşmış oluyor.. bide contayıda değiştircek orjinal bi 15 te o vardır... valla mantıklı düşünürsek normal..ama kendin değiştirirsen balata 12 lira yan sanayi kanka ASK
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
10 Ağustos 2012, 22:47
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sübapla karb ayarı 20 lira burda yağda bi o kadar olsa 100 gaymemi debriyaj balatası ve işçilik..Aslında normal gibi hiç yoksa 50-60 lira balata olsa bi 40 lirada balataya işçilik aşmış oluyor.. bide contayıda değiştircek orjinal bi 15 te o vardır... valla mantıklı düşünürsek normal..ama kendin değiştirirsen balata 12 lira yan sanayi kanka ASK
cimri herif hemen ucuz balata düşünüyor.. kanmayın buna....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Ağustos 2012, 22:54
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
cimri herif hemen ucuz balata düşünüyor.. kanmayın buna....
kanka istediğini yaz sana boynum kıldan incede çoluk çocuğun eline malzeme verme gözünü sevem
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
10 Ağustos 2012, 22:57
kanka istediğini yaz sana boynum kıldan incede çoluk çocuğun eline malzeme verme gözünü sevem
bence fiyat dükkan olduğu ve yetkili servis olduğu düşünülürse gayet normal:... abartı bir fiyat yok.. ama ucuz olsun falan diye düşünülürse o zaman yan sanayi ürünler devreyte giriyor...
-
11 Ağustos 2012, 01:40
Yok orjinal olsunda Herkez fiyat normal diyor ozaman yaptıracagım orda ıçim rahat olur en azından.Burda bir servise sordum subap ayarı nasıl yapıyosunuz diye el ile yaparız dedi.Bende Motor aksamını yetkılı servısten baska bıyere dokandırmıyacam
bence fiyat dükkan olduğu ve yetkili servis olduğu düşünülürse gayet normal:... abartı bir fiyat yok.. ama ucuz olsun falan diye düşünülürse o zaman yan sanayi ürünler devreyte giriyor...
Sen bunu dediysen sorun kalmamıstır abi.Sana Fz8 ile xj6 yı soracakdım heralde ? Maıl attım adamlara malum boludan gıdıcem haftaya hangı gun uygun olur diye bakalım hangı gun verıcekler.
-
11 Ağustos 2012, 08:23
uniqe adlı üyeden alıntı
Yok orjinal olsunda
Herkez fiyat normal diyor ozaman yaptıracagım orda ıçim rahat olur en azından.Burda bir servise sordum subap ayarı nasıl yapıyosunuz diye el ile yaparız dedi.Bende Motor aksamını yetkılı servısten baska bıyere dokandırmıyacam
Sen bunu dediysen sorun kalmamıstır abi.Sana Fz8 ile xj6 yı soracakdım heralde ? Maıl attım adamlara malum boludan gıdıcem haftaya hangı gun uygun olur diye bakalım hangı gun verıcekler.
sor okan benim için ..2013 model olacakmıymış ellerinde...
-
11 Ağustos 2012, 14:27
arkadaşlar depoyu fullemiştim 1 ay önce filan 350 km yapmışım şimdi bidaha fulledim 44 lira aldı benzine zam geldi ilkinde pompacı depoyu ağzına kadar doldurmadı şimdi baya dolu ama yinede bu kadar farketmesi normal mi ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
11 Ağustos 2012, 14:50
benim ybr yakmıyordu kokluyordu........
-
11 Ağustos 2012, 18:11
benim ybr yakmıyordu kokluyordu........
abi her şey ayarda bitiyor benimki de şuan süper 2,2 litre 100 km de
-
11 Ağustos 2012, 18:14
fat280 adlı üyeden alıntı
abi her şey ayarda bitiyor benimki de şuan süper 2,2 litre 100 km de
satıyorsun senin motoru .. alan olmaz inan... türkiyede marka satıyor.. salcano diyince millet geri adım atıyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 145 kullanıcı var. (0 üye ve 145 misafir)
Bu Konudaki Etiketler